Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n-a-t-a-l-i-a 25

wierzycie w to że dwoje ludzi jest sobie przeznaczonych?

Polecane posty

Gość czyli wierzycie w MAGIĘ
a w rzeczywistości nie ma czegoś takiego jak druga połówka i nie ma przeznaczenia...ale jest splot okoliczności...z którego możecie coś dla siebie wziąć a dokładniej...istnieje wiele pasujących połówek pasujących na tyle dokładnie ..że mogą być satysfakcjonująco ze sobą a najogólniej...każda kobieta pasuje do każdego mężczyzny...fizycznie,...bo tak natura nas stworzyła Resztę trzeba sobie wybrać W swoim życiu spotykacie niezliczoną ilość pasujących połówek........a wy...zamiast TO zauważyć......czekacie na jakąś magiczną połówkę zorganizowaną przez przeznaczenie...jakiś książę/księżniczka na białym koniu magicznie wam przeznaczony jak w bajce, cud -uroda i miód...koniecznie

Gość sklep marokanski
zapraszamy na noworoczne promocje do sklepu rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com :)

a dokładniej...istnieje wiele pasujących połówek pasujących na tyle dokładnie ..że mogą być satysfakcjonująco ze sobą zgadzam się z tym:) W swoim życiu spotykacie niezliczoną ilość pasujących połówek........ hmm z tym już mniej przynajmniej ja;)

Weż 100 kg jabłek najlepiej tej samej odmiany , przekroić je trzeba na pół i zobaczysz z ilu zrobiłabys całkiem fajne jabłka:) ot i cała prawda o jabłkach....... oczywiście że mozna bardziej lub mniej je dopasować, ale nawet połówki róznych jabłek moga stworzyć: jabłko" które będzie śliczne:) nie ma czegos takiego jak przeznaczona tobie osoba.Ale do tego z czasem się dochodzi.

Gość LiLaLaLi
a ja wierze w przeznaczenie ja i mój chłopak jestesmy tego przykładem jestesmy razem od 2 lat i rozumiemy sie bez słów kochamy sie i jestesmy sobie najlepszymi przyjaciółmi.wiem i widze ze on odjał by sobie zeby dac mi i ja dla niego tak samo.a znalazłam go na 2 koncu polski kazdy mówił ze to nie przetrwa a my jestesmy szczesliwi jak nigdy indziej

Gość LiLaLaLi
*jak nigdy dotad

A ja wierzę, że każdy ma wiele swoich połówek :D

" dzis z perspektywy czasu widze ze wszysctko co działo sie w moim zyciu wypływało z innego zdarzenia i tak ciągle..." i czego to dowodzi poza zależnością przyczynowo skutkową? rzucił mnie -> byłam wolna -> więc poznałam nowego straszbe przeznacznie :classic_cool: "ój kolega spotkał miłość swojego życia na jednej imprezie niby nic dziwnego ale ona przyleciała do siostry i świętowały jej urodziny. Tak w ogóle to mieszka w Australii. Niby tysiące kilometrów a odnaleźli się. I co niemożliwe" przypadek ludzie się poznająna np.: na czacie. taka sama logika akurat poszli gdzieś, są atrkacyjni, pogadali z kimś atrkacyjnym i zainteresowali się a potem pociągneli znajomość. co w tym cudownego? "dokładniej...istnieje wiele pasujących połówek pasujących na tyle dokładnie ..że mogą być satysfakcjonująco ze sobą" no bo ludzie raczej sądo siebie bardzo podobni jako ogół więc gdyby mieć odwagę i próbować zagadywać każdego kogo się da to raczej szybko by się znajdowało. po warunkiem że jest się atrkacyjnym " wierze w przeznaczenie ja i mój chłopak jestesmy tego przykładem jestesmy razem od 2 lat i rozumiemy sie bez słów kochamy sie i jestesmy sobie najlepszymi przyjaciółmi" na razie tak ale nie wiesz co będzie za 3 lata jak będziecie dalej to powiesz, że "tak" jak nie będziecie i będziesz miała nowego to będziesz mówiła, że ten nowy to ten "przeznaczony"

jesli dusza sie rozbija na dwa, to jedna polowa (ja) w polsce zostala, a druga (moj loverboy) w belgii poznalismy sie, kochamy latam co 2 tygodnie do belgii, a on do polski i doslownie: fruwam ze szczescia

Gość LiLaLaLi
Ja wiem ze innego nie bedzie w moim zyciu bo to co sie miedzy nami dzieje jeszcze nigdy nam sie nie zdazyło miedzy nami jest miłosc której nie jest w stanie nikt ani nic zniszczyc i ogien którego nikt nie zgasi.