Czekająca1984 0 Napisano Maj 11, 2010 Lece moje drogie podgrzac zupke i popodklejac dlaej zdjecia! Musze tez naszykowac wszystkie badania do lekarki i spisac wszystko co musze jej powiedziec! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 11, 2010 Czekajaca na 24 wrzesnia wiec jeszcze troszke :D Ruchy, jeszcze takie dziwne uczucie takie pukniecia. Napoczatku nie zdalam sobie sprawy ze to Niunka, ale teraz wiem na bank... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 11, 2010 no nerwy są i to niezłe !!! NowaTu Ty juz masz połowę za sobą ... chciałabys coreczka czy synka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 11, 2010 hej dziewczyny co tam u Was?? u mnie bez zmian czekamy z moim M na kolejną wizyte która w czwartek o 16 tak strasznie się boję żę usłyszę niestety nie da rady juz nic zrobić :( okropnie się boję :( już nie wiem co mam z sobą robić ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 11, 2010 czesc berbelku !!!! nie denerwuj się, musisz czekac... powiedz jak sie czujesz, jak plamienia i inne dolegliwosci ...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 11, 2010 BERBELKU jestem z TOBA! Trzymaj sie KOCHANA! A jak sie czujesz????? NOWAtu no to troszeczke musisz jeszcze poczekac :) Ale pewnie juz nie mozesz sie doczekac co ??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 11, 2010 Berbelek bedzie dobrze... czuje to i juz :) Nerwusek. Tak poloweczka juz za mna... Ja coreczke, mezus synka, ale co nie bedzie bede strasznie sie cieszyc, ale chcialabym juz wiedziec!!! Kupic pierwsze roznowe, albo z autkiem spioszki :) A u was jak?? Zastanawiacie sie nad imieniem juz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 11, 2010 Czekajaca, och tak juz bym chciala kupic i rozstawic lozeczko. Kupowac ciuszki, prac i skladac :D No chyba jak kazda kobieta :) No, ale coz juz coraz blizej niz dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 11, 2010 NowaTu ja bardzo chciałabym córeczke, ale co bedzie to bedzie, byleby zdrowe :) coreczka bedzie Kaja a synek Filip :) mysle ze to juz sie nie zmieni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 11, 2010 Filip mi sie podoba :D Kaja ciekawe... :) My mamy jak narazie dla synka Mateusz albo Szymon, chociaz z nami to roznie i jeszcze moze nam sie tysiac razy odmienic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 11, 2010 a dla córeczki ??????? u nas było wiele propozycji, Michalina, Emilia, Lenka, ale została Kaja. a synek ... ja chciałam Benjamin :P a M podoba sie Krzysiu, ale będzie Filip :) my to z M ogladamy łózeczka, wozki, posciel... nie wiemy tylko na jaki kolor pomalować pokoik ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 11, 2010 A mi sie jakos Kasia podoba :) Teraz jest mało Kasi małych :P A mój mąż mówi o FRANKU ale nie moge przetrawic tego imienia :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 11, 2010 czuję się dobrze plamienia mam ale są mneijsze to pewnie przez tą luteinę którą biorę ale brzuch mnie nie boli nie mam skurczy nie wiem z M co mamy myśleć czy nastawiać się że w piątek czeka mnie szpital czy robic sobie jeszcze nadzieję nie mam pojęcia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 11, 2010 berbelek na nic sie nie nastawiaj , zobaczycie co będzie... nie powinnas sie teraz denerwowac, stresowac...... będzie dobrze :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 11, 2010 Dla corki narazie mamy jeden wspolny pomysl Patrycja, ale to tez jeszcze nie pewne... Czekajaca ja mazylam o Franku, ale moj powiedzial kategorycznie NIE... wiec z twoim bym sie zgrala :D Kasia tez mi sie podoba :D Berbelek bez nerwow poczekaj do wizyty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 11, 2010 a sądzisz nerwusku że jest jeszcze jakaś szansa?? a nie wiecie może czy wielkość pęcherzyka 1,27 cm jest wystarczająca do 7 tygodnia od ostatniej przy cyklach 32 dniowych?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 11, 2010 Hejka Wlasnie sie obudzilam:) Czekajaca super ze w koncu ruszy wszystko z miejsca:) Nowa Nerwusku super ze rybcie rosna:) Berbelku jak sie czujesz? Buzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 11, 2010 berbelku nie wiem, nie znam się na wielkosci pęcherzyków... wiec nie pomoge Ci :( ale nie mysl o tym musisz czekac do czwartku i wtedy sie okaze...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 11, 2010 Hejka Wlasnie sie obudzilam:) Czekajaca super ze w koncu ruszy wszystko z miejsca:) Nowa Nerwusku super ze rybcie rosna:) Berbelku jak sie czujesz? Buzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 11, 2010 halo gdzie wszystkie zwiały ??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 11, 2010 Ja jestem i patrze co chwilka ale cisza:( Cos kiepsko sie czuje leze w lozku i nic mi sie nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 11, 2010 no dzisiaj to troszke brzusio daje o sobie znac, wiec wstawiałm zupke i siedze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 11, 2010 No ja sie zle czuje bo do @ coraz blirzej i daje znaki ze bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 11, 2010 Nikogo nie ma?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 11, 2010 halo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Maj 11, 2010 a do mnie dzisiaj przyszla znajoma i mowi, ze jej córa zarazila sie grypa jelitowa od jakiegos dzieciaka i lezy w szpitalu, oczywiscie corka znajomej w ciazy jest, mam nadzieje, ze donosi :-/ to juz taki drugi przypadek w ciagu tygodnia! Nowa chyba mojemu lekarzowi chodzilo o obce dzieci, szczegolnie te co chodza do przedszkola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 11, 2010 hej laseczki:) u mnie od rana pradu nie bylo:( ale juz jest na szczescie. dzis rano pranko bylo obowiazkowe i na tescie owulacyjnym dwie grubasne krechy:) i nawet tempka sie zgadza bo dzis spadla bardzo nisko a ja tak zawsze mam na kilkanascie godzin przed owulka:) jeszcze jutro pomecze M i pojutrze dla pewnosci:) kurcze ale sie ciesze ze mam ta owulke. pozdrawiam wszystkie dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 11, 2010 justys co za radosc... :) az miło popatrzec :):):) działaj z M i niczym sie nie przejmuj... a efekty będa widoczne szybciutko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 11, 2010 Justys to mecz M i na 100% Wam sie uda;) Jejciu jak ja wam zazdroszcze jak sobie pomysle ze zaczne za tydzien 5 cykl to az mi sie ryczec chce bez kitu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 11, 2010 nerwusku na mam nadzieje:) jakos w tym cyklu z dobrym nastawieniem podeszlam do staran:) zeby tylko wynik tych staranek byl pozytywny i zakonczony sukcesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach