Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaferka... nl

Niski facet to nie facet.

Polecane posty

Gość kornelia czyzbys miala nogi
tak nietypowo dlugie, ze wygladasz jak kosmitka? :P "Idąc ulicą, mijacie piękną kobietę. Najpierw wasze oko zawiesza się na jej biuście, a potem śledzi ruch długich nóg. W taki sposób zachowa się niemal każdy mężczyzna. Co więcej, to nie tylko standardowe, ale i profesjonalne podejście do oceny proporcji kobiecego ciała - przekonuje "Super Express". Tabloid poświęca kilka słów zagadnieniu, jakie kobiece nogi podobają się najbardziej. Bo ładne, to za mało powiedziane. Okazuje się bowiem, że za najatrakcyjniejsze uważane są kobiety, które mają nogi o pięć centymetrów dłuższe od średniej - donosi "SE". Za krótkie nogi czynią kobietę masywną i raczej odstraszają mężczyzn niż ich przyciągają. Za długie nogi też nie są zbyt dobre. - Lubię nogi długie, ale proporcjonalne. Gdy wyglądają jak tyczki do pomidorów, boję się, że jak zawieje wiatr, dziewczyna zaraz się połamie - wyznaje Rysiek, student niderlandystyki. " Masz tyczki do pomidorow? :P

Gość Kornelia ...
jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33 - i Ty o problemach mówisz? Taka agresja? Inwektywy to już poziom niżej ... i to zdecydowanie poniżej poziomu .. smutne ... Powarcz na psa ... :classic_cool:

Gość Kornelia ...
kornelia czyzbys miala nogi - moje nogi nie mają nic wspólnego z tyczkami ... Powołałaś się na bardzo wyszukany periodyk ... :O

Gość jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33
i warrrrcze a nazywa sie Kornelia hahahahahahahahahahaha boj sie bo pogryze.

Gość Kornelia ...
Zresztą tyczki są chyba niemożliwe, przy kobiecych biodrach ...

A mi się podobają niscy faceci tzn. tacy do 170 cm. To jest mój ideał. I najepiej z krótką szyją i umięśnieni. Tacy faceci są bardzo seksi!

Gość Kornelia ...
jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33 - poproś sanitariusza, aby poprawił Ci kaftan ... :classic_cool:

oj i juz troszeczke zlagodnialas hahahahahahahaha.Jestes pustym patyczakiem hahahahahahaha

Gość Kornelia ...
Ajeczka2000 - i dresie zapewne? :classic_cool:

Gość tak mysle i mysle
Kornelia ... zastanow sie z kim tu jest cos nie tak, to TY nie mozesz nigdzie znalesc sobie spodni, a nie karzelki, boaski i kurdupelki. Wiec moze ty masz wiekszy problem jak te urocze karzełki.....

Gość Kornelia ...
jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33 - już dobrze, dobrze ... wszystko będzie dobrze ... oddychaj ...

Gość kornelia MA PROBLEM bo
jej widocznie na te spodnie NIE STAC :P moze tu lezy problem?

Gość juz dobrze dobrze
Kornelia ... oddychaj, są sklepy gdzie szyją ciuch na zamówienie dla "kosmitów" więc znajdziesz cos dla siebie hie hie

Gość Kornelia ...
tak mysle i mysle - z pewnością ... Ale bobaska to wolę sobie sama urodzić ... kiedyś tam ...

Kornelia nie ma co robic w domu wiec postanowila poobrazac troche innych.Tyle ze ja n ie czuje sie urazona bo gdzie nie pojde do ktorego sklepu nie wejde to wszystko na mnie idealnie wrecz pasuje hahahahaha a spodni no coz tylko wybierac i przebierac. Kornelio moze jednak wizyta u specjalisty co???? jestem jak najbardziej za.;-)

Ja tam zawsze chciałam faceta, trochę wyższego.. Tak do 10 cm? Mam 165. Noo a ile ma mój obecny facet? 204 cm..;) Dlaczego zawsze jest odwrotnie?

Gość Kornelia ...
Wolę od projektantów ... u nich nie narzekam ...

ojjjjjjj patyczaki moga miec problem z urodzeniem bobo a z drugiej strony chyba nie chcialabym miec tak zgorzknialej matki jak Kornelia hahahahaha. Kornelio idz poodsniezaj przed klatka snieg ktory napadal bo jutro bedziesz miala problem z wyjsciem na umowiona wizyte u specjalisty hahahahahahaa.

Gość Kornelia ...
jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33 - swoją drogą jak Ty wyglądasz, że wszystko na Ciebie pasuje ... Każdy rozmiar jest na Ciebie?! ... takie cuda, to chyba tylko na kafe ... :classic_cool:

Gość aha. to powiedz czy masz
problem ze spodniami od projektantow dlatego, ze na jedne 5 lat zbierasz?

Gość juz dobrze dobrze
Możesz sie przez chwile poczuc jak modelka "ach ten ciuch na zamówienie" ajaja ;) Ale tylko przez chwileczkę, na wybiegu nie pokazują czegos co za bardzo odstaje od sredniej :P

Gość Kornelia ...
jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33 - nie podniecaj się tak, bo Ci żyłka pęknie ... i "Świat bobasa" splajtuje ...

WOW Korneliooooooo..........wolisz od projektantow ale chyba popatrzec na ulotce HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA albo katalogu w kiosku ruchu.

Gość Kornelia ...
juz dobrze dobrze - o czym Ty mówisz? O modzie dziecięcej? :classic_cool:

Gość problem to ona ma w zimie
Wiecie jaki ? wysoko srodek ciezkosci ;) lekko straci rownowage i leci jak kłoda :D no kogo jak kogo ale fizyki nie oszukasz.

KIedy ja lubie sie podniecac ale nie przed takim brzydkim patyczakiem jak ty Kornelio a co do mojego rozmiaru to przypuszczam ze mozesz o takim tylko pomarzyc. Matko jak ja wspolczuje tobie samej ze jestes takim pustakiem -patyczakiem hahahahahahahaha

Niski facet to też facet :P mam kolege w klasie jest bardzo niziutki :P no normalnie chyba z 160 ma :P i ma dziewczyne bardzo ładna i bardzo lubiana :) do tego on sam też jest przystojny i do tego pewny siebie :) a jednak można :)

Gość juz dobrze dobrze
O przerosnietej panience z przerosnietym ego.

Gość Kornelia ...
jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33 - zabawna jesteś ... :D Napisz jeszcze coś ...

Gość Kornelia ...
Tak naprawdę to jestem mutantem i mam 230 cm, wybaczcie, ale to takie trudne, planuję operację zmiany płci :( Mam depresję i rozdwojenie jaźni, czasem piszę jako Kornelia a czasem jestem Konelią2 i teraz to 2 mówiła. Zaraz wezmę Prozak i Realnium, wtedy będzie nam się lepiej dyskutowało. Tu Kornelia2, zjadam własny kał, a czasem podcieram się papierem ściernym, to takie ekscytujące :D