berbelek1 0 Napisano Marzec 5, 2010 ale nadal mnie niepokoją te kucia jajników ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 5, 2010 no własnie berebelek wpisz się do tabeleczki :):):):) a może dodamy tam miasto byśmy wiedziały dokładnie gdzie znaleźć ten środek by się spotkać . co?? NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2.................?.02 malva1983...........26.............3............ ...08.03 sat....................29.............1........... .....8.03 szarlotka80.........29.............3............ .. 15.03 nerwusek26.........26.............3............. ..19.03 justys1818..........21.............4........... .18-19.03 wiolkcia..............27............11.......... .....22.03.........Zabrze s28 ...................24............6.................22.03 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 5, 2010 NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2.................?.02< br /> malva1983...........26.............3............ ...08.03 sat....................29.............1........... .....8.03 szarlotka80.........29.............3............ .. 15.03 nerwusek26.........26.............3............. ..19.03 justys1818..........21.............4........... .18-19.03 wiolkcia..............27............11.......... .....22.03.........Zabrze s28 ...................24............6.................22.03 berbelek1...........21...........1...................13-15.03. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytakajkay Napisano Marzec 5, 2010 Sat czy mialas jakies objawy ?Czy nic nie wskazywalo na to,ze jestes w ciazy?Tylko test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 5, 2010 NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2.................?.02< br /> malva1983...........26.............3............ ...08.03 sat....................29.............1........... .....8.03 szarlotka80.........29.............3............ .. 15.03 nerwusek26.........26.............3............. ..19.03 justys1818..........21.............4........... .14-20.03.....żywiec/k.bielska wiolkcia..............27............11.......... .....22.03.........Zabrze s28 ...................24............6.................22.03 berbelek1...........21...........1...................13-1 5.03. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 5, 2010 pytakajkay...objawow nie mialam i mialam zarazem :P zaczne od poczatku.... 15 dc kochalismy sie z moim i zaraz po tym czulam rwacy bol podbrzusza czyli owulacja :) w ciagu 24 h dochodzi do zaplodnienia,od dnia owulacji bol ciagle trzymal,ale delikatny juz byl.po 8 dniach ponownie rwacy bol i delikatna bezowa plamka na bieliznie co wskazywaloby na zagniezdzenie...temperatura 36,8 do 37,1 ale temu to akurat nie wierze. dzis 26 dc test 2 kreski (jedna delikatna,ale zobaczymy jutro) :) zadnych mdlosci,zadnego bolu piersi,ani niczego innego...mialam nadzieje,ze od papierosow mnnnie odrzuci,ale ciagnie...WIEM NIE SKUSZE SIE, dzidzia wazniejsza :D mykam do pracy,pap bede w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 5, 2010 sat a ten ból który cię trzymał to taki kujący był czy jaki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 5, 2010 a nabrzmiałe wargi sromowe to dobry czy zły znak ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 5, 2010 berbelek ...według mnie dobry...:)tak jest napisane na niektórych stronach o ciąży....że rozpulchnienie narządów.... Dziewczynki ja właśnie skończyłam obiadek....wersja dla mnie i dla małej czyli jajeczka sadzone z ziemniaczkami puree..i maślaneczką:):)Pyyyychaaaaaa...za to wersja dla mojego M jeszcze nie gotowa...ale będzie rolada z piersi indyka nadziewana pieczarkami...:)tylko farsz mi się jeszzcse studzi.... A co do naszych spraw....dzień 18 trwa....:):):)czyli nudy...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 5, 2010 dopisuje miasto:):):):) NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2.................?.02< br /> malva1983...........26.............3............ ...08.03 sat....................29.............1........... .....8.03 szarlotka80.........29.............3............ .. 15.03......Gliwice nerwusek26.........26.............3............. ..19.03 justys1818..........21.............4........... .14- 20.03.....żywiec/k.bielska wiolkcia..............27............11.......... .....22.03.........Zabrze s28 ...................24............6.................22.03 berbelek1...........21...........1...................13-1 5.03. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 5, 2010 szarlotka dzięki za odpowiedź bo mogę mieć podejrzenia że u mnie właśnie takie coś się pojawiło ... oby to był dobry znak !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 5, 2010 a ja siedze i tak mysle... czy jesli okaze sie ze jestem w ciazy to czy te moje krwawienia nie zaszkodza? biore leki juz 3 dzien , krwawienie zmniejszylo sie ale jednak nadal jest... zaczynam sie bac bo przeciez od owulki minelo juz 5 dni wiec na dniach byloby zagniezdzanie a te krwawienia moga to uniemozliwic:( juz nie wiem co o tym myslec:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 5, 2010 NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2.................?.02< br /> malva1983...........26.............3............ ...08.03 sat....................29.............1........... .....8.03 szarlotka80.........29.............3............ .. 15.03......Gliwice nerwusek26.........26.............3............. ..19.03 justys1818..........21.............4......... .14-20.03.......żywiec wiolkcia..............27............11.......... .....22.03.........Zabrze s28 ...................24............6.................22.03 berbelek1...........21...........1...................13-15.03. poprawiam bo cos sie rozjechala tabelka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 5, 2010 justys głowa do góry! może to dobry objaw ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 5, 2010 justys bo ja coś tam poknocilam wczesniej chyba:):)...oj widzę że koleżanki z bliska są narazie:):):)....a u nas za chwilę albo zacznie lać albo padać śnieg...bo się zachmurzyło paskudnie.....bleeee..... A ja przygotowałam już ciuchy do teatru....zaraz idę włochy umyć...bo zanim ja je pospinam to godzina minie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 5, 2010 szarlotka udanego wyjścia życzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 5, 2010 Dziękuję:):)łapię każdą niewielką chwilkę spędzoną z moim M....:(mało ich mamy...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 5, 2010 hej slicznotki ale super nowinki na podsumowanie tego tygodnia... SAT kochanie GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!! maleńka no kochane w poniedziałek zajedzie małpencja @... a może nie zobaczymy ....... nie dołuję się bo to i tak nic nie da........... KORZYSTAM Z ŻYCIA SZALEJĘ DO WOLI............ostatnio jestem bardzo szczęśliwa a to wszystko przez te słoneczne chwile........boże jak mi tego słonka brakowało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja dzisiaj już po 7 załatwiałam sprawy urzędowe , i obiadek dla M gotowy i lepię pyszne pierogi z twarogiem.... hej wiolkcia pamiętałaś o mnie ;-) szarlotko misiu ty mój KOFANY................................... ;-) JUSTYŚ BUZIOLE............. I WSZYSTKIM INNYM duże CAŁUŚNE BUZIAKI...................... ALE JESTEM DZISIAJ HOJNA ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 5, 2010 HOLERA SKĄD TA * MIAŁO BYĆ "O" .................... ALE DZIKO WYSZŁO ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 5, 2010 no jasne malva ze pamiętam i trzymam kciukaski- bardzo dobre podejście do sprawy masz- tak trzymaj. szarloko a jeśli mogew wiedziec to z jakiego osiedla (dzielnicy) Gliwic jesteś tak mniej więcej ?? a i obiadek pychotka- tylko ja mleko do tego - nie znosze kwasnego mleczka, kefirów ani maślanki- no chyba że owocowa :):):)a wersja M tez smaczna. justys- no tak trudna sprawa z wyczajeniem co tam w Twoim organiżmie się dzieje- ale chyba ginek brał pod uwagę to iż mogłabys być w ciąży tak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca mysia Napisano Marzec 5, 2010 o Justyś z Żywca jesteś- to nie daleko mnie jest :) Widzę Wiolcia, że bije od Ciebie optymizm! :D aż mnie nim zaraziłaś :D Dzisiaj z klasą mi się udało-dzieciaczki normalne były tym razem :D A jak się relaksujecie tak w ogóle po ciężkim stresującym dniu? Bo mnie najbardziej odpowiada oprócz podjadania czekolady to dobra muzyka i filmik przy lampce winka w doborowym towarzystwie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 5, 2010 a skad jestes pytajaca mysia? wiolkcia, tak lekarz bral pod uwage ewentualna ciaze dlatego przepisal mi "bezpieczne" tabletki. ale i tak mam stracha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 5, 2010 bardzo się ciesze pytająca misia że mój optymizm jest zarażliwy :):):) ja w sumie to nie mam metody na stresujący dzień. w kazdym bądz razie nie zale się za bardzo nikomu, teraz ostatnio pije kakao cieplutkie wskakuje pod kołderkę i tv- najlepiej smutki trawie sama i nie bardzo chce by ktoś mi w tym przeszkadzał, czasami poprostu wieczorami wklejam sie w M do momentu zaśnięcia i może się ruszyć dopiero z łózka jak spie :):):):) zresztą dziś jest bardzo stresujacy dzień dla mnie- ze chyba az głowa mnie od tego boli- mam nadzieje ze wieczorem bedzie tylko lepiej i ginek bedzie miał dobre wiesci dla mnie - a jak nie to trudno- gorzej byc nie moze :);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 5, 2010 justys jak ginek dał bezpieczne tableteczki to nie powinnas się martwić- wiem ze to nie jest łatwe ale on to specjalista i wie troche wiecej od nas na ten temat więc trzeba mu zaufac. Bo cóż innego nam zostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 5, 2010 pytająca misia a czy Ty dalej się starasz o fasolke czy nie już?? bo pisałaś kiedyś że narazie zawieszasz mimo woli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 5, 2010 no niby tak wilokcia ale martwie sie czy przez to krwawienie nie stanie sie nic zlego znow... jeszcze troszke musze poczekac i sprawdzic czy wogole sie udalo, a potem bede sie martwic co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 5, 2010 a na szczęscie już coraz bliżej sprawdzenia wyniku naszych starań :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 5, 2010 wiolkcia...teraz mieszkamy w centrum ale ja kiedyś mieszkałam na oś.Kopernika.....:):):).. dziewczynki ja już ubrana wyjsciowo oczywiście jak zwykle czekam na mojego M który przyjedzie w ostatnim momencie....i będzie się ubierał w 3 sekundy....tak wygląda nasze odprężające życie....:)ale mimo to je kocham tylko dzidzi brakuje.... No to dziewuszki do zobaczonka....spadam na teatr:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 5, 2010 to udanego wyścia zyczę :):):)) moi tescie mieszkają na Trynku więc to bardziej na uboczu. jaaa chce już do domuuuuu a tu do 21-ej jeszcze daleko :(:(:(:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca mysia Napisano Marzec 5, 2010 nie nie, tu sie wbiłam do tematu z problemem, czy jestem w ciąży czy nie. Mogła być wpadka, nie ma.. Z drugiej strony bardzo bym chciała mieć już dzidzię, ale nie mam ani M ani też własnego kąta, dlatego pisze jak pisze. Także w sumie tak czy siak, nie mogę się starać. aha- Jestem z Andrychowa ale teraz przesiaduję w Krakowie. No i uczę sobie uczniów w szkole :D:D:D:D teraz z chłopakiem mi się średnio układa, taki niedorosły jest z deczka, ale dobrze, że mam coraz większą cierpliwość ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach