Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebasstian gdansk

Czy waszym zdaniem Rosjanki sa ladniejsze od Polek?

Polecane posty

Gość Wagier-02
Masz też rację ze starzeniem faktycznie tak jest jak napisałaś. Może jest to efekt, złego odzywiania i braku stylu zdrowego trybu życia, ktory dla Polski jest dość charakterystyczny. Uważam, że w Rosji wiedza na temat "jak dbać o zdrowie" jest bardzo niska i to może rzutowac na obraz starzenia sie ludzi. Brakuje też zdrowych produktów żywieniowych a sport uprawiają tylko mlodzi! Jedną z cech Rosjan ogólnie jest brak długoterminowego planowania i patrzenia w przyszłość, wiec po co dbac o to jak bedzie sie wygladało za 10 lat? Najwazniejszy jest dzień dzisiejszy i bliskie jutro. Jeżeli już chcemy sie pośmiać to spotkalem sie z narzekaniami Rosjan, że ich kobiety mają małe piersi! Przeprowadziłem własne analizy i faktycznie coś jest na rzeczy. Bardzo rzadko spotyka się młode dziewczyny z obfitym biustem. Co do Ukrainek, są one widziane w Rosji jako tak samo "miłe" jak Rosjanki, ale z normalnie rozwinietymi piersiami. Dla mnie osobiście ten argument nie ma znaczenia. Po prostu interesujące.

Gość igtam @
Wagier-02;) na jakiej grupie Rosjanek te analizy przeprowadziłeś?;)

Gość igtam @
sadzisz ze Twoje analizy są reprezentatywne?;) chętnie pomogę w analizowaniu:)

Gość twoja maleńka
Zdecydowanie Rosjanki (europejskie) to najpiękniejsze kobiety na świecie

Gość Daryll
wcale nie Rosjanki (ależ one się puszczają!!!!!) ale Ukrainki! Ależ to duże piękne dziewczyny!! Takie blond, zgrabne, W Turcji widziałem, aż mi szczęka opadła, Rosjanki są wulgarne.

Gość Ukrainka22
a to piekno to tylko w czesci sama uroda. Jak pisze Wagier - nikt nie mysli co bedzie za 10 lat, bo juz od pol roku pensji nie dostaje i zapasy kartofli w piwnicy sie koncza. Kazdy zyje chwilą, dzisiejszym dniem, jutro jest niepewne - wiec z zycia korzysta sie bardziej. Stad u kobiet taka hmm pewnosc siebie, zatracenie w zmyslach... nie wiem czy to po polsku bylo ;-) ale kobiety wschodu zyja pelna piersia, jakby jutra mialo nie byc. Polki sa bardziej powsciagliwe bo maja zapewniony byt. Narzekaja na marne pensje, ale mają je w ogole. Na wschodzie czesto nauczyciele czy inni urzednicy czekaja na pensje dluzej niz rok....

Gość Ukrainka22
czy duze to nie wiem, raczej wlasnie niskie. W TV i na necie oczywiscie sa same wysokie modelki ale Ukraincy to raczej niski narod. Polacy sa duuzo wyzsi. I Polki tez.

Gość Skate chłopak
Takk.. jasne, jasne.. Rosjanki ładne -,- w dupach wam się poprzewracało xD Wyszukajcie sobie w necie.. 1 miejsce zajmują właśnie POLKI ! Polacy nie chcą się przyznać do tego, że nasze są ładne :) . A dlatego tak mówicie bo przez was się zmieniają na tak zwane BARBIE. Musicie im to powiedzieć, zadbać o to. Naprawdę , dużo jest pięknych i tych piękniejszych polek. Polki były, są i zawsze będą na 1 miejscu jako ładne ! :) Pozdrawiam Polki ;* Rosjanki to alkoholiczki i cała tapeta tylko to ukrywają. :)

Gość gość
Czytając komentarze naszych przystojnych, zadbanych polskich panów można się tylko zanosić śmiechem. Wy macie czelność mówić, że Polki są niezadbane, brzydkie i nieatrakcyjne? To może zróbmy ankietę, gdzie są najmniej atrakcyjni i niezadbani mężczyźni? Bylibyście na przedostatnim miejscu, niewiele przed Hindusami. Wielkie brzuchy, skarpety do sandałów, przepocone t-shirty, zero gustu i wyczucia, koszula albo w kratę, albo w pasy, nie mówiąc już o utrzymywaniu zarostu w ryzach. W każdym kraju są kobiety ładniejsze i te trochę mniej atrakcyjne, ale nie mówcie, że Polki są niezadbane. Większość mężczyzn w naszym kraju jest niestety zarówno nieatrakcyjna, jak i niezadbana. Zróbcie coś ze sobą, bo z takim podejściem możecie sobie pomarzyć o pięknej Polce, no chyba, że macie pieniądze to na pewno jakaś chętna Rosjanka się znajdzie.

mieszkam na zachodzie i czesto na miescie, w sklepach, itp. widze rosjanki.... powiem tak: zadna nie zachwycila mnie nigdy uroda ani figura ani niczym innym. Wszystkie sie wymalowane jak lalki co wyglada to komicznie( brazowa buzia=biala szyja:D), pełno sztucznej bizuterii od stop do głów, ubrane jak na wiejskie wesele, strasznie krzycza podczas rozmowy i są zawistne. Co prawda musze przyznac ze rosyjskie modelki sa piekne ale to modelki:)

Gość gość
Rosjanki to typowe tandeciary. Jak Panowie Polacy gustuja w kobietach o wygladzie przydroznych prostytutek to tylko pozazdroscic gustu. Uwazam ze Rosjanki, Ukrainki ubieraja sie wulgarnie i tak samo sie maluja. Sa po prostu zalosne. D**a i cycki na wierzchu szczyt klasy.

Gość gość
Takich napalonych na kasę jak Rosjanki czy Ukrainki to nie ma w całym świecie. Poza tym ta bierność i żerowanie na facetach co niektórzy odczytują jako kobiecość a co jest zwykłą życiową nieporadnością i wykorzystywaniem mężczyzny jako sakiewki. Pracowałam w grupie z dwiema więc wiem-jeśli tylko da sie pojść na skróty -pójdą co Polce byłoby poczytane jako k******o -Rosjance jako "otwartość". Uroda to inna sprawa-są ładne,są brzydkie,jak wszędzie.

Gość gość
dla mezczyzn ; zawsze beda rosjanki na pierwszym miejscu.. nasi polscy panowie mysla penisem a rosjanki wagina wiec niech se je biora . tylko niech przygotuja duuzo kasy bo rosjanki lubia byc w luksusach ... byle czego nie biora.

Gość gość
Polki śmierdzą i są charakterologicznymi ZERAMI :O

Gość gość
w polsce najlepiej być prawikiem zawsze mniej smrodu w obejściu :O

Nowy w mieście Wybaczcie smutas.gif ale jestem wręcz przesiąknięty ostatnimi wydarzeniami że nie mogę przejść obojętnie gdzie pojawia się słowo "Rosja-nki" . Nie wiem na ile jest to szczere, ale zachowanie się władz rosyjskich wobec Naszego Dramatu jest nienaganne. I mam nadzieję że osoby, które są bardziej światłe i dostały nagrodę Nobla, nie skłonią do porównań o nowym Katyniu zly.gif Bo to jest porównanie piernika do wiatraka pechowiec.gif Panie Nowy,czas pokazał jakaż to nienaganność.Haha.Rosyjska.

