Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda15

Nowy start na 2010 08.01 zapisywać się D

Polecane posty

Haha oj widze ze sie znasz na tym . Mnie tez nie potoba sie sama strategia,, od jutra'' takze juz teraz nic nie jem i sprobuje sie trzymac ! Licze na wsparcie na moje tez mozecie liczyc. Pozdrawiam:)

właśnie pije wode niegazowaną ,z jakimś Aqua Slim - kupilam to wczoraj . Probowałyście może tego specyfiku ? Jakie wrażenia ?

łatwo mi mówic heheh :) ja tez nie jestem świeta ale dziś ogólnie jestem z siebie zadowolona ... na śniadanko kromka ciemnego (czarnego wrecz chlebka z serem, ma drugie to samo a na obiadek 2 kabanoski z tym samum chlebkiem z masłem. nie sa to potrawy dietetyczne ale wazne ze sie nie obzerałam , pozatym to pierwszy dzień dziś więc nie jestem przygotowana :)

jeśli to jakas smakowa to najpierw spradz ile ma węglowodanów - zresztą niezależnie ile ma to i tak jest niefajna :P no chyba ze to nie smakowa :D osobiście wole zwyklą :)

zawsze piłam wode truskawkową ,bo sie przełamać nie mogłam ... ta zwykła dla mnie to jak kranówa , no ale ten Aqua Slim dolewa sie do wody wlasnie i smak jest nawet dobry .Da sie wypić....

aa to już wiem :) no jak dziala to dlaczego by nie próbowac :) ja zostane przy zwykej . tylko pijcie minimum 1,5 litra :)

da sie przeżyć :D ja to mam najgorzej rano ,jak wstane i jestem głodna to zawsze mi sie tak nie dobrze robi :-o

a moze ktoras dołaczy sie do aerobicznej 6 weidera ja teraz sobie zrobilam az jestem z siebie dumna

hehe mam gdzieś wydrukowane :) wytrzymałam kiedyś 3 dni..ale jeśli mieibysmy ćwiczyc razem to może spróbuje spowrotem :)

mloda a bylo widac jakies efekty ? wiem ze po 2 tygoniach napewno nie duze ale czy wogole jakies byly ?

no to zaczne dziś :) będziesz mnie motywować i masz mnie opier.dalac jakby co :) musze dostawac kopniaki

spac pojdzie i ja tez tak zrobie bo juz czuje glod ;/ ja mam 17 wiedz ja jestem pewnie najmlodsza

O własnie ze nie prawda ;D Bo pewnie to ja najmlodsza jestem bo 15 skonczylam teraz w grudniu :D

o jejuśku ; Wam to juz nie duzo brakuje do wymarzonego celu a mi ... masakra. Ja mam 160cm wzrostu i waze 78,3 ;| mój wymarzony cel ? 55;D

?? słucham ? niedużó??? ja waże 105 kg! a do prawdidłoweo BMI powinnam zażyc 75 :/ a i gtak chcę 80

Oj wybcz zle przeczytałam ... sorr :* ale nqajwazniejsze jest to ze jestesmy w gronie gdzie kazda kazdą zrozumie :) i to jest najwazniejsze

latem byłam w fajnym topiku.... też z młodymi dziewczynami i naprawdę sie udało , potem topik padł i przestałam sie odchudzaxc , więc naprawdę topik duzo daje :D

Na pewno się wszystko uda :) . Powodzenia wszystkim życzę :) i sobie rowniez. nie mogę się poddać . nawet chlopak powiedzial ze mnie przypilnuje .xD