mloda15 0 Napisano Styczeń 15, 2010 żyjecie?;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Pamiętacie ,żeby w pon wpisać wagę? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 17, 2010 no i topik umarl ;/ ale ja sie nie poddam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paaulinkaa 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Nie poddawaj sie zostaniemy we dwie najwyzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 17, 2010 No najwyżej . Nie poddam się bo już jest chyba mniej niż 75 :) pamietaj zeby wpisac wage jutro :pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paaulinkaa 0 Napisano Styczeń 18, 2010 mloda ja sie przylaczylam do dziewczyn na glodowce ;P ale oczywiscie bede tu zagladac bo szczerze mowiac wiem ze nie wytrzymam dlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 18, 2010 to zycz powodzenia z glodowka ale jest to najgorszy i najbardziej niezdrowy sposob odchudzania . I szybko wraca efekt jojo . więc ja za glodowke bym sie nie brała.ja rezygnuje z tego topiku skoro tu nikt nie zagląda :/ dolaczylam do innej grupki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach