Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sinnka

jak podgrzać atmosferę w związku??

Polecane posty

Gość sinnka

jesli facet juz 'zdobył' i spoczął na laurach?

Najlepiej natrzyj go chilli :P Hm, jak to zdobył, dałaś się zdobyć? Wymykaj mu się :P Niech goni króliczka. Skoro tak ci to "zdobycie" przeszkadza :P

Gość ciągle to samo......

Gość sinnka
jakos to samo przyszło z czasem, chyba za bardzo się zakochałam. i zbyt wylewnie okazuje uczucia (bo inaczej nie potrafię) Na początku gdy byłam 'niezdecydowana' po pierwszej kłótni przychodził z kwiatami, sprzatal pokoj gdy przychodzilam (teraz syf to malo powiedziane), prawił komplementy, stale adorował. Buzia mu sie nie zamykała. A teraz najchetniej by lezal na kanapie.

Powiedz mu ze pokochałaś tego kim był... jego czyny jego zachowanie a teraz jest całkiem kimś innym. Uwierz zmieni się natychmiast! :D też coś takiego usłyszałem ;D

Gość sinnka
generalnie, pytanie tez mialo brzmiec. Jak byc bardziej kobieca i zmysłowa. ? Ostatnio cały czas latam za nim i przypominam o tym żeby zalożył szalik,posprzatał pokój itd. taka mamuśka mi sie wlacza..

Gość sinnka
hehe poiwiedzialam mu o tym, ze sie nie STARA tak jak kiedys "Wiesz kochanie, mądry biegacz musi zachować siły na długie dystanse" To znaczy on dawkuje mi swoje zaangazowanie zeby mu starczyło na pozniej ;/

jak bym powiedział coś takiego swojej kobiecie ... dostał bym takiego szpica ze pokój by lśnił ;d Hehe :) Albo sobie go ustawisz albo on ustawi sobie ciebie. Przypomnij mu że żyjecie teraz razem i albo będziecie robić tak żeby wasze życie było z czasem lepsze albo stanie sie to niechciane

Gość sinnka
wkurwia mnie ze palimy oboje papierosy w kuchni, a on na mnie nie poczeka tylko sobie idzie do pokoju, że ja sie przytulam do niego na kanapie a on idzie na podłoge , bo mu niewygodnie. Że wiecznie ja muszę wypytywac go o wszystko, a on nie interesuje sie tym co u mnie. Przez telefon to ja musze wziac na siebie 'ciezar' rozmowy, a on odpowiada polslowkami, Takie codzienne rzeczy mnie wkurwiają. A kiedys na rekach nosił i całował w stopy eh

Gość sinnka
kurwa ja nie potrafię, z góry unikam konfliktów. Poprostu nie moze byc dobrze bez 'walczenia o swoje'? czemu faceci sa tacy dziwni,

Faceci nie są dziwni... Tylko gdy im się da swobode robią się rozwydzrzeni jak małe dzieci :D ;p Jeżeli nie umisz być twarda i stanowcza pokaż mu że to życie ci nie odpowiada. Że czegoś ci brakuje. Ukróć sex skończ z obiadkami. Pokaż mu że nie tylko on się liczy. A co do kanapy miej pilota w ręce bedzie koło ciebie leżał od zaraz :D Heh :) i się nie przejmuj to zycie i tylko facet :)

Kocham moją kobietę i powiem ci że gdyby nie to że trzyma mnie krótko tez bym taki był. Ale celowo ją wybrałem bo wiem że przy niej nie zgine :)

Gość sinnka
trza przechwycic wladze !!

tak własnie trzymaj się tej inicjatywy :D życzę jak najlepiej :)