nerwusek26 0 Napisano Marzec 16, 2010 justys... od wczoraj mam takie jakby upławy, takie hmmm... takie kolor brazowany taki bledziutki no i piersi mięciutkie ...! co o tym sadzic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 16, 2010 ja mialam brazowe uplawy przez caly cykl wiec tu ci nic nie podpowiem. a piersi tez mam miekkie tylko bola jak diabli przy nawet lekkim dotyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 16, 2010 wiesz ja do tej pory nie miałam takich upławów ani plamień... co do piersi to zawsze przed @ były jak balony nabrzmiałe i strasznie bolały :( a teraz sa mieciutkie i w somie nie bola, no chyba ze sie dotkne mocniej ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 16, 2010 to moze to dobry znak. ja tez uwazalam cykl za stracony bo tylko 2 razy byly przytulanka a tu sie okazalo ze dwa ale celne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 16, 2010 no u nas przytulanek było więcej i kilka nawet z nogami w górze na koniec :P ale co z tego jak ja czuje ze @ nadchodzi...? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 16, 2010 u nas przytulanek było więcej a kilka nawet z nogami do góry na koniec :P ale co z tego jak ja czuje ze @ nadejdzie...?? :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 16, 2010 dwa razy mi sie napisało :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi1912 0 Napisano Marzec 16, 2010 Justyś gratuluję Ci ,że w końcu spełniło się twoje marzenie,ja już jestem w 9tc,ostatnio byłam na usg maluszek miał już 1cm a jak mu serduch biło.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 16, 2010 slonce za 3 dni sie wyjasni bo o ile pamietam to 19 ma przyjsc @ do ciebie. zycze ci z calego serducha zeby nie przylazla do ciebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 16, 2010 megi a kiedy mialas pierwsze usg? bo ja mam isc dopiero w 8 tc a wlasnie zaczal mi sie 5 tc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 16, 2010 Justys obys miała racje ...!!! az sie boje piatku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytajaka Napisano Marzec 16, 2010 justysia.. w jakie dni staralas sie???tez sie staram..mowilas,ze tylko 2 razy wspolzylas?w ktorym dc i w ktorym byla owulacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 16, 2010 pytajaka ja staranka mialam 11 dc i 14 czyli w owulke:) a cykl trwa u mnie 27 dni. wyczulam owulke i kilka godzin pozniej bylo przytulanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi1912 0 Napisano Marzec 16, 2010 Na pierwszym usg byłam w 6tygodniu i nie było widać maluszka ,było widać pęcherzyk ciążowy i w środku ciałko żółte,trochę się wtedy zasmuciłam ,ale po 9dniach od tej wizyty maluszek miał juz 1cm i było go dobrze widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 16, 2010 ja bylam wczoraj na usg ale nic nie bylo widac,teraz czekam na kolejne i mysle ze juz uslysze serduszko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi1912 0 Napisano Marzec 16, 2010 Wiem że nie możesz się doczekać ale po co masz się denerwować że nic nie widać 8tydz to dobry czas na wizytę,ja zrobiłam już wszystkie badania i na kolejną wizytę idę za 2tyg i też nie mogę się doczekać żeby zobaczyć ile już urósł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 16, 2010 Justys na pewno juz bedzie słychac serduszko :) jeny jak ja Ci zazdroszcze i wszystkim brzuchatkom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 16, 2010 ja ide jeszcze na bete zeby sprawdzic tak dla wlasnego spokoju czy przyrasta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Marzec 16, 2010 Hej dziewczyny, po pierwsze gratuluje kolejnym szczesliwym :-) wiecie co, lekarz kazal mi robic testy owulacyjne i powinnam miec teraz owulacje ale wg testow jej nie ma :-/ jak robilam usg to widac bylo dominujacy pecherzyk a teraz nic sie nie dzieje... dodam,ze od jakiegos czasu w czasie kiedy powinnam miec owulacje to mam jakis taki dziwny sluz ...stosowalyscie kiedys te testy owulacyjne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 16, 2010 Hej dziewczynki Trzymam kciuki za te które staraj sie o rybke jak rowniez za te które nosza ja juz pod serduchem zeby wszystko bylo ok :D . Ja znow czuje sie masakrycznie jest mi nie dobrze i w piersiach czuje takie goraco ktore promieniuje az do sutkow, sa miekkie ale tak jakby pelne w srodku... Ktoras tak z was dziewczynki miała? Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 16, 2010 kolokokta ja stosowalam te testy ale u mnie sie nie sprawdzily bo np w tym cyklu mi dwa razy owulke pokazaly a przeciez jest tylko raz. kamilla ja tez mam niby mdlosci ale tylko przed poludniem a potem juz nic. a co do piersi to mam takie podobne odczucie co ty. tez taki promien przechodzi az do sutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Marzec 16, 2010 hej.......................!!!!! Witam moje wspaniałe panie!!! u mnie nic ciekawego byłam dzioś na pobraniu krwi zbadają mi hormonki, może cos sie wyjaśni , miałam aż 3 prolaktynę, progester, testosteron!! Kolokokta ja robiłam testy i w sumie tak jak by sie zgadzało bo w tym cyklu i na usg mi wyszło brak owulacji i na testach, jak gadałam z lekarzem to powiedziała ze ważne żeby były mocne widoczne krechy , bo gdy leciutkie to moga o niczym nie świadczyć poprostu w organiżmie jest większe stężenie danego hormonu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Marzec 16, 2010 dzieki za odpowiedzi, skoro byl u mnie dominujacy pecherzyk a teraz nie ma owulacji to znaczy, ze znowu cos jest nie tak :-/ być kobietą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Marzec 16, 2010 kolokokta dokładnie byc kobietą :) ja w tym cyklu postanowiłam dać spokój tym skrupulatnym obliczeniom , objawom bo i tak organizm robi swoje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 16, 2010 Podsumowujac trzeba dac na luz przytulac sie kiedy przyjdzie ochota a nie na sile i wszystkim nam sie w koncu uda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 16, 2010 Justys a masz takie wrazenie jakby byly pelne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 16, 2010 Temat troche z innej beczki ale dziewczynki z wawy uważajcie na tego konowała. Dr. Stanisław Pazio- Warszawa Zrobiłam test w dniu spodziewanej @ wyszły dwie kreseczki, następnego dnia miałam lekkie plamienia i wieczorem pojechałam na ostry dyżur. Pan Pazio najpierw zapytał co jest i jak chciałam opisać po kolei to nie dając mi dokończyć uznał że nie ma co tracić czasu i cyt. "zdejmować majtki i się kłaść". Badanie USG trwało może 3 min. W karcie informacyjnej którą dostałam jest tak: Maeherzyk ciążowy niewidoczny. Jajnik lewy 31x18mm jajnik prawy 38x17 mm. Kontrola u ginekologa w rejonie za 2 tygodnie. Kiedy zapytałam go na koniec czy coś może być nie tak to odp. cyt. " wie pani narazie ta ciąża jest wirtualna, a jak dostanie pani okresu to znaczy że poleciało . Dowidzenia" Po wyjsciu ze szpitala miałam silny ból w podbrzuszu ale ustąpił po 2 min. Rano zaczęło mi się krwawienie ale jakieś inne niż @ ból też nie był taki jak zawsze. dzisiaj już jest to krwawienie słabsze, bólu nie ma ( przy @ 2 dzień był najgorszy) Objawy jakie były czyli mdłosci wyostrzony węch, delikatne zawroty głowy, roztargnienie, zmiany nastroju, miękkie piersi i wrażliwe powiekszone sutki, podwyrzszona temp. w ok 37.1 C nadal są i nie wiem sama. Kiedy zaczęło sie to krwawienie klnęłam w duchu na tego faceta bo praktycznie prócz wielkosci macicy i jajników oraz tego że nie widzi pęcherzyka nie dowiedziałam się absolutnie nic. Modlę się całym sercem żeby naszej "rybce" nic sie nie stało i mamy cichą nadzieję że bedzie ok. I naprawde uważajcie na tego lekaża co prawda badał mnie tylko raz ale nie chciała bym już go nigdy spotkać. A tak po za tematem czy jest szansa by nasza rybka była cała i zdrowa?? Robiłam betę wyniki jutro a sikańca nie robię bo po prostu się boje że będzie 1 kreska. Wiem że żadna z was nie może mi na 100% powiedzieć czy jest dobrze i nie naskakujcie na mnie. Gdzieś w środku od samego początku czułam że rybka tam jest pózniej doszły objawy @ sie spoznila teraz to krwawienie, a ja nadal mam nadzieje ze moze jednak. Podobno nadzieja umiera ostatnia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 16, 2010 Kamilla powiem Ci ze coraz częściej trafia się na takich lekarzy ... ! I powiem Ci szczerze ze znam to z doswiadczenie (w poprzednim cyklu :( ...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 16, 2010 Najgorsze jest to ze nic mi nie przepisal nawet luteiny. Moze gdyby nie on rybka byla by pod moim serduchem... Znow sie rozkleilam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 16, 2010 Kamilla spokojnie, nie mysl o tym !!! Uda nam sie zobaczysz i będziemy szczęśliwymi mamusiami :) ja tez bardzo to przezyłam, a najbardziej to jak mnie lekarka potraktowała !!!!!!!!!!!!!!! wrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach