malva1983 0 Napisano Marzec 3, 2010 ok sat ;-) ach te nasze hormony.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 3, 2010 macie jakies metody na wspomaganie plemnikow? bo ja to na glowie prawie stawalam :P moze grawitacja pomoze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 3, 2010 wklejam linka do kalendarzyka ... http://piekielko.info/kalendarzyk/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 3, 2010 hej. bylam dzisiaj u gina i mam zalamke:( krwawienie nie ustalo a nawet sie nie zmniejszylo... dostalam tabletki na zatrzymanie krwawienia i zastrzyk. najgorsze jest to ze lekarz powiedzial ze jesli udalo mi sie zajsc w ciaze w tym cyklu to bylby cud.... a jesli juz ten cud by sie wydarzyl to najprawdopodobniej dojdzie do poronienia samoistnego.... a i jesli te tabletki nie zadzialaja to musze odbyc kuracje hormonalna i na rok moge wtedy zapomniec o staraniach o dziecko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 3, 2010 cześć my właśnie też zaczynamy się starać ;) teraz czekam na możliwość zrobienia testu ale muszę jeszcze poczekać. To dopiero nasze początki starania się więc nie wiadomo co z tego będzie... ale będę najszczęsliwszą osobą na świecie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 3, 2010 justys....tak mi przykro :( naprawde nie wiem co powiedziec.... moze po tej kuracji hormonalnej twoj organizm bedzie lepiej funkcjonowac? moze po tym od razu zajdziesz...wiem,ze to az rok,ale pomysl o tym z innej strony....to tylko rok,glowa do gory bedzie ok, odpoczniesz psychicznie od stresu staran,testow i nadchodzacego okresu.skup sie na leczeniu,a dzidzia sama do ciebie przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 3, 2010 berbelek najtrudniejszy pierwszy krok :) ja tez pierwszy cykl sie staram,juz 24 dc,a na tesnie nadal 1 kreska :( ok mykam do roboty... milego dnia i udanego "prania" dziewczynki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 3, 2010 szkoda ze tu tak pusto:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca mysia Napisano Marzec 3, 2010 No i dostałam @... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 3, 2010 hej dziewczynki:):)Dopiero mam czas na forum:)..wróciłam z pracy zrobiłam obiad,zjadłam obiad......itp.itd......a mój M oczywiście wpadł po pracy wyjątkowo szybko aż mi podpadło.....więc zjadł obiad i stwierdził że musi do garażu jechać motor odpalić i w aucie reflektor zamontować....no kurde......znaczy się nie będzie go conajmniej 2 godziny!!!!!!!!!!!!! Czyli znowu wieczór sama a potem wróci padnięty....i tyle z niego pożytku będzie......i jutro to samo.,..i pojutrze....dzięki Bogu w piątek idziemy do teatru....to się przynajmniej odprężę:):):)... Mój 16 dc mija z bólem piersi jak jasna cholera.....jakimiś kurde plamieniami....i w ogóle do d............:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simka27 0 Napisano Marzec 3, 2010 Udało się będziemy mieć dzidziusia.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po tylu latach w końcu się udało wynik bhcg wykazał ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 3, 2010 Justys...................:(:(kurczę wiem że rok to sporo.....ale jeśli koniecznie trzeba przeprowadzić kurację.....:( pytajaca mysia.......przykro mi że @ nadeszła....wiem wiem nie pocieszę specjalnie....poza tym że nowe nadzieje musisz rozbudzić....:(No i nabierz sił żeby mnie 15 marca pocieszać!!!!!!!!!!:) Dziewczynki mnóstwo uścisków dla was.....bo i co możemy na odległość.....szkoooda że pogadać nie możemy ze sobą na takim babskim spotkanku.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 3, 2010 ptajaca misia glowa do gory, moze nastepny cykl bedzie lepszy. damy rade! szarlotka fajnie ze wpadlas na forum. u mnie tez nie ciekawie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 3, 2010 simka27 ...GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to teraz trzymaj kciuki za nas i dzidzię pogłaskaj:):)od nas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 3, 2010 simka gratulacje. ale ci zazdroszcze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 3, 2010 justys ....na nas też przyjdzie pora....:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 3, 2010 na mam nadzieje, ja ciagle wierze w to ze moze jednak sie udalo bo wkoncu przytulanka byly 3 dni przed i w dniu owulki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 3, 2010 SIMKA27 GRATULACJE Justyś kochanie moje DASZ RADĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szarlotko pysiaczku ty mój najpierw to mnie będziecie pocieszać 8 marca....no kurcze szkoda że nie możemy się spotkać w realu ;-) fajnie by było co???? chyba byśy się wycałowały i wyściskały na śmierć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 3, 2010 hej gratulacje miały być z no i poprawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 3, 2010 malva noooooooooooo jak z rodziną....albo nawet lepiej jak z rodziną....w końcu znamy te nasze największe sekrety i smutki....z nikim z rodziny nie mogę sie nimi podzielić:(:(..... Ja proponuję zorganizować spotkanie :):):)zrobimy zlot.....kto za?????????:)odstresujemy się.....pogadamy..,.a potem zajdziemy:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 3, 2010 pytająca mysiu .....nie martw się słonko.....uda nam się następnym razem... hej uszka do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 3, 2010 wiesz o tym samym myślałam .....fajnie by było..tylko cholerka gdzie??? tzn. w jakiej części Polski....bo my jesteśmy porozrzucane trochę co.....ja jestem warmińsko-mazurskie Elbląg i strzelam że mam najdalej bo cosik kojarzę że większość lasek to śląsk i okolice..... aha no i fajnie by było jak będzie ciepluchno.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 3, 2010 ale ty szarlotka masz fajny termin @ w dzien kobiet:) moze okaze sie szczesliwy. ja mam niby dostac 14 liczac wedlug owulacji ale jak to bedzie to zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 3, 2010 czesc wszystkim :) ja jak zwykle padnięta :( simka tak strasznie Ci gratuluje i zarazem zazdroszcze !!! justys nie wiem co powiedziec....:( nie martw sie, wszystko będzie dobrze ! ja od kilku dni mam podły nastrój :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 3, 2010 oj sorki chyba pomylilam sobie dziewczyny bo to wiolkcia ma termin @ na 8 marca:) ale jestem rozkojarzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 3, 2010 justyś to ja mam w dzień kobiet,ale szczerze to dzięki za taki prezent obejdę się i bez niego..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 3, 2010 nerwusku ale dlaczego masz taki zly nastroj? cos sie stalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 3, 2010 szarlotko coś podejrzane z tym motorem on chyba naprawdę ucieka przed tobą....CO TY MU ROBISZ KOBIETO?????????? Może starczy tego prania co?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 3, 2010 malva chodzilo mi o to ze moze akurat w ten dzien zobaczysz dwie kreseczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 3, 2010 o tak justyś JESTEM ZA!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki słoneczko ;-) ale niestety już mnie brzusio boli ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach