Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

31 latek

jak sie najszybciej odkochac??

Polecane posty

to byl taki uklad jak pisalem wczesniej..powiedzialem to co czuje i powiedzialem ze koniec bo nie chce w o dalej brnac..pozatym ona we mnie wcale zakochana nie byla wiec o czym tu mowic..ona bardzo mnie lubila

Gość moze lepiej sprobowac
co ona odpowiedziala? planujesz jakis kontakt z Nia czy nie?

Gość szczera prawda i tyle
pizda z ciebie nie facet lepiej dla niej , ze uniknela ziązku z taką cipą jak ty ma szanse poznać prawdziwego mężczyzne

jak masz sie wypowiadac w moja str i pruc sie w moja strone to nie wypowiadaj sie bo ja tu nikomu nie ublizam ale jak mnie wkurwisz to zaczne

Gość ekhm_ciezko
rozumiem Twoja sytuacje. To boli jak ktos odtraca nasze uczucia.

powiedziales Jej ze czujesz cos wiecej czy tylko, ze nie chcesz tego tak dalej cignac? moze dziewczyna by sie wkrecila

powiedzialem co czuje..wszystko powiedzialem..ale ona tak jak i ja nie chcielismy zwiazku i to bylo jasne od naszego spotykania sie ze nigdy nie bedziemy razem

Gość Ameliaaaaaa
jeżeli tak przedstawilaeś sprawe jak opisaleś, to po takiej deklaracji z twojej strony , nie miala wyboru, gdyby nawet umierala z milości do ciebie nie mogla odpowiedzieć nic innego swoją drogą to upokarzajaca sytuacja dla kobiety, jak facet z nią sypia , potem mówi , że coś do niej czuje ale nie zamierza w to brnąć dalej i nie chce z nią być zachowala sie jak kobieta z klasą skoro zaproponowala koleżeństwo, z którego wiadomo, ze i tak nic by nie bylo ...... ja bym nie powiedziala nic, odeszla i nigdy wiecej nie chcialabym cie widzieć

Nieźle cię rodzice wychowali :-o Nie dość, że skończony kretyn i narcyz, to na dodatek egoista :D Brrr... Jesteś śmierdzącym leniem i tchórzem. Zrób przysługę ludzkości, kobietom i najbliższemu otoczeniu: nie rozmnażaj się! Nie przekazuj dalej swoich genów!

jesli nawet wykluczyla zebyscie sprobowali to faktycznie niebardzo mozna cos zrobic, a wiesz dlaczego ona nie chce sie wiazac i szuka wolnego zwiazku?

Gość Ameliaaaaaa
a tak wlaściwie to po co byla ta rozmowa ???? nie chciales z nia być, chcesz być sam, wiec po co bylo informować ją o swoich uczuciach ???? lepiej bylo zwyczajnie rozluznic kontakty a potem zniknąć z jej życia

Bo to typowy pozer, lubi szum wokół siebie :-o Kobieta ma klasę a ty jesteś zwykłym bucem.

to moze potrzebuje wiecej czasu? dawno sie rozstala?

Gość ale z ciebie balwan koleś
nie mozna powiedziec kobiecie ----- kocham cie , ale cie nie chce zachowaleś sie fatalnie trzeba bylo przestać sie spotykać, jeśli to uczucie nie bylo ci na reke

Gość noc_polarna
ja też chcę sie odkochac jak najszybciej!!! tyle, że ja jestem po tej drugiej stronie... zakochałam się w kimś , kto jak twierdzi boi się zwiazku ale tak naprawdę to mu chyba nie wierze:( ale zakochałam się w tym skurwysynie ..

Gość Karolina wielkopolska
Ty z pewnością nie kochasz ani nie kochałeś jej Gdyby tak było nie potraktowałbyś jej w ten sposób Jeśli z jej strony bylo nawet coś wiecej to tym co jej powiedzialeś , zamknąleś temat, jedynym wyjściem z sytuacji bylo dla niej powiedzieć , ze myśli tak samo jak ty Wspólczuje jej, sytacja dla kobiety okropna Powiedzialeś jej ni mniej ni wiecej tylko ....... Jesteś dobra żeby z toba sypiać ale nie wystarczająco dobra żeby z tobą być Trzeba bylo lepiej zniknąć i nic nie mówić !!!

Gość 31nin
przepraszam, nie czytalem calego watku,moze cos przeoczylem, ale odpowiadam, bo mialem taki sam problem. Kochalem kogos najmozniej w zyciu, ale nie wyszlo. Polecam rozwiazanie z .malego ksiecia'- zeby zrozumiec, ze TA roza jest tylko jedna z wielu zwyczajnych roz, trzeba wyjechac i zobaczyc inny lad, gdzie sa inne roze. Ja tak zrobilem, poskutkowalo, moze nie w sensie, ze juz tej dziewczyny nie kocham, ale zrozumialem, ze ona jest wlasnie taka zwykla, z kolcami,ktore mnie ranily. Sni mi sie jeszcze, ale juz nie musze na nia patrzec, spotykac sie z nia, brak kontaktu jest rozwiazaniem. A jak nie ma takiej mozliwosci, tzn zmiany otoczenia, to inna roza:)

Gość powiedz albo zasugeruj
popieram karoline

jak jej o tym powiedzialem to ona powiedzialaze raczej niepotrzebnie sie zakochalem bo nic takiego nie mialo sie stac z zadnej str jak sie zaczynalismy spotykac

Chłopcze, nie pochlebiaj sobie :) Trzeba nieco więcej, żeby doprowadzić mnie do stanu "nieuspokojenia" :D Tacy smarkacze, jak ty niewiele mogą zrobić :) Za cienki w uszach jesteś :D

ty la firynda musisz byc wszechwiedzaca..a chlopca to sobie znajdz w swoim otoczeniu..musisz sie tak zachowywac..dopierdalam ci z czyms

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pozostaje Ci czekać aż przejdzie, ale z uczuciami nie ma żartów. Zaczniesz ją nienawidzić i bedzie lżej :)