Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Witajcie moje drogie :) Ale ruch na forum :) Super :) A ja jakos nie moge zebrac mysli by wiecej popisac... Biegunka prawie ustapiła, dzisiaj 49 dzien cyklu :( Ostatni trwał 45 a poprzedni 52 a ten chyba znwou bedzie mega długi :( Znowu sie pewnie jajniki zablokowały :(:(:(:( Ech zycie...... Po 10 kwietnia ide pilnie do lekarki mojej !!!!!!!! A w swieta mam chrzest :) Bede matką chrzestna :):):):)

Kurcze dopiero w przyszłym tygodniu wyniki chyba zwaruje chyba do tego czasu z niepewnosci....:(

Berbelek dziekuje :) Tez sie ciesze :) Nie mamy za duzo kaski z mezem wiec kupiłam karteczke małej taki albumik i damy kase ale stac nas tylko dac 300 złotych. Do tego ja pomagam siostrze przygotowac chrzest wiec to chyba tez sie liczy prawda?

a ten album to fajna sprawa rodzice mogą na bieżąco wklejać zdjęcia i będzie potem świetna pamiątka :)

No tak, narazie kupiłam karkte taka pamiatkowa, album mam na oku ale nie wiem tez czy mi na niego starczy :( Ach zycie..... Niewiem czy raziem z planmowaniem ciazy nie szukac jakiejs dorywczej pracy :(

Jak myślicie prawda jest ze test owulacyjny jest w stanie wykryc wczesna ciaze??

tak jesteśmy :) różnie mówią na temat tych testów owulacyjnych ... to zależy

szarlotko nie wiadomo czy się nie spotkamy- bo ja nadal nie mam @ więc cykl mi się przesuwa- ale pewnie jutro przyjdzie bo już śluzu mniej no i sutki nie sa już tak bardzo wrazliwe. więc jak bym jutro dostała to wizyta 14-tego;/ no chyba ze @ przyjdzie później to i wizyta się przesunie :) czekająca to i tak bardzo dużo pieniążków. kup ten album a resztę czyli 250 w kopercie starczy- ja bym dała 200.to napewno starczy. a tym bardziej ze pomagasz w chrzcie.

Czesc! Własnie wróciłam z pracy i robie sobie warzywka ... :) uwielbiam je... Justys głowa do góry !!! musisz koniecznie duzo odpoczywac i jak najszybciej do lekarza!!!

Kamilla juz jestem co do Twojego pytania to słyszałam, ze chyba tak , jest to mozliwe...

nie bój sie tylko idź sprawdź !!! ja od wczoraj tez tak mam, ciagle wydaje mi sie ze.... :( zwariowac idzie ! :(

Kamilla23- u mnie test owulacyjny wykrył ciąże dużo wcześniej niż test ciążowy...przez chwile wtedy myslałam że mam dwa razy owulke a to była już ciąża, więc jak najbardziej jest to mozliwe.

kamilla mi tez test owul. wykryl ciaze wczesniej niz zwykly test. co tam u was dziewczyny?

juz lepiej. jakos to sobie juz w glowie ukladam. teraz juz tylko czekam na poniedzialek na wizyte i moze dowiem sie czegos wiecej

Szkoda ze nie mogłas dzisiaj na wizyte isc, wiedziałabys wczesniej i mniej nerwów !!! a fizycznie dobrze sie czujesz?

wlasnie o to chodzi ze fizycznie czuje sie bardzo dobrze. nic mnie nie boli (no tylko piersi) nie mam zadnych plamien, no kompletnie nic. gdybym nie zrobila badan to nawet bym nie wiedziala ze cos jest nie tak

wiec moze jest ok....? badz dobrej mysli dopoki ginek cie nie zbada to w sumie nic nie wiesz.... :)

Justys w sumie to dobrze, brzuszek czasami da o so bie znac, jakies lekkie zakłucie czy cos, poza tym piersi bardzo bolą, temp ok 37,0 ( choc wczoraj wieczorem było 36,8)... czasem pojawia sie zgaga.... od wczoraj ciagle chodze do wc sprawdzac czy krwawienia jakiegos nie ma... a stan zapalny powoli ustępuje, bardzo powoli :(:(:(:( nie wiem co o tym wszystkim myslec !!!! ? :(