Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaferka... nl

Niski facet to nie facet.

Polecane posty

Gość juz dobrze dobrze
Jak tam srodek ciezkosci, na zime zakladasz olowiane buty czy masz inny patent :D

Gość Kornelia ...
wybaccie jestem taka podniecona, aaaaaaaah oooooooooooohhhh, piszcie więcej wieęcej, taaaaaaaaaaak taaaaaaaaaaaaaak

Gość Kornelia ...
Przystojny - odznaczający się przyjemną powierzchownością ; postawny, ładny , urodziwy, znaczenie ze słownika (SJP PWN) Niski nie jest postawny, zatem nie jest przystojny, może być tylko ładny jak kotek ... :D

Gość Kornelia ...
Wysocy mają mniejszego a ja mam zrośniętą cipkę, więc to jest idealne połącznie. I co wy na to? hę?

Gość juz dobrze dobrze
Dobra idz juz do swojego projektanta i nie przynudzaj.

Gość jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33
do KOrnelii. Wiesz co babochlopie???????? zalosne jest to co piszesz a jeszcze bardziej to co piszesz.Z tego wszystkiego wnioskuje ze nie masz przyjaciol,znajomych bo przeciez nie kazdy czlowiek posiada 180-190 cm hahahahahaha wspolczuje. A co do mody dzieciecej to oczywiscie jestem na topie mam dwoje dzieci hahahahahahaha ale ciebie ta przyjemnosc moze niestety nie spotkac 'twoja pycha jest zbyt duza by znalesc swoj ideal. Pozdrawioam ciebie patyczaku.

Gość Kornelia ...
jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33 - ale miałaś pisać pod swoim nickiem, a nie pod moim ... :classic_cool:

Gość Kornelia ...
Muszę mieć wysokiego, będę go całego lizać, nawet po odbycie. To będzie mój pan i władca, spełnię każdą jego prośbę!!!! Nic nie rozumiecie, jesteście tępaki!!! Wyeliminować niskich!!! Na Sybir ich!

Gość Kornelia ...
jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33 - piszesz ... piszesz ... Może Twoi nie są wysocy, ale moi tak ... Nie narzekam ...

Gość Zaczarowana77
Kornelio czy ty jestes naprawde poj.....na???????bo moim zdaniem TAK

Gość Kornelia ...
Ale tutaj karłów ... czuję się osaczona .. :D Atakują już nawet z mojego nicku ... jak robactwo ...

Gość Kornelia ...
Zaraz wracam, wrócił mój władca, muszę mu wygryźć grzyba z pomiędzy palców u nóg :) Ten grzyb jest tak samo wielki, jak mój Pan :) On ma wszystko duże...no może poza penisem, ale pisałam już o mojej zrośniętej cipce :)

Gość Kornelia ...
Robaki w dupie też ma duże :) Wspaniały mężczyzna 👄

Gość juz dobrze dobrze
Mialas spadac do projektanta, bo jeszcze ucieknie :D Po co z karlami dyskutujesz, sio sio uciekaj a kysz.

Gość Zaczarowana77
Wiesz moj maz ma wystarczajacy wzrost wiec nie twoj problem pustaku. Dla ciebie licza sie centymetry dla mnie to co w glowie ale o czym ja pisze jak ty sama jestes pustakiem-patyczakiem to jaki rozum jaka glowa?????pusta istotko idz juz do ubikacji bo kal przez ciebie przemawia.

Gość Kornelia ...
jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33 - masz rozdwojenie jaźni? Mam radę dla Ciebie ... jak piszesz pod innym nickiem to zmień styl ... bo jesteś z kilometra rozpoznawalna, mimo karłowatości ... :classic_cool:

Gość Kornelia ...
Mylisz się kretynko, to nie jakaś jjjjjjj... :D Słaba jesteś, uwierz :D Ja tu nawet słowa nie napisałam :D

Gość Kornelia ...
jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33 - często rozmawiasz z kałem ... nie wygląda to dobrze ... :classic_cool:

Gość Kornelia ...
Ależ jestem pierdolnięta co? Głosujemy! Kto jest na tak? Zwycięzca otrzyma!!!!!Uwaga!!!!!! Moje sztuczne zęby!!!!

Gość Kornelia ...
Hahaha ... ale te maluszki są zabawne ... :D A gugugu ... :P Ślicznie gurzycie sobie ...

Gość Kornelia ...
Proponuję umieścić takie bramki wszędzie, które będą wykrywały niskich i ich eliminowały na miejscy sposobem humanitarnym np. porażenie prądem, albo nie, lepiej ich wywozić do kamieniołomów i tam wykorzystać! Jestem genialna!!!!!

Gość Zaczarowana77
Oj Kornelio nie masz chlopaka........i dobrze nie masz rodzenstwa.......i jeszcze lepiej jestes sama samiusienka jak paluszek wiec dawaj dawaj bo jest mi cie zallllll debilko.

Gość Kornelia ...
A może już czas w piżamkę ze spidermanem wskoczyć?

Gość tylko problem jest inny
Maluszki nie zucają sie w oczy w przeciwieństwie do ciebie. Schowaj sie w tłumie, bedziesz dobra ;) hehe

Gość żarty na poziomie
uczniów z podstawówki, serio, takie słyszę codziennie na korytarzu szkolnym podczas dyżuru :o Widać, Kornelia zatrzymała się w rozwoju umysłowym na 10 roku życia :o

Gość Kornelia ...
Tyle emocji w takim miniaturowym ciałku ... :D

Gość Kornelia ...
Witam ciecia szkolnego ... :D

Gość tyle pustej przestrzeni
W takim przerosnietym kabanosie ROTFL

Gość jeeejjjjjjjjjjjjjjjj33
Wiesz a ja mysle ze matka urodzila ciebie na probe i przy porodzie zapomniala udusic.Co za poje.....a panna. Nie zamierzam ci sie tlumaczyc debilko ale idz do tego psychologa bo pozniej to juz tylko psychiatra i Sobieskiego hahahahahahahahahaha

Gość żarty na poziomie
jesteś coraz mniejsza, wiesz :) takie teksty są po prostu żenujące i sama siebie ośmieszasz. Zgłaszam do usunięcia :)