Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

hej u mnie @ sie rozkrecila:( dzis juz bol brzucha jak zawsze i leje sie jakby ktos kran odkrecil..... a najlepsze ze tempka 37 stopni czyli wychodzi na to ze u mnie podwyzszona to 37,1 37,2 i wyzej a 37 to juz spadek bo tak mi na wykresie wyszlo..... no coz dzis zrobilam test dla pewnosci bo od srody zaczynam brac clo. i oczywiscie negatyw. mi to sie nigdy nie uda miec bejbka:(

Hej kobity:):):):) Berbelek no i super!!!!!!!!!!!!!!!!!:):) Ci gamonie to potrafią kobietę do grobu wpędzić tymi swoimi wywodami medycznymi.....:)Jak tam weekendzik???? My zaliczyliśmy wczoraj zoo we Wrocławiu....:):)Wycieczka jeszcze z rodzinką mojego brata:)Fajnie było....wróciliśmy spowrotem do domu i zastanawiam się gdzie dzisiaj nie pada:(:(.... Kamilla to Ty będziesz teraz następna brzuchatka???:) Justys...trudno...następny raz może...u mnie tez cykl raczej kapu bo pranie do 13 dc bylo a potem 3 dni przerwy bo mialam krwawienia i moj M się mnie bał tknąć...:):):) Teraz mam 23 dc ,cyce jak zawsze:)ale pobolewa mnie brzuch:(wczoraj jajnik mi napieprzał wieczorem jak wracaliśmy....dzisiaj takie bóle miewam jak na @....pranie bywa i bez plamień:):)więc może rzeczywiście jakaś żyłka czy coś.....

Hej slonca wlasnie wrocilismy bo pogoda do d.py i moj brat najmlodszy dostal jakiegos uczulenia spuchl na buzi i wysypalo go na plecach. Bidulka wszystko swedzialo:( Ale ten jednodniowy wypad poprawil mi humor in psychicznie lepiej sie czuje:) Jak jechalismy na dzialeczke widzialam bociana w gniezdzie;)

Berbelku super ze z rybcia ok. Wczoraj weszlam z koma weszlam na neta zeby sprawdzic co napisalas :) Justys bedzie dobrze slonko jak nie teraz to nastepnym razem sie uda trzeba byc dobrej mysli:) Buziaki i usciski dla reszty dziewczynek:)

w takim razie berelku spokojnie czekaj...pamietaj tylko,ze miarowe skurcze podbrzusza to juz na 100% nic dobrego...miejmy nadzieje,ze to plamienie niedlugo sie skonczy... i mam dla was wszystkich rade...ciagle sadzilam,ze mialam ostatnia owulke w 14 dc, a teraz okazuje sie,ze dzidzia jest 3 dni starsza,a z tego wynika,ze owulka byla w 11dc...dlatego dziewczynki zaczynajcie staranka odrazu po @ przy 7dc,tak ku pewnosci :) powodzonka i pozdrowionka...przesylam brzuchatkowego wiruska...lapcie :)

hejo :) sat dzięki za wirusa- złapałam- zobaczymy czy na mnie zadziała. berebelku- ciesze się bardzo ze wszystko dobrze się skończyło :):):) Kamilko no to szkoda ze wyjazd sie skrócił ale najwazniejsze ze pomógł Ci :):):) no tak majówka pogoda nas nie rozpieszcza- mi dzis deszcz nie przeszkadza bo cały dzień w pracy jestem ale jutro jade znów do siebie do domciu-remontu ciag dalszy :):):):) pozdróweczka dla wszystkich :):):):)

justys teraz juz bedzie łatwiej- zaczynasz leczenie więc teraz mysle ze będzie szybciej :):):) ja w środe ide do gina zobaczyc te moje pecherzyki czy sa no a potem w piatek czy rosna :) dziś była ostatnia tableta clo wiec jak do tej pory ten lek bardzo dobrze robi dla moich pęcherzyków- pekaja ale niestety się nie udaje zapłodnic mojego jajeczka :(

Cześć laseczki:) Wróciliśmy ze sklepu niedawno....no niestety ,taka pogoda że tylko do sklepu mogliśmy:):)Ale kiedyś trzeba było bo naprawdę czasu nie mamy....dla naszej młodszej trzeba było buty,kurtke, no i ochraniacze na rolki.....my też zaszaleliśmy....:) Za chwilkę spadamy na te rolki ...bo mała nas zastrzeli....a przestało padać....i nie mamy pomyslu na jutro...ciekawe jaka pogoda będzie.... Ale was wywiało z forum::):):)tak mało nas...... I nic nie znalazłam na temat mojego progesteronu...:(

Szarlotko bardzo mozliwe ze jest rybcia bo masz progesteron powyzej 20 ;) My wczoraj poszalelismy z prankiem ;) Wiadomo alkohol i chwileczka zapomnienia;) Bylo super:D

Wiolkcia bedzie dobrze slonko zlapalysmy zarazki od sat wiec w koncu nam tez sie uda:) Ciekawe co u Malvy?

szarlotko ja jak tez sprawdzałam twój progesteron to tez nie było jakiś sensownych wyjasnień tylko tak jak pisze Kamilka ze to oznaka ciązy :) ja jeszcze 1,5h i do domciu :)

kurde laski podziwiam was za wytrwalosc i wiare. ja juz 6 cykl........ nadzieja sie wypala i wiara tez:( za 3 dni zaczynam brac clo, musze jeszcze kupic testy owulacyjne.... mam takie czarne mysli ze juz sie nie uda..... do tej pory mialam super nastawienie, nawet po stracie dwoch rybek mialam nadzieje ze bedzie dobrze a teraz jakos tak dziwnie:( wszyscy przyjezdzaja i zawsze pytaja jak tam nasze starania i ze chca mi dac juz ciuszki a ja dalej nic nie mam. mowie im ze mamy z tym problemy i sie lecze a oni dalej ze jak sie postaramy bardziej to cos wyjdzie...... w dodatku moja sasiadka ktora ma 16 lat zaszla w ciaze.... poprostu mnie to przerasta.

justys nie załamuj się Słonko- zobaczysz teraz juz bedzie lepiej :):):) ja to już sie wypaliłam na maksa- już teraz jak mówią kiedy dziecko, czy już coś tam w brzuchu jest odpowiadam ze stanowczością że nie mamy dzieci w planach- i juz dają spokój. poprostu juz czasami siłki brak na to wszystko- niektóre rodza co rok to dziecko, albo małolaty a my nie mozemy :(:(:(:( ale justys zobaczysz ze uda Ci sie napewno do wakacjii- jestem tego pewna.

clo to juz moja ostatnia nadzieja..... moje pco sie niestety nasila wiec ten cykl byl juz bezowulacyjny:( mam nadzieje ze jednak to clo cos ruszy. wiolkcia chcialabym zeby do wakacji nam wszystkim sie udalo ale wakacje juz blisko....... no coz teraz musze jakos odbudowac w sobie nadzieje zeby rozpoczac starania z nowa sila.

justys mi clo bardzo pomógł i zobaczysz Tobie też pomoże :)

wiolkcia a ty jak bierzesz? bo ja mam brac po jednej tabletce od 5 dc przez 5 dni. i mam testy owulacyjne uzywac zeby sprawdzic kiedy owulka jest. a jak z owulka u ciebie? tzn ile dni po odstawieniu clo masz owulacje? sorki ze tak wypytuje ale ja pierwszy raz zaczynam z clo

spoczko justys już Ci wszystko pisze :) a więc ja tez biore po 1 tabletce od 5-tego do 9-tego dnia cyklu a potem chodze na monitoring i uwazam że ty też powinnas iśc przy pierwszym braniu clo- wtedy wszystko widac czy pęcherzyk jest i rośnie i kiedy peka. ja mam owulkę 17tego dc. monitoring jest potrzebny bo np. czasami pecherzyki nie pekają- a jak gin widzi że już powinien peknąć- jest odpowiedniej wielkości to przepisuje zastrzyk na peknięcie. tak to u mnie wyglada. zdziwiło mnie to iz nie będziesz chodzić na monitoring tylko sama masz sprawdzac sobie owulkę.

wiesz ja jestem z malej wioski i do gina mam 25 km a w dodatku on tylko 2 dni w tygodniu przyjmuje i wizyta z usg 100zl wiec nawet nie mam mozliwosci jazdy na monitoring. no coz zobaczymy jak to bedzie. na ulotce jest napisane ze owulka miedzy 11 a 15 dniem powinna byc ale czytalam wypowiedzi dziewczyn ze maja roznie, nawet w 19 dc niektore.

dokładnie z tym to nie trafisz- mi z clo zawsze 17-tego dnia owulka przypadała- zobaczymy jak będzie tym razem. bede chyba jednak prosiła o ten zastrzyk bo ostatnio to mi gigant urósł- na szczescie niby pekł.

no to trzeba się teraz uwaznei obserwowac i robić teściory i działać :):):):):) uda sie zobaczysz :)

Witajcie dziewczyny dopiero wróciłam z Bukowiny, nie mam czasu czystać dziś co sie podziało od czwartku, ale nadrobię.... Ostatniej nocy dostałam okres ;(;(;( po spadku tempki, 3 negatywnym tescie wczoraj rano, okropnym bólu brzucha, wiec nie ma mowy o dzidzi, najnormalniejsza cholerna @ w 36 dc!!! Ku***a mać. ( cykl starań czas zacząć. Nie mam siły zmieniać sie w tabelce, dziewuszki prosze poprawcie mnie!!!!

hejka u mnie sytuacja bez zmian nadal brązowe plamienia są :( ale zastanawiam się nad jednym: jesli byłoby coś nei tak to lekarz powiedziałby mi wczoraj na usg co nie?

Hej kobietki....chyba ten weekend majowy jakiś pechowy dla nas....:(:( U mnie plamionko po praniu znowu....ale takie leciusieńkie i różowe...ja mam coś chyba z żyłkami....:(:(:(czy co..... 24 dc ,cyce dalej bolą jak co miesiąc.... Justyś głowa do góry....mój będzier teraz 6 cykl!!!!!!!!!!!!!!!!!!także masz o jeden więcej niż ja.... Berbelku wydaje mi się że wszystko w normie ale odpoczywaj więcej...niech się M Tobą zajmie:) Wiolkcia....ja z tym progesteronem nadziei sobie narobiłam...:(

Szarlotko z tym progesteronem naprawde moze byc cos na rzeczy by tylko kiedy jest rybcia jest on podwyzszony;) buzka dla reszty slonek:)

Pogoda od wczoraj do kitu :( czekam na M bo w pracy jest do 14... dzisiaj źle spałam, moja bratowa poroniła, była w 13 tc :(:(:(