szarlotka80 0 Napisano Marzec 6, 2010 Kurczę ten net mnie czasem wyjątkowo wnerwia.....napociłam się przy pisaniu i mi coś padło!!!!!!!!! Od nowa.... Justys mój M mnie wczoraj odpowiednio od kompa odciągnął więc nie miałam czasu nawet się pożegnać:):) M już w pracy,ja na nogach od 6.00 ,zaraz biorę prysznic,potem budzę dziewczynki(u córy śpi koleżanka)...śniadanko dla nich... O 11.00 przywożą nam meble..muszę być na nogach...potem obiadek, chociaż zostało z wczoraj a M był zachwycony nowym przepisem..:):)tO tylko sałatkę dorobię...o 16.00 kurs tańca ,dzisiaj dwie godzinki...no i tak zleci do 18.00:):):) A z biologii.....dzisiaj tak jak u Justys czyli 20 dc.....bóle podbrzuszka dzisiaj nieodczuwalne....nic nie odczuwalne:(tzn.żadnych objawów..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem co myśleć.... Napisano Marzec 6, 2010 Moje cyklę trwają 28-30 dni, ostatnio okres miałam 13 lutego, kochaliśmy się 26 lutego z finałem oczywiście we mnie. Czy jest szansa na ciążę? Niby to był środek cyklu, na test za wcześnie a ja chyba z siebie wyjdę i stanę obok z nerwów.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 6, 2010 Nie ma sensu testu robić teraz bo za wcześnie...najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki.......albo nawet dzień po.....wcześniej się nie dowiesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 6, 2010 Hej Dziewuszki :) jak sie spało...??? ja nawet sie wyspalam... dzisiaj 16 dc, jajniki odczuwalne jak najbardziej... według obliczen jutro owulka wiec jutro staranka będą:P szarlotka jak dzisiaj samopoczucie? NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2.................?.02< br /> malva1983...........26.............3............ ...08.03 sat....................29.............1........... .....8.03 szarlotka80.........29.............3............ .. 15.03......Gliwice nerwusek26.........26.............3............. ..19.03....Radomsko justys1818..........21.............4......... .14-20.03.......żywiec wiolkcia..............27............11.......... .....22.03.........Zabrze s28 ...................24............6.................22.03 berbelek1...........21...........1...................13-1 5.03. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 6, 2010 Hej Dziewuszki :) jak sie spało...??? ja nawet sie wyspalam... dzisiaj 16 dc, jajniki odczuwalne jak najbardziej... według obliczen jutro owulka wiec jutro staranka będą:P szarlotka jak dzisiaj samopoczucie? NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2.................?.02< br /> malva1983...........26.............3............ ...08.03 sat....................29.............1........... .....8.03 szarlotka80.........29.............3............ .. 15.03......Gliwice nerwusek26.........26.............3............. ..19.03....Radomsko justys1818..........21.............4......... .14-20.03.......żywiec wiolkcia..............27............11.......... .....22.03.........Zabrze s28 ...................24............6.................22.03 berbelek1...........21...........1...................13-1 5.03. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 6, 2010 witajcie. S28 przykro mi że wizyta nie miała dla Ciebie pozytywnych wiadomości-= chociaz z drugiej strony jakiś pozytyw jest- badania i dowiesz sie czemu sie Wam nie udaje i zaczniesz leczenie a potem dzidzia. u mnie ginek natchnął mnie większa nadzieją. powiedział że sa ładne pęcherzyki- wymiarów nie podawał i nawet nie pytałam. Pokazał mi je :):): jeden duży był a reszta mniejsze- w sumie jest ich 6 :) powiedział ze teraz widzi szanse na dzidzika- w poniedziałek powinny pekać, wizytę mam tez na poniedziałek, mówił coś o zastrzyku więc może mi go przepisze- ekstra by było jak by się nam powiodło- ale narazie nie napalam się zbytnio- jednak ciesze się że leczenie przynosi skutki :):):):) jeśli chodzi o objawy ciążowe to fakt czasami mają one duże podłoże psychiczne- baczniej obserwujemy swój organizm itp. Mam nadzieję ze te wasze bóle są uzasadnione i prorokują na dzidzika :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Marzec 6, 2010 Szarlotka brak objawow nie siwadczy o niczym... U mnie akurat w tym cyklu co zaciazylam to nawet nie wiedzialam, kiedy byla owulacja. Bol brzucha pojawil sie w dniu spodziewanej @, i tak bolalo i bolalo a @ nie bylo... Wiec grunt to myslec pozytywnie :)... Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 6, 2010 czesc dziewczyny! u mnie od rana okropny bol.... masakra jakas. ale krwawienie juz minimalne wiec jest chyba ok. no i dzisiaj mialam taki brazowy kolor przy tej krwi. powiedzcie mi czy np zagniezdzenie moze powodowac taki bol w podbrzuszu? bo boli mnie tak jakby scianka macicy z jednej strony. co myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 6, 2010 NowaTu...dziękuję za wsparcie:):):)...kochana jestes...zaraz czlowiekowi lepiej sie zyje.... Justys....bóle podbrzusza ponoć dobrze swiadczą...:)Z tego co slyszalam....u mnie są skurcze czasami tak jak na @...ale to za wczesnie....tyle ze dwa miesiace temu mialam identycznie i nic z tego nie bylo.... A ja teraz czekam na meble na drugim mieszkanku....dzieciaki są na konikach....a ja sobie się odprezam...dwoch facetow kolo mnie:):)...remont robią...:):):)M w pracy, pojechal bez portfela,bez dokumentow...wszystko zostalo w mojej torebce:):):):):):)Karty kredytowe też:):):)Faaaaajnie co nie???:) A poza tym to mi sie teraz nudzi....:(Bo nic tu nie ma do roboty..i jeszcze klawiatura w tym kompie mnie do szalu doprowadza.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 6, 2010 ja sie boje ze znow dzieje sie cos nie tak. jak do poniedzialku te bole nie przejda to jade do gina... jestem u niego co tydzien przeciez to jest jakas parodia co sie wyczynia w tym cyklu, a mialo byc dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 6, 2010 hej laski o już z samego ranka ;-) wilkcia bardzo się cieszę i trzymam kciuki........... justyś ja mam dzisiaj bóle podbrzusz a więc małpencja @ będzie już niedługo... a może się uda zobaczymy...zastanawiam się czy przypadkiem nie boli mnie po wczorajszych starankach (bo troszkę się działo... ;-) ) chyba przeszło troszkę z szarlotki na mnie w tym cyklu.... nowa tu jak miło cię przeczytać znowu.co tam kochaniutka jak samopoczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 6, 2010 hej nerwusek trzymam kciuki za starania ;-) NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2.................?.02< br /> malva1983...........26.............3............ ...08.03......Elbląg sat....................29.............1........... .....8.03 szarlotka80.........29.............3............ .. 15.03......Gliwice nerwusek26.........26.............3............. ..19.03....Radomsko justys1818..........21.............4......... .14-20.03.......żywiec wiolkcia..............27............11.......... .....22.03.........Zabrze s28 ...................24............6.................22.03 berbelek1...........21...........1...................13-1 5.03. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 6, 2010 malva ...zarazilam????:):):)No ja z mojego M bylam wczoraj dumna:):)Nie dosc ze wieczorem to jeszcze dzisiaj rano dwa razy:):)....chyba sie przestraszyl ze go zostawie czy co??????:):):):) Sluchajcie wczoraj bylismy w teatrze na sztuce o zdradzie...:):)Jak to mezczyzna duzo pracowal i zona go zdradzila z jego przyjacielem....oczywiscie sztuka zabawna do lez.....ale mojego M musialam pownerwiac i chyba dlatego sie poprawil....jego wspolnik to jego przyjaciel a zarazem moj kolega z lat szkolnych....do tego mamy bardzo dobre kontakty...spotykamy sie razem i td....dzieciaki mamy w podobnym wieku.....no i moj M sie chyba poczul zagrozony:):):):):):):)ze sie z przyjacielem dogaduje:) Oj te chlopy............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 6, 2010 oj dzisiaj mnie czeka caly dzien w lozku:( oby tylko przestalo bolec to bedzie dobrze:) buzka dla was:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 6, 2010 szrlotko chodziło mi o twoje libido maleńka...... ;-) no widzisz słonko taksię martwiłaś ...a wystarczyło pójść do teatru i po sprawie................ następnym razem jak będzie się ociągał to wyciągniesz go do kina o podobnej fabule i wsio ;-) justyś kurczaku bądź dzielna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesteśmy z tobą....................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Marzec 6, 2010 ja to muszę chyba czytać z 4 razy wasze posty bo nic ostatnio do mnie nie dociera..............to chyba ta wiosna............... oj szarlotka zaraziłaś i to jak..............myślałam że się dzisiaj nie podniosę po wrażeniach z wczoraj ;-) ;-) ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 6, 2010 wicie co bol ustal i krwawienie prawie tez:) boli juz tylko troszke i mam tylko male plamki krwi:) moze to faktycznie pozytywny sygnal:) nie wiem ale mam takie dziwne przeczucia ze sie udalo tym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 6, 2010 justys to super że lepiej sie juz czujesz... :) ja zabieram sie za sprzątanie bo burdel straszny :P M poszedł do pracy wiec mam czas zeby to wszystko ogarnąć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 6, 2010 malva no pięknie:):) ja to przynajmniej chodzę:):):):)he he ' Justys....kurczę obyś miała dobre przeczucia:):)fajnie by było...następna z topiku:):):)statystyka by wzrosła:) Nerwusek.....u mnie też burdel...ale nie nadążam....weekend czlowiek powinien odpoczywac a nie się zajeżdżać...:) Dziewczynki okazało się że mam za chwilę na obiedzie wizyte teściowej i brata mojego M..... także musiałam zwiększyc ilośc jedzenia i moje obroty:) he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 6, 2010 Halo Kobietki :) jesteście ...???????????????????????????????? ja juz posprzątałam.... jak pech to pech...jak zamiatałam to kij mi sie złamał i podłoge musiałam myc na kolanach :(:(:( jajniki czasem pobolewają.... i wiecie co? ciągle wyskakuje mi cos na twarzy :( jak sie jedno wygoi to nowe juz zaczyna sie robic wrrrrrrrrrr :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 6, 2010 no to chyba większośc z nas teraz ma doczynienia z bólami, podbrzusia i jajniczkami- jateż dołączam do tego grona. w poniedziałek powinna byc owulacja- jajnik daje mi juz powoli znac :):):) tyle czy coś z tego wyjdzie to zobaczymy, bo ostatnio tez bnolał mnie jajnik a jak się potem okazało owulacji nie było- wiec czekam spokojnie do poniedziałku :):)) no to niezła przygoda z ta szczotka nerwusku :):) ale miałas nacisk na ten kijek :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 6, 2010 hej kobitki:) u mnie coraz lepszy humorek. krwawien juz prawie zero:) nerwusku to ja trzymam kciuki za staranka w ta owulke:) oby to byl celny strzal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 6, 2010 dobrze ze sobie zębów nie wybiłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 6, 2010 justys jakos nie licze na cokolwiek w tym cyklu.... moze w następnym bardziej sie przyłożę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 6, 2010 nerwusku do tego nie trzeba sie za bardzo przykladac:) niech M dobrze wyceluje i moze sie uda akurat teraz kiedy sie najmniej tego spodziewasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 6, 2010 no własnie wystarczy dobrze ucelowac... ale to własnie jest najtrudniejsze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 6, 2010 no tak ale jak to moj lekarz powiedzial ze zawsze jest szansa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 6, 2010 no szansa jest zawsze :):):) no zobaczymy...ale ja w tym cyklu czekam na @ , tak mniej więcej będzie 19 marca a potem zaczynamy staranka ... w tym cyklu szczerze powiem, ze odpuściłam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 6, 2010 wczoraj 2 testy pozytywne,dzis 2 pozytywne,a badanie moczu u lekarza negatywny :( jak to mozliwe? czy testy moga sie mylic w ta strone? sadzilam,ze moga pokzac negatywny przy cia,ze...ale pozytywny ( 4x) przy jej braku? wiem,ze ta druga kreska wychodzi delikatana,ale temperatutka dzis 37,1 (czyli delikatnie wzrasta) jestem zalamana :( lece do pracy,bede kolo polnocy...napiszcie prosze co o tym sadzicie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 6, 2010 sat... nie wiem co powiedziec, dziwna sprawa naprawde :( a @ masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach