Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

monika....no niestety to szczęście dziwne jest:(:(:(......ja do soboty się męczę a potem znów załamka i weekend do d....y... Justys....staranka mozesz wcześniej zacząć:):):):)

Gość xmonikax24
justys1818 u mnie 4 dc także jestesmy w tym samym miejscu...też bym chciała żeby mi sie już skończyła:( jak to jest że w pierwszą ciąze zaszłam za pierwszym razem a teraz już 10 cykl i nic:(

Monika ja tak samo....w pierwszą ciąże zaszłam za wcześnie aż...:)...a teraz to mój 5 cykl....a ile Twoje dziecię ma latek>>>????

hej dziewczynki, wlazłam na chwilkę żeby zobaczyć na wieści od berbelka, ale widzę że jeszcze się nie pojawiła.. oby to nic złego.... :( Poza tym to chciałam naskarżyć na Kamilę, nie mam już do niej sił...... Wypisuje się nam tu z tabelki, nie chce z nami rozmawiać, ja nie wiem co jeszcze napisać, żeby w końcu się przełamała i napisała co jej na sercu leży, a no i przestała cudować!!!!! KAMA PRZYWOŁUJĘ CIĘ DO PORZĄDKU!!! NATYCHMIAST PROSZĘ SIĘ POJAWIĆ NA FORUM, BO ZNOWU SIĘ OBRAŻĘ!!! Po raz ostatni Cie proszę, wiecej już nie będę. Żebyś potem się nie zdziwiła, jak nie będę z Tobą gadać :P To tyle ode mnie. Może któraś coś też napisze, bo ja już nie mam sił ani pomysłów.... A co u reszty? Co porabiacie dziewczynki? Ja właśnie wróciłam z M z późnego obiadu, wcieliśmy pyyyyyyszny placek po węgiersku i ledwo się ruszam :) ale jeszcze na to lody zamierzam wszamać, chyba się zesram z tego, ale co tam, raz się żyje :D A vco

Gość xmonikax24
moja dzidzia obumarła w 9 tygodniu ciąży.

Werna a ja szukam kogos kt5o ze mna sie na lody wybierze i nikt nie ma czasu:(L:(:(:(a ja chce korzystac bo M nie ma w domu:)he he

Oj monika przepraszam:(:(:(:(.....źle zapytałam....myślalam że już masz dziecie.....jeszcze raz przepraszam...ja jak coś palnę to uszy więdną....

Gość xmonikax24
nie masz za co przepraszac:)to już było dawno półtora roku temu, załoba mi już mineła zrobiłam miejsce do nowego skarba ale jakos nie chce przyjsc:)

szarlotka, no cholera co to za znajomi????? :) gdybym mieszkała blizej to bym na bank podskoczyła i byśmy sobie fundnęły takie pyyyyysssszzzzne lodziki, no nie? :) Mnie tam nie trzeba namawiać na coś słodkiego :P Może kiedyś się spotkamy w realu, fajnie by było nie? Cała kafeteria w jakiejś kawiarni hihi :) i jeszcze brzuchate na dodatek, ale się rozmarzyłam...

Monika i Justyś ja mam dzis 5 dc, przed chwila wzielam clo 2 tabsy. Jestesmy wiec na tym samym etapie. Biore dodatkowo wiesiolek ale jeszcze nie zauwazylam poprawy bo dopiero @ sie konczy. Kamilla wracac do nas, natychmiast, co ty sobie wyobrazasz, taak sie nie robi. Tyle nas tu wspierasz, pocieszasz a jak my chcemy byc z Toba w Towich trudnych chwilach to ty uciekasz.Jesli potrzebujesz troche spokoju to ok, wycisz sie, poplacz sobie, ale wracaj do nas, bo dostaniesz w dupsko;D Berbelek? Mysle o Tobie, o twoich wynikach.

moniczko, przyjdzie skarbek, przyjdzie :) do wszystkich się los uśmiechnie, ja w to wierzę 🌻

J a mialam Justys dwa cykle z clo i duphastonem, nie pomoglo, a w drugim to juz myslalamz e sie udalo bo mialam cykl 36 dni, wiec jesli sie u ciebie bedzie @ spoźniała to powoli, nie rób szybko testu, ja zrobilam 3. Teraz podwojne dawki, szansa na blizniaki, ale bede sie cieszyc, zeby tylko zdrowe były.

tak mysia tylko ze ja mam owulki normalnie a cykle zwykle sa 32-36 dni wiec u mnie to norma:) a clo mam tylko na wzmocnienie jajeczka zeby przeszlo przez chory jajowod. mam nadzieje ze pomoze. i szanse na blizniaki tez mam bo tak gin powiedzial, bo skoro mam wlasna owulke a dodatkowo ja jeszcze wspomoge to kto wie:)

Gość xmonikax24
ja cały czas biore metformax 2x1 tab acard 1 tab no i od 3dc clo 2x1 tab:)

dziewczynki, wybaczcie że Wam tu teraz przerywam rozmowę, ale martwię się o berbelka... :( coś sie nie odzywa,... może to jeszcze za wcześnie? może była kolejka? ale przecież to tylko wyniki, więc powinna zabrać i do domku... co o tym myślicie?

Gość xmonikax24
boje sie pisac co mysle...bo cos długo jej nie ma:(

Gość xmonikax24
no i dodatkowo stosuje taki żel intymny który nie zabija plemniki czy cos takiego.

no, ostatnio też jej tak długo nie było, a wieści same wiecie... jednak nie, trzeba myśleć że jest wszystko ok.

monika a co to za żel-cud?? :) zdradź, plizzzzzzz

jak mnie tu dawno nie bylo. nie wiem co w waszym swiecie slychac wiec w skrócie napiszcie komu sie jeszcze udalo bo czytac to wszystko to zajelo by mi cala noc :P

yyyy no to nieźle monia :P no możliwe że to coś pomaga, ale u mnie narazie nie jest najgorzej :) zastanawiałam się nad tym wiesiołkiem, ale już sama nie wiem czy to coś daje.,...

Werna ponoć wiesiołek działa.... ja tam różnicy nie widziałam, ale sprobuje w nastepnym cyklu