nerwusek26 0 Napisano Marzec 3, 2010 no ketonal nie jest bezpieczny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 3, 2010 No ketonal nie bardzo....ale cyclonamina spoko...ja też brałam.....tyle że w moim przypadku nie zmniejszyła krwawienia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 3, 2010 wiem nerwusku ale wzielam go dlatego ze na inne tabletki nie reaguje... a poza tym dopiero 2 dni temu byla owulka wiec jeszcze jako takiej ciazy nie ma. a pytalam go tez czy zaszkodzi ten ketonal ale powiedzial ze jesli to dopiero 2 dzien po owulce to tabletka nie zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 3, 2010 szarlotka mam nadzieje ze mi pomoze bo juz tyle krwi stracialm w tym cyklu.... lacznie z okresem to krwawienia trwaja juz 16 dni. oby ten lek pomogl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 3, 2010 justys na pewno pomoga, wszystko bedzie dobrze zobaczysz ! jestem z Toba !!!!!!!!! moj M wrocil, wiec czas na staranka... :) bede jutro ok 9 :) buziaczki dla Was:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 3, 2010 ok. dziekuje wam za wsparcie. to duzo dla mnie znaczy:) ja tez juz zmykam spac, moze rano bedzie lepiej:) buzka dla was:* milej i owocnej nocki kochane! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 3, 2010 chej dziewczynki :) justys a ty nie zastanawialas sie nad zmiana lekarza? bo on jakis dziwnie spokojny jest i nie widzi nic niepokojacego,tak przynajmniej to odbieram nerwusku tylko spokojnie,wez gleboki oddech i pomysl o czyms milym :) kazda z nas jest inna i inaczej reaguje na przyjmowane leki. szczescie...moze ty w ciazy jestes? :P powaznie..mam takie zdanie do poki nie zobacze krwii to nadal mam nadzieje:) test mogl cie oszukac,nie jest 100%,a moze stezenie hormonu jeszcze za niskie:) a ty szarlotka ubierz sexy bielizne i maszeruj po swego chlowa :P simka GORACE GRATULACJE!!!! a teraz mam prozbe...moze mnie ktos do tabelki dopisac,bo ja nie wiem jak.... :/ sat wiek 29, 1 cykl i @ 08.03 (mam nadzieje,ze nie bedzie :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Marzec 3, 2010 hej dopiero zagladam ale zeszło mi zanim nadrobiłam lekture waszych pogaduch ogólnie to dziś były i dobre inf. gratulacje dla zaciążonej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ściskam mocno Justyś trzymaj się i idz już sapaciu to może ból przejdzie!!!!!!! Wiolkciu droga no ja wsparłam moje pęcherzyki jak mogłam a w piątek mam kontrolę zobaczymy czy podrosły , pamietam ,że w piątek ty też masz ginka to porównamy naszę pęcherzolki:) Szarloteńko jak ci się mąż miga od przytualnia to przypomnij mu że to OBOWIĄZEK małżeński i nie ma wyjścia:) BUZIOLKI moje staraczki!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 3, 2010 szarlotka mialo byc "po swojego chlopa" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Marzec 3, 2010 NiCK....................Wiek.............cykl satań..........data @ kasiulaha................25................11........... ..ok.20.02 żabka00..................24................2........... . ......24.02 Czekajaca25............25................2.............. .......?.02 malva1983................26................3............ ........08.03 szarlotka80.............29.................3............ .. .....15.03 nerwusek26...............26...............3............. ......19.03 justys1818................21................4........... .......18-19.03 wiolkcia..................27................11.......... ........22.03 s28 ........................24...............6.................. ..22.03 sat.........................29...............1.......................8.03 Proszę sat mówisz i masz:) oto wpis!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 3, 2010 s28 masz racje zanim ja doczytalam wszystko to zdazylam opedzlowac caly talerz sledzi w occie :P a jeszcze sie gubie dziewczyny ktora z waz to ktora...mam tylko nadzieje,ze nie pomieszalam nickow :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 3, 2010 s28 dzieki wielkie :D naleze do starajacych sie :D jeszcze 4 tygodnie temu gdyby ktos mi powiedzial,ze tak sie wszystko potoczy.... mezczyzna, ktory dorosl;zareczyny;starania i najwazniejsze NADZIEJA !!! DZIEWCZYNY,WSZYSTKO JEST MOZLIWE!!!! A ZYCIE JEST PIEKNE!!! nie martwcie sie,te doswiadczenia sa nam potrzebne by osiagnac wlasciwy cel przyjdzie taki dzien,ze spojrzycie w przeszlosc i powiecie:jednak sie udalo,to byla ciezka droga,ale bylo warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 4, 2010 czesc dziewczynki:) u mnie dzisiaj o niebo lepiej niz w ostatnie dni. rano zero krwawien a zawsze rano to byl potop:) mialam tylko 2 plamki czerwone. brzuszek juz nie boli, mam tylko takie delikatne mrowienie ale ogolnie jest bardzo dobrze. dziewczyny jaka to jest ulga obudzic sie i nie widziec krwi od rana:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 4, 2010 Justys masz racje...ja bym jej 15 nie chciała zobaczyć ani przez najbliższe 9 miesięcy:):):)Dziewczy w pracy jestem!!!!!!! Buzaiki!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 4, 2010 wiesz szarlotka mi sie przesunela owulka na 28 lutego wiec okres powinien byc 14 lub 15 marca, tak jak u ciebie:) ale mam nadzieje ze sie nie pojawi:) trzymam za nas kciuki, zeby ten marzec byl szczesliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 4, 2010 simka27 ... Gratulacje :) Teraz trzymajcie kciuki za mnie. Zobaczymy 13.03.2010r. Już się boję .... jak dobrze mieć to forum i z kimś pogadać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 4, 2010 witam. no to fajnie justys ze u Ciebie juz dużo lepiej. no to teraz czekanie na wyniki staranek :):):) oby było z czego się cieszyc :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 4, 2010 czesc Dziewuszki:) justys no ciesze sie ze czujesz sie lepiej :) teraz na pewno wszystko bedzie dobrze... piszecie ze owulka wam sie przesuneła a skad to wiecie...? bo ja sie nie orientuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 4, 2010 berbelek trzymamy mocno kciuki za ciebie i za wszystkie dziewczyny. teraz pozostalo nam tylko czekanie na to czy @ nadejdzie czy nie.... oby nie przyszla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 4, 2010 berbelek1 to życzę powodzonka i ujrzenia tych 2 kreseczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 4, 2010 nerwusku ja mialam miec owulke pozniej a mialam juz 28 lutego. ja mam fajna sytuacje bo ja czuje owulke, mam wtedy klucia w jajniku i bol krzyza ktore przechodza tak po pol godzinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 4, 2010 no ja niby tez czuje bo piersi sa bardziej czule i te klucie w jajnikach... ale w poprzednim cyklu sluz mialam przed @ wiec zupelnie sie pogubilam... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 4, 2010 roznie to bywa. ja tez mialam miec owulke dopiero 5 marca lub nawet pozniej ale widocznie po tym poronieniu troche mi sie zmienil cykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 4, 2010 Hej laski ...ja też w pracy ;-) wczoraj do późna a dzisiaj od rana ;-) SAT ale się cieszę będziemy razem czekać 8 marca ...... we 2 zawsze raźniej prawda????? szarlotko do zlotu wrócimy jak będzie przynajmniej 15 na + za oknem ;-) no to super jak możesz tak pośrodku ;-) ;-) ;-) hej Wiolkcia przyznaje że olałam moje postanowienia,jak tylko będzie lepsza pogoda to uciekam na biegi do parku z siostrą (już mnie męczy o to od 2 tygodni) justyś kochanie cieszę się że już lepiej kurczaku.... damy radę .... hej nerwusek hej S28 buziole dla was.... pytająca mysiu dla ciebie ślę specjalne buziaki i uściski....... Ps. mam nadzieję że nikogo nie pominęłam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 4, 2010 czesc dziewczynki :) u mnie temper.36,9 25 dc, @ brak :) justys pisalam,ze trzeba byc dobrej mysli...czasami sadzisz,ze gorzej byc juz nie moze,a wlasnie wtedy wychodzi z calego zamieszania cos pieknego :) ja w dniu owulacji mam rwacy bol calego podbrzusza,czasami delikatny,ale zazwyczaj mocne skurcze...czasami nie obejdzie sie bez tabletki malva oj razniej razniej :) trzymajmy kciuki by nie przyszla :P ok,lece do pracy,bede w nocy to se poczytam o czym dyskutowalyscie przez caly dzien :) trzymcie sie cieplutko i pamietajcie kazdy dzien bez @ to dobry znak :) buziaczki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 4, 2010 malva no cos ty odpuściłaś?? no cóż- zobaczymy jak bedzie u ciebie z tym bieganiem :):): bo u mnie na jednym razie się skońcyło- obiecałam M że z nim bede biegać- poszłam raz i wysiadka odrazu i nie mam ochoty tego powtarzać- na rowerku za to bede śmigać- tak łatwiej- M biegac będzie a ja za nim na kole :)):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simka27 0 Napisano Marzec 4, 2010 Uda Wam się dziewczyny wkrótce wasze marzenia na pewno się spełnia będę trzymać kciuki i modlić się żeby każda z was zobaczyła w końcu swoje upragnione 2 kreseczki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 4, 2010 a kiedy tak naparwdę można zrobić test beta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 4, 2010 Co do testu Beta to chyba też w dniu spodziewanej @ wyjdzie najpewniej....tak mi się wydaje ale poczekaj na wypowiedzi bardziej doświadczonych:):) Dziewczynki co do mnie to plamień już nie ma...i po wczorajszych starankach też spokój....:)więc może to były okołoowulacyjne??? nie wiem.....w każdym razie dalej ból piersi... i wydaje mi się że cykl też przegrany....wprawdzie dopiero 17 dc....ale tak cosik czuje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 4, 2010 szarlotko a coz to za negatywne myslenie? napewno bedzie dobrze, a moze akurat sie udalo, wiec nie watp w to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach