Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 hej dziewczynki :* widze że temat sie rozwija ,ja niestety nie miałam czasu wcześniej zajrzeć do was :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejuśku 0 Napisano Styczeń 7, 2010 i wazne jest zeby po 17 nie jeść już owoców , tylko same ważywa ... i pic herbatkę miętową ale na wieczór bo wzmaga apetyt :P ale jest bardzo dobra (szczególnie z lidla :) ) no i pomaga na problemy ' taletowe " hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 a ja wypiłam 3 activie i coś w brzuchu mnie kręci ... :D :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejuśku 0 Napisano Styczeń 7, 2010 o fajnie masz... ja bym mogla wypic nawet wiaderko i nic by mi nie było :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 a herbata czerwona ? na mnie działała ,jak wypiłam ze 3 dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Koko * ottomotto i ediszon : ktora nie ma normalnego konta to niech sobie zalozy i w "stopkach" wpiszcie sobie swoją wagę i cel do jakiego dążycie :-) W każdy poniedziałek będziemy dopisywać tam datę ile schudłyśmyh i obecną wagę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Młoda ,dobra ide sie zważyc :D z/w :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Heheheh ok ok ;D . a powiem Ci ,że czerwona herbatka mi też pomagała :) I muszę się po nią wybrać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Bożeee 78 kg :-o myślałam że chociaż z pół kilo mniej będzie . Ja to lubie rano sie ważyć bo zawsze jest mniej a wieczorem więcej niestety ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 No ja też zawsze rano się ważę . Widzę ,że mamy taki sam cel . A ile wzrostu masz?;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 173 ... a Ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 A ja .. 160 . Heh . Moim pierwszym celem jest 65 a pozniej coraz mniej i mniej .. aż do 50 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 hmm ja marze o tej magicznej 60 , no dobra może być 65 chociaż... co jadłyście przez cały dzień dzisiaj ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejuśku 0 Napisano Styczeń 7, 2010 hihi a wy to chciałyście w tydzień schudnąć10 kg ? :) dziewczynki nastawcie się ze odchudzanie to żmudna praca :) nie chce was zniechęcać ale 1-2 kg tygodzniowo to max.... moze na poczatku więcej bo woda.... po jakimś 2-3 miesiącach nawet 0,5 kg na tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paaulinkaa 0 Napisano Styczeń 7, 2010 ja zjadlam 3 takie wieksze mandarynki w sumie pierwszy raz takie widziala i kromke czarnego chleba chcialam zjesc cos ale skminilam sie dopiero o 18 ze malo zjadlam a o 18 nie moge juz jesc ale glodna na szczescie nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 mnie to wkurza jak sie odchudzam 2 tyg a efektu nie widać :( wszystko przez te zasrane tabletki anty :-o :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 ja śniadania nie jadłam ,na obiad rybe i jogurt naturalny ,te 3 aktivie wypiłam ... a co sądzicie o tym pieczywie z Wasy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejuśku 0 Napisano Styczeń 7, 2010 koko to odstaw na jakiś czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejuśku 0 Napisano Styczeń 7, 2010 koko ja tam myśle że lepiej odchudzac się na zdrowym odrzywianiu... nie przetważanym- naturalnym. ale to tylko takie moje gadanie a i tak nikt mnie nie posłucha. jeśli musisz to jedz :) ale wcale nie jest zdrowszy od zwykłego chlebka , wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paaulinkaa 0 Napisano Styczeń 7, 2010 z Wasy ma mniej niz kromka czarnego i Wasa przynajmniej smaczna jest ;P ale sa rozne to nie pamietam jaka ja bralam a i mam pytanie bo zapomne jak widzicie chcialam nie glodowac a prawie na to samo wychodzi ale juz tak zostane czy ktoras z was wie co mam zrobic zeby nie przytyc chodzi mi jak wyjsc po koleji co robic ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 no ja wlasnie kupilam dzisiaj to pieczywo z Wasy , nazywa sie ''Graham'' takie pomarańczowe opakowanie , wogole smaku nie czuć ,ale jak byłam głodna wczesniej to zjadłam dwa kawałki tego... :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Paulinka - ja postanowiłam ,że jak już schudne to nie bede jeść kolacji wcale i żadnych słodyczy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paaulinkaa 0 Napisano Styczeń 7, 2010 to zle w sumie lepiej jablko zjesc ma wiecej kcal ale nie bedziesz tak glodu czula a Ty ile ustalilas jesc dziennie kcal ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejuśku 0 Napisano Styczeń 7, 2010 paulinkno mówią ze z diety ni epowinno się wychodzić... ze kazda próba powrotu do 'normalnego jedzenia' czytaj, frytki , chambuksy , kola , wiąze się z powrotem do tego samego :( niestety ..... poprostu powinno sie zostac przy dobrych nawykach wyoczonych podaczas diety.... ja wychodzilam z diety...i sobacz stopkę :( tragedia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejuśku 0 Napisano Styczeń 7, 2010 koo chyba ma najlepsza stategie :) złodyczy i kolacji niet :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paaulinkaa 0 Napisano Styczeń 7, 2010 ja postanowilam ze najpozniej obiad o 16 a potem juz nic i moze jakich batonik raz na trzy dni wiadomo bedzie trzeba sie pilnowac to jest najgorsze inne jedza i nie tyja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejuśku 0 Napisano Styczeń 7, 2010 koko miało być :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paaulinkaa 0 Napisano Styczeń 7, 2010 to mnie teraz zalamalas az mi sie odchudzac odechcialo ;/ mam 17 lat nie cale nawet imprezy wszystko mi przez te odchudzanie odchodza bo mam glupie schizy ze jak schudne to pojde dopiero i jeszcze na dodatek musze pogodzic sie ze wszystkim co smaczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 właśnie zazdroszcze tym co mogą jeść tyle ile chcą a są chude jak patyki :( hm ...ja to w sumie nie licze kalorii ,staram sie najeść w dzien tak żeby wieczorem nie być głodna. Narazie pije wode .Wczoraj była masakra ,położyłam sie spać ,głowa mnie rozbolała chyba z głodu ,aż mi nie dobrze było i zjadłam właśnie to pieczywo z Wasy ... :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejuśku 0 Napisano Styczeń 7, 2010 niechciałam , przepraszam , ale takie są raelia :( też tak myślałam i wruciłam do normalnego jedzenia i co...i 10 kg wruciło bardzo szybko :( mozna sobie pozwiolic na male conieco ale trzeba byc konsekwentnym potem :) uda ci sie zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach