Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Asiulka tak bardzo mi przykro :-( kochana nie poddawaj się . . . silna kobieta jestes, przetrwasz i UDA ci się - zobaczysz! ❤️ trzymam bardzo kciuki - jestem z toba całym serduszkiem 👄

asiulka tak bardzo mi przykro . . . :-( nawet trudno mi sobie wyobrazic co czujesz. Asiu tule cie bardzo mocno!!! kochana pamiętaj - silna babeczka jestes i dasz rade - przetrwacie te trudne chwile. wierzę w ciebie ❤️ trzymam bardzo mocno kciuki za WAS👄 NIE PODDAWAJ SIE - choc wiem, że ciezko jest teraz uwierzyc. Asiu UDA sie - zobaczysz 👄 dzasz rade kochana!

tak wiem że się kiedyś uda...zawsze sobie myślę kiedy jest moje kiedyś... a plus taki że po przerwie dorwę M :)

Asiulka BRAWO za podejscie 👄 jestem z ciebie bardzo dumna :-D dzielna KOBIETO - stajesz sie przykładem dla innych jak walczyc o swoje SZCESCIE ❤️ dziekuje ! działaj z M tyle ile sie tylko da :-D i pamiętaj przyjemnosc najwazniejsza :-D

hej kobiety nie wiem o co chodzi. od rana kuly mnie jajniki glownie prawy ale lewy tez czulam i myslalam ze to zwykla owulacja ale teraz jak poszlam do wc to na bieliznie zobaczylam slady krwi. o co chodzi? ktoras tak miala?

nina to mogło byc krwawienie okołoowulacyjne. w okresie okooowulacyjnym wiele kobiet odczuwa ból w okolicy jednego lub obu jajników. Czasami trwa on kilka godzin, a niekiedy cały dzień lub nawet dwa. Częś kobiet zaledwie go odczuwa, ale są i takie które skręcają się z bólu. Wg niektórych badaczy ból owulacyjny jest spowodowany przekrwieniem jajowodu, nagromadzeniem się w nim śluzu dla ułatwienia ruchu plemników w okresie przed jajeczkowaniem. Inni utrzymują, ze ból powstaje w wyniku gwałtownego pulsowania jajowodów podczas owu i zaraz po niej, a więc wskutek ruchu robaczkowego, posuwającego komórke jajową w kierunku macicy. jeszcze inni wskazują na sam proces jajeczkowania, podczas którego nastepuje peknięcie pęcherzyka zawierającego komórke jajową. Czasami towarzyszy temu peknięcie jakiegoś powierzchniowego małego naczynia krwionośnego, co daje niekiedy krwawienie. A ze względu na dużą wrażliwość błony śluzowej macicy na krwawienie wewnetrzne odczuwane jest jako ból. Agusia jak tam słoneczko u Ciebie? :-D

hejka, wiecie wczoraj sobie myślalam że w tym roku odpuszczam totalnie, ale zrobię jeszcze jedną rzecz...pójdę do lekarza i poprosze o analizę ... czemu nie udalo sie zrobić tylu embionków by były mrozaczki (bo nie mam) i kupiłam sobie krem na cellulit taki porządny w aptece i zaczynam po @ siłownię....zajme się sobą...wrócę do fikołków dla przyjemności i pocieszę się troszkę życiem...bo ostatnie 3 lata byly jakims terrorem...co ma być to będzie i wiecie co??? DOPIERO TERAZ WIERZE ŻE SIĘ UDA!!! uda się NAM wszystkim, bo tak i już. laseczki zbierajcie kaskę bo niedługo będziemy mamusiami :) ciocia Asiulka Wam to mówi!!! buziaki kochane, ale mam powera aż szok

LASKI MAMY PIERWSZE MALENSTWO W NASZYM TOPICU:D:D:D:D:D ANJA SIE ROZSYPALA:D:D:D:D Patrycja ur. 30.09.2010 r, godz. 23.15 waga 3830, wzrost 58 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D GRATULACJE ANJA!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość FioneczkaKLON
Ja z moim facetem też mieliśmy nadzieję.. A teraz żyć mi się nie chce, mam nadzieję, że dostanę @... Dziś mnie zostawił, a ja od paru dni źle się czuje itp. Na 8 mam dostać @. Zazdroszczę szczęśliwym kobietkom którym się układa. Mam dziecko z poprzedniego związku ale mój facet mówił że na początku nie akceptował a teraz kocha jak swoje. Jednak nas zostawił. Wiem, że nikogo nie ma... Tym bardziej mi źle bo bym się łatwiej z tym pogodziła. K**wa żyć mi się nie chce... Jedyne co mnie przy tym trzyma to synek...

Powiem tak skoro odszedl to nie kochal masz synka i to dla niego MUSISZ zyc Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia. 🌼Albert Einstein🌼 Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia. 🌼Albert Einstein🌼

Gość malwa*
czesc, mogę sie Was poradzić? staramy sie z mężem od 4 miesięcy o dziecko, jestem w 27 dc przy cyklach 30 dniowych, zrobiłam dzis 3 testy ciążowy takie żółte Bobo czy jakos tak, każdy z innego moczu i na każdym jest jedna wyrazna kreska i słabsza ale ją widać, myslicie że mogę sie już cieszyc?czy może te testy są do niczego i kłamią? dziękuje za odpowiedz

Hej! niektóre być może mnie pamietają, dużo z wami przeżyłam więc piszę tą najcudowniejszą informację, mimo, że forum już zanikło Po ROKU STARAŃ JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!! W NIEDZ. TEST II KRESECZKI W PON BETA 2012! powodzenia WAM ŻYCZĘ CMOKI

s28 gratulacje przeogromne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tez po roku staran wkoncu doczekalam sie malenstwa ktore teraz mam pod sercem :)

Dzięki kochane za odzew:) Ślę pozytywną energię dla starających:):):) wizytę mam 18 pażdziernika i wtedy więcej info! kama to podaj meila to do was zajrzę z nowinkami:) i dowiem sie co u was!

Gość hyyyyyyyrrrrrrrrrrrr
Ale tu cisza :(

po prostu istnieje forum alternatywne :-D ale tu tez zaglądam . . . tu stawiałam pierwsze kroczki :-)