Gość gość
rosjanki sa the best

Gość gość
O to prawda w 100 % co ktoś powiedział rosjanki za bardzo bardzo podłe i zawistne , pamiętam jak z nimi pracowałam w niemczech to były zazdrosne o polki jak cholera , wystarczy ze jalas polka zbyt ładna była to by ja ruskie fladry rozszarpaly

Gość gość
Rosjanki przede wszystkim sa kiczowate i ze wszystkim przesadzaja , no i leca na bogatych

Gość gośćaaaaa
Proszę bardzo oto Rosjanki są zbliżone urodowo do Polek i wszystkich Słowianek :)

Gość Profesor Doktor Wiktor Wektor
Typowe Słowianki to Ukrainki. Rosjanie nie są prawdziwymi Słowianami tylko eurazjatyckim ludem z Powołża (najbardziej podobnym pod względem genetycznym do ugrofińskich Mordwinów) który w średniowieczu, może na krótko przed najazdem Mongołów przyjął język słowiański i religię prawosławną.

Gość gość
to prawda rosjanki to hybryda mongoloidalno-slowianska cala rosja to taki genetyczny bękart od mongolow to są mentalni azjaci nic dziwnego że rządzi nimi faszystowska hunta obecnie

Gość gość
mongolowie za dzyngis chana ostro zgwałcili. rosje

Gość gość
Jestem zdania, że najpiękniejszą nacją są Ukrainki, Rosjanki są jak tu dużo ludzi pisze tandetne, kiczowate nie mają gustu a ich uroda jest taka nieco "wulgarna". Ukrainki są bardzo naturalne, mają taką "delikatną" urodę, do tego są bardzo uśmiechnięte aż chce się żyć patrząc na Nie ;)

Gość gość
Ukrainki naturalne ? Pojedź do Kijowa 5 cm tapety to standart , czerwone usta w biały dzień , kiedyś widziałam na jakimś angielskim forum jak pisali o ukrainkach i chwalili ich urodę a jakiś facet napisał żeby pojechałi do Polski bo tam są naturalne dziewczyny a nie tak jak na Ukrainie od rana do wieczora pełna tapeta ze az nie wiesz jak naprawdę one wyglądają , z resztą kiedyś jakiś Amerykanin powiedział ze Czeszki nie malują się wcale , Polki delikatnie a ukrainki ze żywej skóry nie widać

Gość gość
21:51 prawdziwe slowianki to Polki a ukrainki na 2 miejscu , widziałam mapę genetyczną Europy i najwięcej czysto słowiańskich genów ma Polska , Ukraina ma 2 miejsce Białoruś 3 a Rosja to naród slowiansko - ugro fiński

Gość gość
I niestety przez to ze polska ma najwięcej genów słowiańskich paradoksalnie nie jesteśmy zbyt pięknym narodem , bo najpiękniejsze sa narodowości gdzie geny się mieszaly , no i niestety dlatego rosjanki sa najpiękniejsze bo one oprócz genów słowiańskich maja jeszcze geny ugryckie tureckie mongolskie co dało piekna mieszankę , Polacy też byli by piekniejsi gdyby byli pomieszani pomieszani mongolami i innymi nacjami , poprostu Polacy maja zbyt jednostajne słowiańskie geny , co sprawia że wyglądamy trochę jak ofiary kaziroctwa , najlepiej by było się wymieszać ze skandynawami żeby się "wyladnic "

Gość gość
Rosjanki często maja piękne dużo lekko skośne oczy , to jest "spadek" po mongolach Polki i ukrainki już tak pięknych oczu nie mają , nie mówiąc ze rosjanki mają wręcz śmiertelnie długie nogi i są wysokie , maja też długie dłonie i palce a nie parowkowate, jedynie ukrainki ze wschodu maja taka urodę bo te z zachodu i środka to takie bardziej wychudzone Polki z tandetnym makijażem , widziałam parę programów telewizyjnych i o ile rosjanki z Moskwy to żywe lalki to ukrainki z Kijowa już nie zawsze są takie piękne , wyglądają jak ładnie ubrane i umalowane Polki , nie mają tej rosyjskiej lalkowatej urody