Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biorę się za siebie

od dzisiaj zaczynam o siebie dbać.

Polecane posty

Gość anooo
Też zauważyłam, ze szampon Joanny jest dobry i tani :). Mam skłonności do łupieżu i do przetłuszczania się, no ale coś za coś, mam ładny kolor naturalny i gęste kręcące się włosy...

nie stosuje jakichś specjalnych kosmetyków, tylko odzywka pod lakier. nawet kremu do rąk nie mam żadnego, sam olejek rycynowy mi wystarcza. paznokcie mi się nie lamią ot tak sobie, jak chcę krótsze to spiłowuję. fajna sprawa ten olejek, polecam, ale tylko dla wytrwałych

Gość liziieeeeeeeeee
masz robaki i brudne paznokcie mendy i wszy

Gość anooo
Na co działa ten olejek rycynowy? :)

Gość jesli chodzi o kierownikow
no tak. Jesli chodzi o pazurki to dobrze pic pokrzywe - po tym mi strasznie rosly i strasznie sie wzmocnily. Lub pokrzywe w tabletkach. Skrzyp polny jest ok (ale lepiej pic - wszystko do picia lepiej i szybciej sie wchlania) mi polecialy paznokcie bo myje recznie naczynia, nie zawsze mam czas i pamietam by zalozyc rekawiczki.

Gość anooo
Ja nigdy nie obgryzałam, ale teraz nie wiem, co się dzieje, łamią się strasznie, może brak mi jakis witamin.

a jak sie zalozy apart na zeby obgryzac paznokci nie da sie :P

Gość anooo
Dzięki za rady, kupię sobie pokrzywę w torebkach ;)

jasne do picia rekomenduje. Ja kupuje zwykle 5 opakowan od razu. Potem mam paznokcie jak u wampira :P i wlosy strasznie rosna - wiec uwazaj :)

Gość anooo
No i przede wszystkim, to mi ruchu brakuje szczególnie w zimie. No ale teraz wzięłam dodatkowe zobowiązania, więc póki, co jakiś aerobik, czy coś bardziej zorganizowanego nie wchodzi w grę, a w domu nie chce się ćwiczyć i kółko się zamyka.

Gość biorę się za siebie
ja nie biorę od mojego narzeczonego pieniędzy. po prostu - mieszkamy razem, z mojej wypłaty poszło na rachunki, na żywność, Paweł kurtkę sobie kupił i jakieś koszulki, to teraz jak on dostał wypłatę to po prostu część mi dał. a że wszystko ważniejsze już zapłacone, to mogę je śmiało wydać na siebie. tym bardziej, że mój Paweł bardzo się cieszy, że jak da mi kasę to ja jestem mega szczęśliwa, bo mogę sobie kupić coś :) zawsze potem mówi: dla tego uśmiechu warto było :)

Gość pooomponik
tylko pamietajcie ze pokrzywa dziala moczopednie....

Gość anooo
O kurczę :), już się boję pić pokrzywy :D

aha, i silice zaczęłam brać w połowie listopada. kiedyś płukałam włosy wywarem z pokrzywy, skrzyp też piłam.

Gość anooo
Pokrzywa chyba też dobrze działa na przetłuszczające się włosy?

pokrzywa na wszystko jest doskonala. Tylko ostrzegam - wlosy rosna b intensywnie. Pazurki sa strasznie mocne i tez zbyt szybko rosna. Plus duzo warzyw, owocow i moj sekret - surowe rybki :P

Gość zaniedbana ze wsi
czy herbatka z pokrzywy pomoże?

Gość anooo
Warzywa i owoce, to jem nawet sporo...Włosy to są jeszcze w miarę, ale paznokcie, to się łamią okropnie, dlatego przydało by się je trochę wzmocnić, bo nie mogę ich trochę podchodować.

Gość biorę się za siebie
właśnie, na włosy i paznokcie kupię Skrzypovitę. kiedys brałam, i były super efekty. tylko jakoś przestałam, nawet nie wiem czemu :(

Gość biorę się za siebie
a co do diety, koleżanka mi poleciła taką jedną, mówi że sporo na niej schudła, nie żadna drastyczna, żadna też kosztowna. pokzała i mi i powiem Wam, że chyba się za nią wezmę. a czy działa - działa, bo koleżanki nie widziałam 3 miesiące, i jak ją ostatnio zobaczyłam to efekt ładny :) jakby któraś chciała to na e-maila mogę wysłać

Gość anooo
A chodzicie może, czy byliście kiedyś na depilacji u kosmetyczki?

e tam, dieta... mnie by się nie chciało diety pilnować. ja tez schudłam, po prostu mniej jeść i ćwiczyć

Gość COZAZYCIE
Też bym chciała bardziej o siebie zadbać lecz nie potrafię. Sama nie wiem jak to mam robić. Jak wy to robicie żeby wasze ciało wyglądało ładnie.

Gość biorę się za siebie
ja kiedyś też mniej jadłam i ćwiczyłam, a nic mi to nie dało.

ale i tak najgorzej mi dobrać ciuchy... kozaki trzeci rok mam te same, bo nie mogę utrafić w te "idealne". rok temu kupiłam co prawda, ale wylądowały w piwnicy

Gość anooo
A często kupujesz ciuchy? Bo może za często i za bardzo się na nich skupiasz? Hmm najlepiej nie mieć za dużo, ale za to takie co nam się faktycznie podobają i do nas pasują.

Gość anooo
Ja na ciuchy nie narzekam, a nie chwaląc się mam dobry gust ;) po mamie, no i nie wydaję na to majątek, bo po porostu wolę sobie jakąś np. książkę kupić niż dodatkową zbędną bluzeczkę.