Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic ratunku

kibel zatkany mam a zaraz bedzie u mnie chlopak!! ale wstyd, ratunku!!!!!!

Polecane posty

Gość co robic ratunku

kibel mam zatkany, wszedzie plywaja kupy ;/ co mam robic? probowalam juz kretem, przepychaczka i nic! chyba zatkalo sie w kanale... co teraz? ale wstyd mi ;[ jestesmy krotko ze soba, jeszcze nie znamy sie na tyle dobrze by on widzial i czul ten smrod kup ;((( wstyd mi strasznie :(

Gość co robic ratunku
co robic?? :( a na pewno na dwor nie wyjdziemy w taka pogode, wiem, ze on jedzie do mnie bo mi napisal :( kurde, umre ze wstydu

Gość hgfshgfhdh
SKontaktuj sie z Glenem B

Gość focaa
zapchaj reke po lokec do klopa i sie odblokuje, widzialam jak robil to u nas w biurze taki hydraulik i sie odblokowalo.

Gość co robic ratunku
jejku ;/ ja mam naprawde ten problem, to nie zadna prowokacja :( co mam mu powiedziec? przeciez jak wejdzie do domu to czuc jak nie wiem co ten smrod :(

Gość Davidof 000
Nalej wody do wiadra i spłukaj,bo tej w spłuku jest za mało do takiej operacji...

Gość co robic ratunku
z obiadem swietna mysl, ale na pewno on woli siedziec w domu niz isc gdzies w taka pogode... dlatego jedzie do mnie :( a wlewalam juz goraca wode z miski, ale nawet nie wlalam calej, wszystko wyplynelo spowrotem :( wszedzie jest narozlewane, :( cos musi byc zapchane tam dalej, w kanale :(((

Gość podnosiciel topikełe
olowkowa miej szacunek dla rodzicow, jesli nie masz do swoich to chociaz miej do cudzych i nie mow per "starzy". wyjscie jedno wlozyc tak reke niestety

Gość co robic ratunku
no nie moge wyjsc z domu!!!! nie mam klucza :( rodzice wracaja dopiero o 16 :((((( ale lipa, sytuacja bez wyjscia :((( nie otworze dzrzwi chlopakowi, trudno :( udam, ze nie ma mnie w domu i wycisze telefon :( tylko , ze napewno wyczuje smrod ;[ bo na klatce tez czuc :9 ale obciach :(( pale sie ze wstydu

Gość uciekaj poki możesz
to szatan albo grube baby idą kanałami i sie zatkały

Gość co robic ratunku
dwa miesiace, ale jestesmy na etapie poznawania sie jeszcze

Gość focaa
No ci mowie zamiast tu stukac ta lapo po klawiatorze idz i zapchaj ja do kibla ,bo samo do sie nieodepcha.

Gość a co to za facet
że ci kibla nie naprawi?

hahaha :D powiedz mu ze sie zapchało i tyleee... ale se jeszcze chłopak pomyśli ,że to ty takiego klocka zrobiłaś ...:D:D:D:D

Gość a co dziwnego w zatkanym
kiblu, jak facet nie ma 15 lat tylko 25 to pewnie sam odetka, chyba ze to jakis lovelas i brzydzi sie kupki ;)

Gość co robic ratunku
moze popuszcze mu szpary to sie nie skapnie

Gość jak ci ze szpary
Jebie gownem to faktycznie moze byc niezly kamuflarz.

Gość Energia eksplodującego sracza
Miałam taki sam problem tylko,że w biedronce!!! Zasrałam cały kibel i sracz się zapchał wkładałam girę i rękę ale nie poszło. Kiedy chciałem wyjść usłyszałam, że jakiś facet z kobietą stoją i pukają , a że to był jedyny kibal (w 2 była awaria) dla kobiet i męszczyzn myślałam, że spalę się ze wstydu. W końcu stanęłan na sraczu i skoczyłam oczywiście kiedy nie udało mi się złapać z ścianę do drugiego kibla uderzyłam w deskę która spadła (bo i tak była odczepiona od kibla) cała moje gówno eksplodowało i wyleciało nawet poza kobinę z sraczem. Ta para szybko wysza i sądzę, że poszła po kierownika wtedy ja hop z kibla i wychodzę szybko z biedronki z zasraną od kupy i sraczki nogą!!! Co za emocjonująca przygoda. Oczywiście użyli chyba przepychaczki bo następnego dnia była przy sraczu!!!