Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biorę się za siebie

od dzisiaj zaczynam o siebie dbać.

Polecane posty

Gość anooo
Mam pytanko. Czy któraś z Was jest z Warszawy i może mi polecić dobrą kosmetyczkę? chodzi mi o depilację.

Gość nie dla was
a wiecie ile ja musze zrobic by zwiekszyc szanse wlasne u moich niewolnikow - by byli tylko moi !!!! o boziu - wole nie przedtsawiac long listy :P

Gość Jestem z wami
Tak, a do tego powinnam dodać jeszcze pracę nad portfelem:-) Może by wyjechać z miasta, zaszyć się w jakiejś dziurze, i powiedzmy przez trzy miechy pracować codziennie po 12h codziennie - troche brutalnie ale taka szkoła życia hmm... Wycisk, żeby potem mieć kasę na zmiany wyglądu. Taaa tylko, że taka ucieczka, mogłaby sprawić, że zapomniała bym o blondasie i wtedy już nie miałabym dla kogo się zmieniać:-( Chyba jednak jeszcze to przemyślę!

No ja niestetyjestem ze śląska wiec Ci nie pomogę:) Ja naszczęscie nie mam problemów ze skórą (odpukać) ale fajnie, że przypomniałyście mi bo mam zamiar iść do dentysty oczyścic zęby z kamienia;) Kurde muszę wszystko popisac w moim kalendarzu;)

Gość nie dla was
moj boziu jak mozesz dokonywac zmian przez wzglad na jednego mezcyzzne Robisz sie na cud miod tylko dla jednego mezczyzny? Moj boziu!!! Ja inwesyuje w siebie niebotyczne sumy - ale chodzi mi o niemiecki obszar. A oszczedzalam dluugggooo na radykalne zmiany. I oczywiscie b ciezko pracowalam - fizycznie.

Gość anooo
Ja do dentysty chodziłam dobre pół roku, ale teraz mam ząbki poleczone :). Ostatnio nawet zrobiłam badanie krwi, tak kontrolnie :)

Gość do nie dla was
nie jesteś facetem?

Najgorsze jest to, że moja kasa topnieje w zastraszającym tępie a jednak tak jak mówicie- kosmetyki, ciuchy, fryzjer, wszytsko kosztuje:O

Gość nie dla was
jestem kobieta ale lubie radykalne zmiany - przez wzglad na niemieckie skarby - prezentujace najwyzszy poziom :P

Też myślę, że jak chce się o siebie dbać to należy robić to tylko i wyłacznie dla siebie, tymbardziej, że wierzcie lub nie, zima szybko minie i trzeba bedzie zrzucic ciepłe ciuchy i pokazac troche ciałka, później lato a a my nie bedziemy miały się czego wstydzic;)

no właśnie. Kasy idzie na to mnóstwo. A jeszcze mój mąż mnie nie zachęca do dbania o siebie i cały czas narzeka, że po co mi ten czy tamten kosmetyk/ciuch i tak się zapuściłam...

Gość nie dla was
no oczywiscie Jakos nigdy specjalnie nie dbalam o siebie. Ale gdy juz moje jedno ukochane stworzenie bylo obok mnie - to wszelkie zabiegi pielegnacyjne dla kota stosowalam.

Gość anooo
Mambo---> Ale żeby być zadbaną nie koniecznie trzeba ciągle kupować drogie ciuchy, czy kosmetyk i biegać, co tydzień do fryzjerki. A z czego jesteście w swoim wyglądzie najmniej zadowolone?

Gość nie dla was
Wg mnie wszystko jest w przystepnych cenach. Nawe Biedronka ma dobre balsamy do ciala. Wlasnie pojade do Lidla - moze kupie dobra farbe do wlosow o deseniu rudym - ognistym. Potem tony amooopalacza i bede sie czula jak zadbana kobieta. A... i tipsy - koniecznie.

Gość anooo
Dla mnie np. śmieszne są kobiety, które cały czas latają do fryzjerki i zmieniają fryzurę, kolor włosów, przy tym niszczą sobie włos, tak samo te co biegają ciągle po sklepach, są puste...Z kosmetykami jest trochę inaczej, ale ja w te drogie też do końca nie wierzę. A właśnie jakich kosmetyków używacie? :)

Gość nie dla was
ja osobiscie uzywam kosmetykow polskich - w przystepnej cenie. Poza tym - jesli moj niewolnik kocha mnie i wszystko mi w zyciu wybaczy to serio srednio chce mi sie dbac o siebie. Wybaczy mi doslownie wszystko - tak bardzo mnie kocha.

Gość nie dla was
dla mnie tez sa smieszne kobiety latajace non stop do fryzjera, kosmetyczki. Trzeba sobie w zyiu znalezc takiego mezczyzne - ktory na rekach nosi, wybacza wszystko i kocha ponad wszystko.

Gość nie dla was
ja mam takiego. Wybacza mi wszystko. Kocha mnie ponad wszystko. Chce miec ze mna dziecko. oraz jest b inteligentnym czlowiekiem

nie stać mnie na kosmetyki z górnej półki, więc kupuję te ze średniej, albo i tańsze. kremy do twarzy i tonik olay, mleczko jakieś zwykłe, balsam akurat teraz mam dove ujędrniający, kilka maseczek do twarzy.. ogólnie nie mam zbyt dużo mazideł. aha i mój uniwersalny kosmetyk - olejek rycynowy

nie dla was.. dlaczego uważasz, ze koniecznie tipsy... a ładne naturalne paznockie są gorsze według Ciebie?

Gość anooo
Ja głównie kupuję droższy krem do twarzy, a czy jest lepszy od tych tańszych, to też nie jestem pewna, bo aż takich efektów nie widzę, a poza tym, to różnie. Swego czasu dużo Bielendy kosmetyków używałam. Ale też staram się nie przesadzać, bo to też szkodzi.

Gość jesli chodzi o kierownikow
tez kupuje te sredniej jakosci - polskie - ale b dobre. Pielegnacja ciala i wlosow (do wlosow uzywam Joanna, uprzednio Nivea - ale kryzys wiec Joanna) Naturalne pzanokcie ... hm... Nie wolno prac jak sie ma paznokcie, ani sprzatac, ani nosic drewna.

Gość anooo
Też nie jakiś bardzo drogi, 60 zł, no i nie jest go za dużo, no a można kupić krem Bielendy za 20 parę zł...

Gość anooo
Nivea też używałam, nadal czasem i Joanny chyba jakiś szampon mam.

do prania i sprzątania używam rękawiczek, więc nie szkodzę paznokciom tymi pracami

Gość liziieeeeeeeeee
nie oszukuj sie nigdy ladna nie bedziesz hehe

Gość jesli chodzi o kierownikow
Ja mam Joanny do wlosow blond. Odzywka ma kolor niebieski. Super. Ale generalnie b lubie Nivea. Lubie produkty pielegnacyjne: Seboradin- wszelkie lotiony do wcierania. Po tym wlosy sa super silne oraz blyszczace.

Gość anooo
A właśnie znacie dobre specyfiki na wzmocnienie paznokci? Bo mi ostatnio strasznie się łamią, nie wiem od czego, przy lekkim zaczepieniu gdzieś już się łamią, nawet jak są dość krótkie.