Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaferka... nl

Niski facet to nie facet.

Polecane posty

Gość Kornelia ...
po chuj - chyba nie łudzisz się, że mnie to może zmartwić? :classic_cool:

Gość Kornelia ...
Wulgarni ... i w dodatku agresywni (cechuje to tylko ludzi z niskim IQ) w ogóle mnie nie kręcą ... Facet zaczyna się od mózgu ... tutaj spore braki ... P.S. Każdy myślący wie, że nie masz tych 189 - inaczej byś tak się nie emocjonował ... Wystarczy odrobina logiki i wiadomo, że taka agresja nie ujawnia się bez powodu ... kurduplu .. :classic_cool:

Gość fdsfds
a co jesli ma sie 189 cm jak andrzej Gołota , a mozg ma sie wielkosci orzeszka ? duzy = głupi małpy sa mniejsze od słonia i są najmadrzejszymi zwierzetami po człowieku

Gość quaka hal
też nie macie lepszego tematu :P ja mam 177 wzrostu a spotykałam się z facetami równymi, niższymi i wyższymi :) aktualnie już 4 lata jestem z facetem który ma 176 wzrostu a na dodatek okrutną postawę (garbi się) :D nie zamieniła bym go na żadnego 185 i wzwyż :) dlaczego? bo potrafi mnie rozśmieszyć jak nikt inny a na dodatek traktuje mnie z szacunkiem :) nie wiem o co chodzi autorce tematu że faceci poniżej to nie faceci... nie ma kryteriów na ideał. albo facet ci pasuje albo nie. ale żeby oceniać go po wzroście to skandal. autorko a jak spotkasz faceta 185 a będzie miał pałe jak kciuka to co dalej będzie twoim ideałem? nie tylko wzrost się liczy ale i dopasowanie :) co do kobiet, też nie ma przecież wyznaczników jedni lubią małe, filigranowe a inni modelki. osobiście uwielbiam swój wzrost bo wiąże się on modelingiem, ale każdy lubi co innego. o gustach się nie dyskutuje forumowicze :)

Gość Kornelia ...
Hmm ... ale są przecież super mózgi wśród wysokich ... mnie tam wystarczy jeden taki ...

Gość quaka hal
kornelio ile masz wzrostu? wnioskuję że jesteś również wysoka :)

Gość fdsfds
tak samo jak kobieta nie majaca biustu D to nie kobieta .

Gość quaka hal
no i kolejny głupi temat :) juz z tym biustem daj spokój kazdy preferuje co innego

Gość madalenka 8558
A ja źle bym się czuła z niższym facetem, ale sama mam tylko 163 cm, więc mało w sumie jest takich, którzy nie spełniają kryterium tych min. 3 cm wzrostu więcej:P Nie znam nawet ani jednego niższego ode mnie faceta w sumie. I spotykałam się z takimi tylko ciut wyższymi. Mój obecny ma 180pare. Jest ogromny w porównaniu do mnie, trochę to dziwnie wygląda, bo ja jestem taka drobna dodatkowo. Ale i tak mi się podoba. Tylko akurat ujął mnie tym jak ma poukładane w głowie nie wyglądem ani wzrostem;]

Gość Kornelia ...
Nie jestem zbyt wysoka ... tylko 170 cm ... dlatego też najniższe buty mam na 10 cm obcasie ...

" [zgłoś do usunięcia] mawronka (mawronka@buziaczek.pl) 0/10 " a teraz powiedzi ile miały twoje zakochania? cm " kobiecego piękna nie ma nawet 170 cm wzrostu?" ale kobieta ma być niska przcieżkompleksy mają takie po 190 cm

Gość Kornelia ...
fdsfds - grube mają ogromne biusty ... będziesz zadowolony

Gość fdsfds
iga wyrwal też ma ogrromny biust i nie jest gruba :) LAski z wagą powyzej 59 kg odpadają .

Gość Kornelia ...
po chuj - opowiadać farmazony o rzekomej inteligencji własnej możesz innym analfabetom .. Półmózg pisze się razem ... :classic_cool: Kurduplu ..

Gość fdsfds
kobieta ma być niska chuda i miec wielki natuiralny biust . Sylwetka jak Iga wyrwal .

Gość w takim razie przegralem zycie
w takim razie przegralem zycie :P mam tylko 170 cm... :) co za szczescie, ze moja kobieta tak nie uwaza :) w dodatku co za dziwni ludzie tu siedza, ktorzy uwazaja, ze kobieta niska musi miec dlugie nogi :D moja dziewczyna ma 164 cm i ponad metrowe nogi, a wiele dziewczyn 170-175 cm ma nogi takiej samej dlugosci albo nawet krotsze. Zreszta to idiotyczne, nie brac pod uwage proporcji - bywaja niskie, ktorych 2/3 to nogi i wysokie skladajace sie w wiekszej czesci z tulowia :P

Gość Kornelia ...
iga wyrwal - ma bardzo puste spojrzenie, a jak już coś powie ... :O

Gość Kornelia ...
fdsfds - karlice już czekają na Ciebie ... :)

Gość fdsfds
iga wyrwal - ma bardzo puste spojrzenie, a jak już coś powie ... ale Anglicy za nia szaleją . Jest najbardziej znaną Polką w Anglii .

Gość Kornelia ...
Bo myślą, że to efekt nieznajomości języka, a nie pustogłowia ...

Gość fdsfds
baba z małymi cyckami to nie baba tylko imitacja . Doda o tym wie , ale niestety powiekszyła sobie na sztuczne . Naturalne lepsze ..

Gość Kornelia ...
fdsfds - szukaj kobiety dla siebie w cyrku ... może nawet będzie brodata... :classic_cool:

Gość fdsfds
Kornelia laska bez cycow to chłop . KObieta musi miec minimum biust D . Inaczej jest płaska i nie nadaje sie na żone .

Gość fdsfds
a ty kornelia uwierz w mozliwosci pigmei oni tez chca poruchac :classic_cool:

Gość DO WYZEJ
ZAL MI AUTORKI I ZAŁOZE SIE JAK PISZE WIEKSZOSC ZE WCALE NIE MA TYCH189CM TYLKO FAKTYCZNIE JEST KURDUPLEM I CHCE SIE DOWARTOSCIOWAC!!!A CO WZROST MA WSPÓLNEGO Z CHARAKTEREM CZŁOWIEKA NIE POMYSLALAS?JA ZNAM BARDZO DUZO NISKICH FACETOW I SA SUPER I CO NIE MAJA PRAWA DO SZCZESCIA?TAK SAMO JAK I GRUBI,CHUDZI CZY JACYKOLWIEK INNI?????CASIA