justys1818 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 dzidzi23uk wspolczuje:( moze nastepnym razem sie uda. ja tez boje sie okropnie ze znow sie rozczaruje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 Justys masz myslec pozytywnie i nie ma innej opcji puki @ nie ma musisz wierzyc ze bedzie dobrze:* Dzidzi slonko jak nie udalo sie teraz to moze nastepnym razem sie uda najwazniesze to sie nie zalamywac:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 Nikt sie nie bedzie odzywal???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 No tak weekend zapomnialam:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzidzi23uk 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 kamilka jestem na chwilke wiecie co ja naprawde sie zalamuje jz powoli dzis w pracy bylam nei do zycia w domu tak samo i kloce sie z M bo z zalu juz nei wiem co mam robic tak mi zle ile mozna!!! najgprsze ejst to ze sie opozniala ta pieprzona@ i dawala nadzieje zludne nadziejeje jak w ostatnich meisiacach przeciez ja sie wykoncze!!!!............. musialam to napisac wybaczcie potrzebowalam wygadania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 Dzidziuk a moze odrobina luzu by Wam pomogla. Czasem ogromne pragnienie blokuje mozliwosc zajscia w ciaze mimo super warunkow zdrowotnych u obojga partnerów. Tule Cie wirtualnie i pisz kiedy masz potrzebe po to jest to forum skarbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 Dzidzi23uk mialo byc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzidzi23uk 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 ja tez tak mysle ale robuje nei wnikac i nie myslec a nie wychodzi:(:(( dziekuje ci slonce lece spac jutro do pacy buziaki:*::* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 Dobranoc:* Karten mam nadzieje ze @ nie przyszla i test pokazal II kreseczki a ze szczescia zapomnialas nam napisac;) Buziak:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 Dzień dobry:):):) Witam nowe staraczki....Dzidzi23uk...nie martw się kochana ja to dopiero mam cyrk ...jak sobie poczytasz wcześniej:):)Co miesiąc czekałam na cud a teraz wiem że z cudów dupa...:) Dziewczynki nie wiem czy nadrobię co u kogo się dzieje bo dawno mnie nie było.... Kamilka mnie zmobilizowała:)Kochana dziękuję Ci że się tak martwisz:):) U mnie jakby ktoś zapomniał po staremu czyli w sierpniu zaczynamy wizyty w klinice,narazie sobie odpoczywamy psychicznie...mamy urlop w lipcu więc się odstresujemy...mieszkanko nam kończą remontować a w październiku ślub więc trochę pozytywów jest.... A ja biorę dalej Duphaston 2x 1 ,wczoraj brałam ostatnią tabletkę także teraz jestem ciekawa kiedy @ będzie...Napiszcie dziewczynki jak któreś biorą jak to u was???? A wczoraj i pzredwczoraj miałam koszmarny ból nerek,spać nie mogłam,ruszyć się nawet nie mogłam!!! katastrofa!!!!!!!!najpierw mnie lewa napier.... potem prawa...wieczorem jeszcze obie naraz , no poprostu horror!!!! Sikałam co godzinę:( a byliśmy na basenie tydzień temu.....kurna ja zawsze muszę coś złapać...:(dzisiaj już lepiej bo bolą mniej ale je czuje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 witam Cie kochanie:* a moze teraz cos sie zmieni wiesz ze ja w Ciebie wierze i caly czas Wam kibicuje;) z reszta tak jak kazdej z dziewczynek;) Podoba Ci sie tabeleczka nowa? Jestem zla mi sie chce a M spi:( buzial:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 Kamilka obudź go w odpowiedni sposób:):)Ja dzisiaj mojemu przeszkadzałam w robieniu jajecznicy rano:):)Tak mu przeszkadzałam że musiał w końcu patelnię odstawić i zająć się mną:):):)Jajecznicę dokończył później....:) Kamilko dziękuję za wsparcie...czasem mam takie chwile że siedzę i ryczę w