Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

ja tu bede zagladala wiec nie ma problemu moga inne dziewczyny tez pisac :P

Gość Kamilla23o
j nie tylko Ty slonko:* ale od zdzir nie dam sie wyzywac.....

ja cie rozumiem dlatego nie krytykuje ze zachecilas nas do przejscia tam gdzie jestesmy.

hejka :):):):) to sem ja :):):):) sporadycznie zagladam do neta bo mam dużo pracy i mało czasu. ale nie znikne z tego formum- spędziłam tu 15 miesięcy- więc emocjonalna więź jest. jak ylko mam mozliwośc to klikne sobie tu i tam a co :):):):):):):) ściskam Was dziewczynki mocno. u mnie no cóz- miesiąc bez tabletek i kontroli lekarza- a po @ znów ruszam z clo i 28 ginek. z niecierpliwością czekam na laparoskopie.

ta stronka sama automatycznie mi wskakiwala. trak mialam ustawiona i tak zostala. dziewczyny jak ktoras tez czuje sentyment to zapraszam do pisania

hej ja tez zagladam tu codziennie bo wkoncu tu zaczynalam swoje staranka, mialam tu wzloty i upadki i tez mam sentyment:)

Ja na pewno bede tu zagladac ale tam mam pewnosc ze zadna z Nas nie bedzie zwyzywana przez pomaranczowe wpisy....

ale sie ciesze,ze tu zagladacie :D jak staranka? kto teraz testuje? jak nastroje? pozdrawiam was wszystkie :*

Gość oDzieciakach.pl
Drogie Panie! Polecamy artykuł na temat staranek na oDzieciakach.pl: http://odzieciakach.pl/2010/5/20/kiedy-kolejny-test-ciazowy-jest-negatywny/ . Zapraszamy również na naszą FanStronę na facebooku: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/oDzieciakachpl/10150149949725442?ref=ts, gdzie oprócz informacji o najnowszych tekstach na portalu, co tydzień orgaznizujemy konkursy z nagrodami!

sta zebym to ja kobieto wiedziala. chyba zadna bo zdajsie ze do wszystkich @ zawitala. zreszta w tabelce tam jest 8 osob :)

ja 11 mam testowac o ile @ nie przyjdzie no i romualda miala testowac i nic od wczoraj nie pisze:(

hej sat:) no do mnie znow @ przylazla ale zrobilam krok do przodu i zapisalam sie do kliniki i na 99 % bede miala laparoskopie w tym cyklu lub w nastepnym. wiec moze wkoncu sie uda po tym zabiegu i bez tych wszystkich wspomagaczy:)

hej sat:) no do mnie znow @ przylazla ale zrobilam krok do przodu i zapisalam sie do kliniki i na 99 % bede miala laparoskopie w tym cyklu lub w nastepnym. wiec moze wkoncu sie uda po tym zabiegu i bez tych wszystkich wspomagaczy:)

SAT tez pozdrawiam CIE :) U mnie 2 dzień @, jeszcze 3 dni i zaczne III opakowanie tabletek , ostatnie i w sierpniu do pracy!!!!!!! Jestem ciekawa czy jajniki ruszą...

i na tym forum bylo fajnie i tam nie jest zle. ja nie moge narzekac bo mnie tu zadna pomaranczowa nie obgadywala i nie pisala na moj temat. dlatego tu pozostane i bede zagladala

No ninus spojz na wczesniejsza strone jestesmy zamknieta sekta i zarozumialymi zdzirami czy jakos tak... Ale tez tu bede zagladac bo ten topic ma wartosc sentymentalna dla mnie:)

nie mam zamiaru przejmowac sie takimi gadkami. jak ktos ma z tego frajde to niech pisze, moze ma taka potrzebe. :)

mozna pisac i tam i tutaj:) Jestem ciekawa co u mysi bo z tego co pamietam 12.07 ma miec zabieg.

tak tylko mozna dostac jakiegos strereo :P mysia tez juz sie dawno nie odzywala. moze sie szykuje do zabiegu.