Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaferka... nl

Niski facet to nie facet.

Polecane posty

Gość Kornelia ...
Heh ... Ale boli kogoś ... :D

Gość ciebie tez cos boli
Inaczej bys sie tak nie udzielała , bo i po co....

Gość jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33
Moj wzrost pozostal bez zmian a ty KOrnelio jak tam nie uroslas jeszcze wiecej zeby byc atrakcyjniejsza?????????? Wolne zarty.....

Gość Kornelia ...
jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33 - mam nadzieję, że nie często myślisz o zabijaniu? Tyle leków i brak skuteczności? :(

Gość żarty na poziomie
ten cieć będzie kiedyś uczył twoje dzieci, zobaczymy, jak wtedy będziesz "śpiewała" cieć: dozorca, gospodarz, portier, stróż, administrator (PWN) a ja jestem nauczycielką z dwoma fakultetami (wytłumaczyć ci trudne słowo-fakultet?) taka mądra a nie potrafi właściwie dobrać słów :)

Gość Kornelia ...
Mnie to śmieszy ... Nikomu nic złego nie życzę... Wprost przeciwnie ... życzę wszystkiego najlepszego ... :)

Gość Kornelia ...
belfer to tylko belfer ... przykro mi .. :(

Wiecie mnie boli takie puste podejscie i obrazanie ludzi wyzszych czy nizszych,chudszych czy grubszych .Moim zdaniem wszyscy jestesmy tacy sami bez wzgledu na wzrost no z jednym wyjatkiem Kornelii bo ona jest poza tabelka i rozmiarami.Jest poprostu naj.Kurcze sama w to nie wierze i zarazspadne z kanapy hahahahha. Kornelka idz juz lulu.

Gość żarty na poziomie
tak ci się tylko wydaje :) Dla swojego dziecka będziesz stała w kolejce do najlepszego w szkole belfra, żeby synuś albo córeczka mieli najlepsze wykształcenie...bo wzrost to nie wszystko :)

Gość Kornelia ...
i to tylko w podstawówce ... :( Gdyby chociaż jakaś uczelnia na poziomie ... :(

Gość ciebie tez cos boli
Ten tylko belfer bedzie tylko uczyl twoje dzieci....

Gość żarty na poziomie
widać, że jesteś bardzo młoda, bo brakuje ci doświadczenia, nie przeżyłaś swojego i stąd takie teksty. Cóż, pogadajmy za 5 lat :) Zobaczymy, jak wtedy będziesz myślała :)

Gość Kornelia ...
"zarazspadne z kanapy hahahahha." - to uważaj ... takiej wysokości możesz nie przeżyć ... :(

Gość żarty na poziomie
Pożyjemy...zobaczymy. Dla dziecka będziesz szukała mega rozwijającego żłobka, potem przedszkole, będziesz stała dwie noce, żeby dzieciaka zapisać :D Ojj ile ty masz lat? 19?

Gość Kornelia ...
ciebie tez cos boli- nie będziesz uczyć... bo Twoja równie inteligentna koleżanka z zdolnościami jasnowidza już mnie poinformowała, że nie będę miała ... :classic_cool:

JUz powoli umieram z wscieklosci ze pisze z takim pustakiem jak ty.Kornelio wiesz proponuje ci juz nie wizyte ale oddzial w Drewnicy na oddz.zamknietym ,mysle ze tam znalazlabys rownych sobie acz kolwiek mysle ze ci chorzy sa o stokroc madrzejsi od ciebie.

Gość adashi
ja mam 166,moj mezczyzna 161 i wiecie co?,mam to gdzies!,jestesmy szczesliwi:)

Ty naprzwde nie miej dzieci bo skrzywdzisz je juz przy urodzeniu

Gość Kornelia ...
jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33 - widzę, że ktoś tutaj dokładnie wie, gdzie szukać takich szpitali ... Ja niestety nie odwdzięczę się .... bo niestety nie mam takich doświadczeń ... ale będę trzymać kciuki ...

A widzisz i wiedza ciebie przeroslam pusta kobietko;-)jednak 160 cm wystarczy by byc madrzejszym czlowiekiem niz posiadanie 180cm hahahahahahaha

A kciuki .........no coz trzymaj zawsze sie przydadza.

Gość Kornelia ...
jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33- tak oczywiście ... oczywiście ...

Kornelko zycze ci wszystkiego najlepszego patyczaczku:-) trzymaj sie cieplutko i pamietaj o wizycie hahahahahaha.

Gość Kornelia ...
jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33 - cóż za zmienne nastroje ... Już nie życzysz mi śmierci? Tak wiem, zmienne nastroje są typowymi objawami ... już się nie czepiam ...

Gość makowy chlopczyk
ja mam 190 cm wzrostu i 140 kg i uwielbiam kosciste tyleczki tlenionych blondi, a one kochaja mojego knota

Ja mam 183 cm wzrostu i ważę 68 kilogramów. Podobają mi się dziewczyny o wzroście od 150 do 180 cm.

Gość dziewczyny o wzroscie 150-180
ale ty nie podobasz się nam :(

Gość anymo 175
jestem facet co ma 175 i tak mi dobrze, wiekszosc wypowiedzi to pewnie dziewczynki w wieku od 14 do 18 max 20 lat, pewnie za duzo sie nagladaly jakis brazyjlijskich seriali, wydaje sie wam ze bedziecie miec partnerów 185 lub wiecej bedzie mial super twarz i wysportowane cialo z kaloryferem. Ciekawe kogo wybierzecie jak trafi sie wam facet co ma 175 ladna twaz i boskie cialo czy tego co ma 185 twaz jaskinowca i spora nadwage he;p. Jak wam troche przybedzie latek inaczej bedziecie patrzec, bedziecie zwaracale uwage na osobowosc a nie na cm. A co ciekawe smiesza mnie wypowiedzi dziewczyna co maja kolo 165 a mowia ze taki 175 czy 178 jest niski dla nich. Ale o gustach sie nie dyskutuje ;p

Ja lubię TYLKO niskich facetów. Wysocy są albo zakompleksieni, albo niezdarni. W ogóle to wszędzie gdzie nie idę, tam rządzą niscy, a wysocy wykonują ich polecenia. Może po prostu tak trafiam...;) W każdym razie niscy są dla mnie seksowniejsi niż wysocy, jacyś tacy bardziej ciekawi...i władczy... Ale jak się zakocham, to wzrost pewnie nie będzie miał znaczenia, przecierpię i 185, chociaż wolałabym zdecydowanie faceta tak do 170 cm...

Gość zgadzam się z tobą autorko
niski facet powinien dziękować bogu, że ma jakąkolwiek dziewczynę