Kamilla23 0 Napisano Marzec 13, 2010 Zdjęcie jest złej jakości a tak jak pisałam ta druga jest baaaardzo jasna ale widoczna bo mój facet również ja widział a ma luzne podejscie do tego tematu. Czas pokaże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 13, 2010 Hej Dziewczynki :) własnie wróciłam , bylismy z M na małych zakupkach, kupił sobie spodnie a ja jak zwykle nic... moze dlatego ze nic mi sie ostatnio nie podoba :P co do zdjec ...Kamilla no zgadzam sie z przedmówczynią bo ja równiez widze tylko jedna kreske.... moze na zywo jest widoczna...albo jest jeszcze wczesnie i test jest mało czuły albo ciązy nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Marzec 14, 2010 dziewczyny tyle sie napisałam do was a tu błąd strony i znikło :( Teraz to napisze juz tylko że się za wami stęskniłam , że mocno pozdrawiam wszystkie i życzę miłej niedzieli!!! u mnie 23 dc biore dupashone do 27 dc w sumię czuję się ok tylko brzuch tak na dole pobolewa a pozatym ok!!! Cmoki Cmoki Cmoki energetyczne na udany dzień:) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 14, 2010 hejka:) zrobilam rano tescik i sa dwie kreseczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro rano lece na bete:) i wiecie co wszystkie plamienia i krwawe plamki zniknely:) trwaly tylko jeden dzien:) ale jestem w szoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowyszejk 0 Napisano Marzec 14, 2010 Justys ale niespodzianka na dobry pocztaek dnia :) :) :) Gratuluje!!!!! przesylaj fluidki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 14, 2010 justys Słoneczko Ty moje :):):) Buziolki dla Ciebie ogromne !!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE Moja Kochana :):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 14, 2010 fluidki przesle jak juz potwierdze wynik:) dziewczyny powiedzcie mi czy jak bym poszla jutro do gina to bedzie juz cokolwiek widac? liczac od ostatniej @ to na jutro jest 4 tydzien i 1 dzien. co myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 14, 2010 no 4 tydzien to juz powinno byc cos widac :) ale idź koniecznie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 14, 2010 dzieki za gratulacje:) ciagle mam obawy po tym poronieniu wiec chyba jutro pojde do gina albo na bete.... juz sama nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 14, 2010 ustys na bete idz z samego rana i na po południe zapisz sie do gina!!! Musisz koniecznie isc ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 14, 2010 dzwonilam do gina i powiedzial zeby jutro zrobic bete i powtorzyc w czwartek zeby sprawdzic czy przyrasta. mowil ze jak nie mam krwawien ani nic podejrzanego sie nie dzieje to zeby poczekac i dopiero za tydzien przyjsc bo teraz nie bedzie nic widac i niepotrzebnie sie bede stresowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Marzec 14, 2010 Hura hura hura................ Justyś super!!!! Kochana mocno wierzę że ci się uda i wkońcu zacznie się dory czas na naszym topiku:) Juro koniecznie do ginka i dbaj o siębie kochana !!!! Ale się cieszę....... i trzymam kciuki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 14, 2010 witam no widzisz justyś- tyle stresu i negatywnego nastawienia a tu prosze jaka dobrawiadomość. gratki kochana. ale do ginka idz koniecznie. pozdrowioneczka dla Wazystkich na miły dzionek :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 14, 2010 justys super!!!! a nie mowilam? mialam racje :) jesli to 4 tydzien to jeszcze nic nie widac...jak mi robil usg w 4 tygodniu to pustke widzial,dzwonilam do niego to kazal do 6 tygodnia zaczekac z wizyta by serduszko juz bilo :) a w poniedzialek powinien ci przyjsc ten test co ci wyslalam :) justys nawet nie wiesz jak sie ciesze :D gratuluje!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 14, 2010 Justys kurna gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)Się nie mogę oprzeć żeby nie przekląć:):):)To zaraz nadzieją napawa:):) Malva skarbie ja chyba też zacznę kupować i zamkną nas razem:):):):)Ciekawe czy nasi M nas odwiedzą:)Przynajmniej by łiskacza i jakieś żarcie donosili:):):):) Kurczę nie spojrzałam kto jeszcze kupuje takie bambetle....:):):):)Ale macie wieeeeeelkiego plusa ja też tak chcę...a myślałam że nienormalna będę jak coś takiego kupię:):):) Malva i fakt lecimy razem na nowo.....więc trzeba trochę tych chłopów wykorzystać......seksualnie:):):):)buziole...spadam na wycieczkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 14, 2010 sat ja pojde do gina chyba w przyszly poniedzialek:) no chyba ze sie zle poczuje albo cos to wtedy wczesniej. jutro rano beta i sie okaze juz w 100 procentach czy to ciaza:) a kiedy wypada ci 6 tydzien sat? bo miedzy nami to jakos tydzien roznicy jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 14, 2010 justys gratulacje !!! ale się cieszę żę Ci się udało ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 14, 2010 dzieki berbelku:) jezu dziewczyny ale mam stresa teraz. tak sie boje ze znow cos bedzie nie tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 14, 2010 mi tez ginek powiedział że jak mi się uda zafasolic w tym cyklu to mam sie u niego zjawic ok 6 tygodnia ciąży- akurat to by były moje urodziny no i święta i by się rodzicom ogłosiło :):):) no ale co będzie to sie zobaczy :):):) no ale justys to superowa wiadomość ze Ci się udało :):):):) odrazu lepiej się robi na duszy po przeczytaniu tak pozytywnych wiesci :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 14, 2010 jednak zdecydowalam ze jutro rano ide na bete a po poludniu do gina, jesli nic nie zobacze to trudno ale przynajmniej niech sprawdzi czy nie grozi mi znowu to co wczesniej. wiecie te lekkie czerwone plamienia sa niepokojace i wole to z nim skonsultowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 14, 2010 Justys idź koniecznie jutro bez względu na wynik bety ! niech sprawdzi co i jak. a powiedz mi czy na tescie wyszły wyraźne 2 kreseczki ... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 14, 2010 zobaczcie ilu Dziewczynom się udało.... :) moze któraś z Was pomoże mi wymieć wszystkie, które zaciążyły...??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 14, 2010 po 10 sekundach byla jasna kreska a juz po 30 sekundzach byla wyrazna:) a udalo sie czarodziejce, towaTu, sat, i jeszcz ektos byl ale zapomnialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 14, 2010 justys mnie sie wydaje ze jeszcze ktos był... hmmm tez nie pamiętam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowyszejk 0 Napisano Marzec 14, 2010 Szarlotko tak sobie wyobrazilam jak siedzimy w wariatkowie a mezowie na owulke przychodza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 14, 2010 NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2.................?.02< br /> malva1983...........26.............3............ ...08.03......Elbląg sat....................29.............1........... .....8.03 berbelek1...........21...........1...................13-1 5.03. szarlotka80.........29.............3............ .. 15.03......Gliwice nerwusek26.........26.............3............. ..19.03....Radomsko justys1818..........21.............4......... .14-20.03.......żywiec wiolkcia..............27............11.......... .....22.03.........Zabrze s28 ...................24............6.................22.03 czekoladowyszejk...23..........24...............31.03.... .....Elverum Joanka 30............29............2...................4.04........ Wawa tak dla odswiezenia nasza tabelka bo trzeba niektore dane pozmieniac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 14, 2010 czekoladowyszejk Ty to masz pomysły... :):):) justys no to zmieniaj dane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 14, 2010 justys a czekająca to zafasolkowała...? a malva...? miała mieć @ 8 marca i jak tam u niej...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 14, 2010 malva pisala ze @ przyszla. a czekajaca to nie wiem. musimy poczekac na dziewczyny niech sobie terminy @ pozmieniaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 14, 2010 to jest najaktualniejsza tabeleczka NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2.................?.02< br /> sat....................29.............1........... .....8.03 szarlotka80.........29.............3............ .. 15.03......Gliwice nerwusek26.........26.............3............. ..19.03....Radomsko justys1818..........21.............4......... .14-20.03.......żywiec wiolkcia..............27............11.......... .....22.03.........Zabrze s28 ...................24............6.................22.03 berbelek1...........21...........1...................13-15.03 czekoladowyszejk...23..........24...............31.03.... .....Elverum Joanka 30............29............2...................4.04........ Wawa malva1983.............26............4................04.0 4............Elbląg Brzuchatki :) nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć sat czarodziejce NtowaTu to teraz trzeba uzupełnić ta druga tabelke dla naszych brzuchatek :):):) mam nadzieję że teraz nas nie opuście i bedziecie nam kibicować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach