Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Nerwusek zalezy z jakiego powodu dziecko placze. jak pilnowalam bratanicy i sie przewrocila i z tego powodu plakala to oczywiscie ze zal, dmuchanie, buziaki i przytulanie. Ale ja siedziala na kanapie i nagle jej sie cos zamanilo i zaczynala wyc bez sensu, ja nie zwracalam uwagi... :P

Albo jak w sobotę jej nie będzie do popoludniu...:)ale nie nakręcajcie mnie:):)

s28 ...................24............7.................25.04 ......Warszawa evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg madziek1983.......27..............4..................30.0 4 IRL malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg Joanka 30............29............3...................5.05.......W awa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice kolokokta...........24............4...................18. 05......Wrocław nadi8...................23...........12.................2 3.05...Jelenia Góra wiolkcia..............28............13.......... .....23. 05....Zabrze werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... justys1818...........21...........6.............ok.31.05- 1.06......Żywiec mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ..????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............ 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ...........?????? berbelek1 ........18.03.2010r. ........????????????????..........????? WYKASOWALAM SIE BO NIE STARAM SIE NA RAZIE O DZIECKO!!! INFORMACJA DO LUDZI Z TEMATU W KTORYM CHCE SPRZEDAC TERMIN!!! Pa dziewczynki i zycze powodzenia

No ledwo wytrzymuje ale zrobie , bedzie jedna krecha i dostane @ i po co mi to...:(

a co z s28, evika, madziak, malva...? one juz po terminie @ (tak wynika z tabelki ) ??????????????????????????

no właśnie dziewczyny się coś powykruszały....:):):):):)...a ja nie wiem jak wytrzymam:(

szarlotko dasz rade, wytrzymasz :) i zobaczysz 2 piękne kreseczki !!! ja sie teraz zbieram, jade do kolezanki na ploty :P odezwe sie później ! berbelku daj znac jak wyniki !!!

Szarlotko no to powodzenia podczas testowania. U mnie dzisiaj 90 dc :( Nawet jajniki niekłuja juz :( Poblokowane :(

Nerwsuku no ja na płacz dziecka regauje spokojnie w miare, chyba ze długo płacze i sie zanosi to wtedy sie zaczynam denerwowac .... :O

Nerwsuku ja na płacz dziecka reaguje w miare spokojnie, chyba ze bardzo długo juz płacze i sie zanosi to wtedy sie zaczynamk denerwowac...

hej ale sie tu porobilo....... ja dzis mialam pierwsza dawke clo i czuje sie dobrze, @ jest ale malenka wiec to juz koncowka:) kamilla przykro mi:( berbelku jak tam wynik bety? szarlotko to w niedziele rano zycze 2 mocnych krech:) joanka zrob tescik rano to wynik bedzie pewniejszy:) i daj znac. czekajaca dzien wizyty sie zbliza i bedzie wszystko dobrze zobaczysz:) nerwusku, nowaTu pozdrowienia i usciski dla was i dla dzidzikow:) pozdrowka tez dla reszty dziewczyn

justys ....dziękuję bardzo:)ale coś czuję że i tak nadejdzie @ bo że tak się brzydko wyrażę cyce maleją:(:(i przestają boleć.....żadnych innych objawów nie mam:(....więc czekam na @.....szlag by to....

Gość zielonaaaa222
Współżycie bez zabezpieczenia 8, 9 oraz 16 dnia. Jaki szanse na ciaże jeśli poprzedni cykl byl 24 a trzy wczesniejsze 30 dniowe. I czy jakies zapalenie pochwy może utrudnić zaplodnienie?

zielona jeśli to byłby krótszy cykl to szanse są bo owulacje mogłaś mieć wcześniej...jeśli ten dłuższy to teoretycznie owulacja mogła być w tym 16 dniu.....wszystko to tylko gdybanie...ale biorąc pod uwagę żywotność plemników....to szansa jest

Gość zielonaaaa222
dziękuje za odpowiedz ;) aha czyli tak 50 / 50 trzeba czekać? kiedy bede mogla zrobić test zeby byl wiarygodny?

No tak jak zawsse piszą....czyli w dniu spodziewanej miesiączki....to najpewniejsze....wcześniej moze nie wyjść mimo że będziesz w ciaży....mnie w pierwszej ciąży wykrył test dopiero 15 dni po terminie

Gość xmonikax24
dziewczyny jak to jest zeby zjasc naprawde trzeba o tym nie myslec wogóle?

Eeeeeee no jak w ogóle nie myśleć??? nie da sie.....:):)niektóre jak nasz nerwusek bardzo chcialy, bardzo sie stresowaly i zaszly:):):)Inne się starają rok i nic...i dopiero jak odpuszczą albo jadą na wczasy to zaciążą...:)

Chyba pojechala po wynik.......czekamy......kurczę dziewczyny co za los....trzeba przerwać tą złą passę...:(

no masz racje. moze wkoncu cos sie ktorejs uda...... a ja bym juz chciala staranka a tu dopiero 5dc

Gość xmonikax24
no to wynika z tego że wiecej zależy od szczecia niż od nas:) ja w tym cyklu jakos sie nie nastawiam...co ma byc to bedzie a pod koniec maja pewnie i tak @ przyjdzie:(