domu..:(Potem mi przechodzi ,za godzinę znowu mi źle....ehhh szkoda słów....:(Tak się boję że nawet in vitro nam nie wyjdzie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 Szarlotko wiem co czujesz bo mam podobnie nie wiem czy czytalas wczesniej ale bede musiala chyba wrocic to tabsow i nie jestem z tego powodu zbyt szczesliwa:( A co do M musze chwile odczekac bo sie na niego obrazilam;) ale tak mi sie chce ze chyba dlugo nie pociagne z tym obrazaniem;) boli mnie podbrzusze:/ ale to nie przeszkodzi w zamierzonym celu;) Ciesze sie ze moge Ci choc dobrym slowem pomoc jak bym Cie spotkala to nakopala bym Ci kochanie w tylek zeby z glowki wyszly czarne mysli;) Mowie Ci ze wyniki M mogly byc kiepskie przez to ze nie zrobiliscie posciku przed nimi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 hej a co tu takie podle nastroje od rana? szarlotko ja w ciebie wierze, uda ci sie kochana:) kama a ty sie zastanow czy warto truc organizm tabsami, ja bralam kiedys i teraz zaluje bo przez to mam problemy. moze lepiej inny sposob antykoncepcji... a u mnie jak narazie zero objawow. nic nie boli co mnie dziwi bo w tamtym cyklu piersi i sutki bolaly jak cholera po owulce a teraz nic..... dziewczyny mowily mi ze to po clo, wiec teraz tez powinno tak byc bo bralam nawet podwojna dawke. to juz 5 dzien po owulce i nic nie czuje:) moze to dobry objaw ten brak objawow:) buziole. pozdrowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 No i M jednak sie obudzil;) Justys powiem Ci ze mam taka cichutka nadzieje ze moze Nam sie uda.... A z Twoich brakow objawow bardzo sie ciesze i jeszcze mocniej zaciskam kciuki zeby sie Wam udalo:* Buzial:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 hejka i zycze Ci tego Kamilko z całego serca. piekna tabeleczka :) szarlotko- gratki z okzaji planów legalizacji Waszego związku. :):):):) nie załamuj się słonko. sprawdzicie jeszcze raz nasionka i zobaczysz ze będzie dużo lepiej. jestem tego pewna. justys oby ten brak objawów był dobrym objawem :):):):) dzidzi23uk przykro mi że @ przyszła- ale pamiętaj walczymy dalej!!!!!!! usciski dla wszystkich :):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 hej wiolkciu:* Kurcze najgorsze jest ze w serduchu tli sie iskierka ze moze sie uda ale rozum mowi ze pewnie bedzie jak co miesiac i @ przyjdzie:/.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 u mnie 4 dzień z duphastonem ale strasznie boli mnie prawy jajnik:/ placuszek juz upiekłam i teraz lece szykowac obiadek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 kucze mnie tylko martwi bardzo duza ilosc bialego, lepkiego i gestego sluzu..... tak sie boje ze to znow nadzerka sie przebudzila i znow zaczna sie uplawy i zapalenia:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 xmonika widzę że Ty też na Duphastonie.....a jak masz go brać???? Ja dzisiaj skończyłam i ciekawa jestem kiedy @ będzie po tym.... A teraz siedzę w domu i jestem maksymalnie wkur......Wyobraźcie sobie ,kilka dni temu przyjechala siostra mojego M z Anglii,plany na dzisiaj to nie gotuję obiadu tylko mieliśmy jechać do knajpy....oczywiście co?????? Ano teraz M wrócił już z pracy ale najpierw zawozi gdzieś siostrę!!!! I UWAGA będzie koledze zawoził USZKODZONY motocykl!!!!!! Jakby se kurwa kolega sam nie mógł zawieźć jak uszkodzony!!!!!I co z tego że się wydarłam na niego przez telefon jak i tak wsiądzie na to gówno......co za DEBIL kolega jak tylko dowiem się który taki mądry to jak Boga kocham sama mu dam w pysk!!!!!!!!!!!!Sam się nie narazi tylko mojego będzie prosił!