Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda15

Nowy start na 2010 08.01 zapisywać się D

Polecane posty

Łoooo to dalekoooo :D Ja okolice Częstochowy . // A reszta skąd?:)

czesc dziewczynki :) paulinko nie zrobila 6w bo mi sie nie chciało , bolą mnie plecy po kuligu :( mialam dziś zabiegany dzień więc zjadłam dziś pizze ze sklepiku szkolnego i kabanoska :O

o jejuśku ; nie martw się . każdy ma chwile słabości . Ważne jest to ,żeby z tego się podnieść :) I nie poddawać ! :)

:) no tak do końca dnia nie planuje nic jeśc więc mimo ze zjadlam dziś niezdrowo to i tak mało :D

Nie martw się :) Ja dziś wieczorkiem robię listę kto się zapisał :) I piszę nick wagę poczatkową i docelową :) I co Wy na to ,że będziemy podawać swoją wagę zawsze w poniedziałki ? :)

tez tak może byc ale fajnei jakby każda z was napisała se wstopce ile wazy i dopisywac sukcesy :D od razu będzie wiadomo... ja mam a stopce :d

o jejuśku masz rację :) To w poniedziałki wpisujemy nasze sukcesy :)

Ja już dodałam stopkę nie wiem czy jest już widoczna ; D paulinka i reszta proszę też o dodanie :)

Powiem wam ze moj 2 dzien sie konczy a mialam słabosc chcialam zjesc cos słodkiego wprost nie moglam sie opanowac ale dalam rade moze to dlatego ze powinnam juz miec miesiaczke ;D

no , ja tez mam tak ze przed miesiaczką pochlaniam czekolade , u wielu kobiet to normalne, nie ma na to rady :( mozna tylko ewentualnie zjeść mniej niz zwykle :D

POwiem Wam ,że ja też przed miesiączką jestem i miałam ochotę na coś słodkiego i na kolację zjadłam jedną kromkę z dżemem niskokalorycznym ;D Może mi nie zaszkodzi ; D

oczywiście ze nie zaszkodzi , wkoncu jestesmy tylko ludzmi :) mogą nam się zdarzac grzeszki , ale zeby nie za często

Gość njsbjwwbdj
WWW.PARECZKI.PL NAJLADNIEJSZE POLSKIE DZIEWCZYNY W NECIE!!!!!!!!!!!!

njsbjwwbdj : gdybyś nie zauważył/a są tutaj same dziewczyny , a nie sądzę,żeby któraś była innej orientacji ;] I dokladnie jak napisała jedna z dziewczyn nie chcemy tu smietnika. // Paulinko trzeba wierzyć w siebie :) Ja wierzę ,że dam radę:) No ale puki co to muszę dojść do tej wagi 65kg; )

Gość otttomottto
a ja mam do Was pytanie, dzisiaj przez cały dzień zjadłam 2 opakowania chleba ryżowego ( czli jakieś 700 kcal) To w sumie nie duzo, ale same węglowodany;( Można tak jeść czy nie za bardzo??

otttomottto mozna jesc chlebek ryzowy ale to moze byc zbyt duza ilosc weglowodanow. a po za tym Twojemu organizmowi potrzebny jest nabiał warzywa owoce;) i duuuzo wody

Gość otttomottto
tylko że kiedy mam duuużo nauki to inaczej nie moge;p jak jem warzywa, nabiał itd do nie mogę się nic nauczyć... no chyba że wypije jakiegoś red bulla lub kawę. A te narazie ograniczam ;)

red bule to nie ograniczaj tylko jesli chcesz schudnac to nie pij tego mi tez jest ciezko bo codziennie dwa tigery musialy byc ale 7 zl mam za to w kieszeni ;d a co do jedzenia to schudniesz ale zamiast tego moglabys zjesc duzo wiecej i sie najesc i na dodatek zdrowo

Gość otttomottto
ale ja się tym najadam;) i nie chce tak jeść codziennie, tylko góra 2 razy na tydzień;) "red bule to nie ograniczaj tylko jesli chcesz schudnac to nie pij tego" na razie ograniczam- od czegoś trzeba zacząć ;)

Gość ediszon
Witam. Jestem Edyta. Troszkę późno tu do Was trafiłam, ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie w swoje skromne progi. Hm... Wypadałoby mi się przedstawić, opowiedzieć coś o sobie i o swoich planach. Więc mam 16 lat, około 162cm wzrostu i ważę mniej więcej 65 kg. Nie wchodzę na wagę, gdyż strasznie mnie to dołuję hehe. Nie mam w ogóle silnej woli, jednak w te wakacje będąc na obozie wędrownym udowodniłam sobie, że można! Otóż na tym oto obozie, który był w Bieszczadach pobudka o 6. Od ósmej rano do 17 chodzenie po górach. Jeśli chodzi o jedzenie to właśnie jadłam słodycze itd, ale przez ogromny wysiłek chudłam w oczach. 5 kg w tydzień. Teraz udaje mi się mniej więcej utrzymać tę wagę, jaką wypracowałam sobie tam, w Bieszczadach. Co do nawyków żywieniowych- śniadania nie jem, ale nie dlatego żeby schudnąć, tylko po prostu nie mam rano apetytu na nic. Dopiero tak koło dziesiątej się budzi we mnie wilczy głód. Odkąd pamiętam piję tylko wodę gazowaną i sok pomarańczowy. Napojów typu pepsi, sprite itd wręcz nie cierpię! Nie dobrze mi jak to widzę więc chociaż tyle dobrze Za to słodycze uwielbiam i tu pojawia się problem. Pozdrawiam was serdecznie! Zaczęłam od wczoraj. :)

Gość otttomottto
"mam 16 lat, około 162cm wzrostu i ważę mniej więcej 65 kg. Nie wchodzę na wagę, gdyż strasznie mnie to dołuję hehe." na pocieszenie: mam 17 lat, Twój wzrost i narazie dążę do Twojej wagi ;)

Gość ediszon
;*** Damy radę. Każdy ma swoje cele. Ja osobiście nie czuję się najlepiej będąc taka, jaka jestem. A niektórzy marzą o takiej wadze jaką ja posiadam. Cóż.

hlebek ryzowy to niby nic takirgo ale same przetważane węglowodany... jestem technologiem zywności (prawie :) ) więc wiem conieco na ten temat i to wcale nic dobrego , jak hjuz wcześniej pisałam chyba węglowodany ograniczają spalanie tłuszczu więc pozbędziecie się mięsni a tłuszcz wsm zostanie i dopiero będziecie wyglądac grubo bo jak galareta :O d;atego poninniśmy jesc więcej iałka i pic więcej wody zeby nie tracić mięśni tylko łuszcz :P a red bule to też węglowodany a węglowodany to przeciez cukier :P zresztą spójz na tabele kaloryczna na puszcze :P białko 0,... a węglowodany conajmniej 10 :D dodatkowo poninniścier wzbogacic dietę o tłuszcze roslinne... orzechy, oliwa z oliwek.... działąą poztywnie na mózg :D i na cerę a ta wiadomo ze przy diecie nie zawsze wygląda ciekawo... dodatkowo mają inne pozytywne wpływy na organizm...ale to kazdy w ggogle moze poczytac :D witaminków duzo i różnych , nie ograniczać się tylko do np jablek.... jestem namacalnym dowodem ze żle zróznicowana daje pózniej traagiczne efektty...a mianowicie wypadają włosy...więc naprawde się sastanówcie i jeszcze jedno.... wiele z nas w trakcie diety rezygnije z mięsa.... nie powinniście bo to źródło o białka. a jeśli już to wzbogacic dietę o warzywa strączkowe.... jajka tez ewentualnie ale na miękko :D napisałam się troche. heh ... ale mam nadzieje ze weźmiecie sobie conieco do serca :)