Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Nie jest prywatne ale bez rejestracji nie wejdzie sie:) no i jest typowo o ciazy a nie jak na kafe :) Temacik zalozylam juz wiec powoli mozna sie przenosic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 To moe poprosic o linka? Jestem zainteresowana :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 To mam tutaj pisac czy czekac na poczcie na linka ???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Wyslalam juz slonce:) Moze zmiana forum odwróci zla passe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 a ja juz tak jakos przywyklam do kafeterii.... ciezko sie bedzie przestawic na inne forum. obawiam sie tylko o to ze jeszcze mniej dziewczyn bedzie tam zagladac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 No ale mozna sprobowac:) Temacik z tabeleczka czeka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzidzi23uk 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 i ja poprosze o linka wkamila19@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozchwiana_Optymistka 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Witajcie! PRZEPRASZAM, że tak dawno nie pokazywałam się na forum. Ale tyle się w moim życiu wydarzyło. Wróciłam w męża, postanowiłam dać mu szansę, A co najważniejsze, okres mi się spoźnia drugi dzień! Lecę niedługo po teścik. Buziaki Kochane:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 kamila ja nie czesto pisze ale moge sie zapisac na tamto forum. podaj mi linka na naszej klasie. a co do tabelki to nie wiem czy jest sens sie wpisywac skoro nie staramy sie tak typowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 ale u nas upal a jak dziewczynki u was? a tak wogole to ja juz pelna geba odppczywam na urlopie juz po naradzie. jakie nudy byly. i jak wrocilam to dla rozrywki umylam okno w kuchni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 kamila dzieki za linka juz sie loguje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 ale mnie wkurza ten kod juz trzeci wprowadzam i nie poprawny nie idzie ich odczytac ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 no i mnie nie zalogowalo bo za duzo prob, czy tylko ja mialam problem z odczytaniem tego cholernego kodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 my tez nie :) Nie wyglupiaj sie :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 moze to trzeba bylo drukowanymi literami a ja jak zwykle malymi lecialam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 ja raz sie pomylilam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 a ciekawe ile teraz musze czekac zeby znow probowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 kamila napisalam do ciebie na naszej klasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 daj znac jak ci sie uda to sie od razu zaloguje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 niunia maila mi podaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 wyslalam na naszej klasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 ja juz dzieki kamilli tez jestem zameldowana pod nowym adresem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 dobra kobitki koniec tego lenistwa bo za tydzien @ przyjdzie i juz nic wtedy nie zrobie musze posprzatac caly dom :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Kamilko nie mam nic na poczcie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Podaje jeszcze raz maila. czekajaca1984@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Kamilko ale bo na NK mi przeslij w wiadomosci :) Bedzie szybciej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 hejka. a ja??? ja też chce tego linka na NK. czekam :):):):)):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 WILKICIA HEJ :) Ja tez czekam bo na poczte mi nic neprzyszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Wysłałam i na poczte i na nk:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 a od kiedy dziewczynki się przenosimy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach