Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biorę się za siebie

od dzisiaj zaczynam o siebie dbać.

Polecane posty

Gość biorę się za siebie

koniec z brzydalem.... czas zrobić z siebie ładną, zadbaną dziewczynę... mam 23 lata, a wyglądam na trzydziechę.... ale od dzisiaj wszystko się zmieni.... tylko Boże daj mi silną wolę, bo ja leniuch jestem :(

Gość biorę się za siebie
nie dbałam o włosy, o cerę, o wygląd ogólnie... ciuchy z supermarketu, bo nienawidzę mierzyć, i brałam na oko... figura bez szału, kilka kilo trzebaby zrzucić... masakra totalna...

Gość biorę się za siebie
zrobię to dla siebie i dla mojego narzeczonego... za kilka miesięcy będę ładna :)

Gość nie dla was
wspolczuje cie ale faktycznie jesli chcesz mies super faceta musisz za siebie sie wziac ja wygladam strasznie i co? jaki mam wynik??? calkiem imponujacy :P

Gość biorę się za siebie
co mnie zmotywowało? przyjechała do mnie 32-letnia kuzynka, i wyglądała lepiej ode mnie. prawie 10 lat starsza, a ma ładniejsze włosy, zadbane paznokcie, cera gładziutka, ciuchy jak z wystawy, buciki na szpileczce... pracuje i wychowuje dwójkę dzieci. to ona może, a ja nie? koniec z tym...

Gość biorę się za siebie
ja już mam super faceta :) i między innymi dla niego chę to zrobić. by mógł się mną pochwalić przed kolegami heh :)

Gość nie dla was
tez widzialam kuzynke w przelocie wyglada jak plastikowe pudlo maz ja zdradza

też tak zawsze mowie: zaczyna, od dzisiaj dbac o siebie i zawsze to samo: -na ciuchy nie chce marnowac kasy -na fryzjera szkoda Dobrze, że ostatnio schudłam:) ale co z tego, skoro mojej figury nawet nie widac pod rozciągniętym dresem...

Gość nie dla was
jasne rekomenduje wygladac naturalnie a nie jak plastikowe zuzyte pudlo

Gość nie dla was
moje drogie - jesli chodzi Wam o meza z kasa to rekomenduje szlifowac jezyki jak czynie to ja 24 na dobe - naprzemiennie angielski, niemiecki. Dbac o siebie kazdy moze Czasem lepiej a czasem gorzej :P powodzenia. Moze otworzcie topic - sekrety uwodzenia obcokrajowcow :P

Gość biorę się za siebie
ale ja nie chcę wyglądać jak plastikowe pudło. i ta moja kuzynka wcale tak nie wyglądała. wygląda na zadbaną, ładną, nie pustą...

Gość ggfdv
ja postanowilam zrobic cos z wlosami, juz ostatnio bylam u fryzjera ale teraz musze je odzywiac bo siano na glowie niestety :(

można, można...:( a mój mąż elegancik, jest wykładowcą i nauczycielem, wiec co dziennie pod krawatem

Gość eee ty ołówkaaa Daisy
ołówkaaa Daisy zamknij ryja szmato i idz ciagnac druta swojemy staremu

Gość nie dla was
no tak moj niewolnik jest Dyrektorem Finansowym w miedzynarodowej korporacji

Gość nie dla was
mozna chodzic w ciuchac z marketu Trzeba uszanowac ze nie wszystkich stac na pimki, orsey, czy H&M. Pierwsze lata studiow ubieralam sie wlasnie w supermarketach. Rano jezdzilam na stadion - a pozniej w KDT.

Gość nie dla was
dziwna27 chce rekomendowac mojemu niewolnikowi sympatyczna polke, zainteresowana?

Gość Anita_czarna_kita
Przylaczam sie do dbajacych od nowego roku :) Ja mam silna motywacje bo przyjezdza moj facet po roku siedzenia w Anglii a ja wygladam paskudnie. Na szczescie o wage nie musze sie martwic bo jestem bardzo szczupla ale zaczynam cwiczyc bo jestem cala oklapnieta, zero dupy. Musze tez zadbac o twarz i wlosy i zaczac odpowiednio dobierac ciuchy w ladnych kolorach. Z tmy bedzie najgorzej bo nie potrafie sie fajnie ubierac, patrze czasem na kobiety ktore sa ladnie ubrane a ja tak nie potrafie, u mnie ciagle schemat buty+spodnie+jakas gora a chcialabym tak z fantazja, jakies tuniczki do rajstop, jakies lekkie szaliczki zarzucone na szyje, nie wiem czy uda mi sie wypracowac jakis styl ;)

Gość nie dla was
o rany jakie problemy Wiadomo ze dla mezczyzny istotna jest tylko jedna kwestia. Jeden moj niewolnik powiedzial mi ze nawet bielizna nie ma dla niego wielkiego znacznia (czy jest od palmers czy z marketu) Rekomenduje piekna bizuterie do seksownej bielizny.

no własnie ja mam to samo- nie potrafie odpowiednio zestawić ciuchów. A moja znajoma ubiera sie w second-hand i czasem coś z promocji w H&M lub new yorker i zawsze wygląda szałowo.

Gość cozazycie
Nie trzeba nosić markowych ciuchów żeby wyglądać super. Nawet zwykłe ciuchy jak są odpowiednio dopasowane to też można wyglądać ekstra. Czasem te ciuchy sa nawet lepsze niż te markowe.

Gość nie dla was
zgdazam sie Ja i moja kumpela - mimo ze b biedne - zawsze jakies nabywalysmy modne akcenty. Uznalysmy, ze czasami sa dzieweczki posiadajace calkiem sporo kasy - ale sa to totalne bezguscia.

moim zdaniem to nie zależy od kasy, a poczucia estetyki, gustu, którego mi brakuje...:(

ja staram się dbać o siebie, ale co do ciuchów to nie cierpię zakupów i nie wiem, w jakich sklepach kupować, więc kupuje w sumie co w ręce wpadnie... zwykle klasyczne rzeczy, albo dżinsy, w sumie nuda. chodzę po tych sklepach i dla siebie nic nie widzę! nic a nic, a najgorsze przymierzanie i te tłoczące się dziewczyny... historia sztuki.. fajnie. lubię intelektualistów, a jak jeszcze ma okulary...