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 hej dziewczynki co tam u Was?? właśnie wróciłam z uczelni i zdałam dzisiejszy egzamin :) ale zostało mi jeszcze 5 :( w poniedzialek wizyta u ginka ciekawe co powie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 duphaston zaczynam brac 4 dni po pozytywnym tescie owulacyjnym, 2x1 przez 10 dni w 10 dzień mam zrobic test ciażowy i jesli pozytywny to zaczac 3x1 a jesli negatywny to za2 dni @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 jest tam ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 szarlotko ja brałam duphaston od 16 do 25dc i na 4 dzień po ostatniej tabletce dostawałam @. no fakt troche ryzykuje Twój M ale chyba sam powinien zdawac sobie sprawe z ryzyka i nie dawać sie wykorzystywać!! współczuje tego strachu o bezpieczeństwo M. justys ja miałam po clo albo duphastonie taki lepki gesty śluz i na dzień przed @ sie zawsze kończył. może t jednak nie nadzerka. Kama no cóż pozostaje tylko czekać- nie ma co gdybać by się niepotrzebnie nie nakręcać. ale oczywiście trzymam kciukaski za pozytywne zakończenie cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 no wiolkcia obys miala racje:) jezu juz sie nie moge doczekac 6 lipca.... ciekawe czy @ przyjdzie czy tez nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asia-evian Napisano Czerwiec 26, 2010 hej dziewczyny, przepraszam, jezeli "wcielam" wam sie w rozmowe ale mysle, ze wy jestescie doswiadczone w sprawach ciazowych i bylabym wam ogromnie wdzieczna za wasza odp. :D pytanie moje bedzie takie jak 1000 podobnych tutaj na tym forum pytan ale 6 dnia cyklu wieczorem ( krwawienia juz nie bylo ) kochalam sie z narzeczonym i wszystko niby ok, robimy tak od dwoch lat - do tej pory zabezpieczalismy sie tylko w okolicy 14 dnia ( z dzidziusiem chcemy poczekac az skoncze studia - jeszcze rok :) ) ale w niedziele rano bylo mi tam strasznie wilgotnie natomiast w poniedzialek pojawily sie plodne - caly cykl wychodzi na to przesunal mi sie o tydzien ( plodne mialam zawsze dopiero 12 dnia... :) ) od mniej wiecej srody sluz zrobil sie taki jak na nieplodne i zglupialam i nie wiem juz jaka jest szansa, ze to ciaza czy nie ciaza symptomow miec nie powinnam narazie zadnych ale piersi mi sie lekko powiekszyly ( tak jak przed okresem), na jednej pojawily sie takie brazowe koleczka dookola brodawki, ciagnie mnie brzuch ( jak przed okresem) no i jest mi niedobrze ( ale to moze, ze ja jem dziwne rzeczy typu mleko z sokiem jablkowym ;-) ) ... slabo mi tez jest wlasciwie - ale przy takim upale jak jest u mnie to chyba kazdy by zasypial na stojaco... mam pytanie: czy te male plemniki terminatory byly w stanie przeczekac u mnie te niecale dwa dni zeby mi zaatakowac komorke jajowa czy jest to malo prawdopodobne pytam, bo test zrobie dopiero w terminie spodziewanej miesiaczki ale niedlugo musze isc do dentysty i jezeli jestem w ciazy to nie chcialabym fasolki znieczuleniami truc.. tutaj u mnie sa jakies testy dzialajace niby od 6 dnia po zaplodnieniu..ale czy mozna takim wierzyc? pozdrawiam Asia ps. jeszcze raz przepraszam, za przeszkodzenie w rozmowie ale tutaj tyle spamerow, zegdybym zalozyla nowy topik to uzyskalabym pewnie tylko jakies idiotyczne odp. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 witam serdecznie ja niestety dostałam przylazła @ i wczoraj nie pisałam bo wróciłam z pracy zrobiłam test i zaraz dostałam okres i się załamałam juz nie mam sił :( dziś już troszke lepiej ale ta moja @ jest jakaś dziwna taka nie z krwią a brudna bardzo chyba ze dopiero sie porządnie rozkreca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 a kiedy masz miec termin @ i ilu dniowe sa u Ciebie cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 karten slonko tule Cie mocno:* Kurcze kiedy w koncu zaswieci slonce :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach