Aisza26 0 Napisano Październik 7, 2011 Wzajemnie i do usłyszonka oczywiście papa :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 ONE KISS a jakie macie plany z M na weekned ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 7, 2011 Aisza Pa Sylwia jutro jedziemy na zakupy , bo już w lodówce światło tylko zostało :-) i wieczorem imprezka ze znajomymi :D:D:D:D a w niedzielę na spokojnie, relaks pełen :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 O a co za imprezka sie szykuje ? :) My sie ze znajomymi umawiamy ale albo im nie pasuje albo nam i chyba dopiero na poczatek grudnia sie uda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 7, 2011 imprezka jak zawsze "Imieniny Ani" :-) "ANI moje, ANI ich" :D hahahhahaha :-) powód się zawsze znajdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 HEHHEE ONE KISS to było dobre :) Ani ich ani moje - imieniny ani :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 One Kiss a jak tak u CIEBIE ? Jakiej objawy @ jak w tamtym cyklu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 7, 2011 sylwia, nie mam bóli takich jak w tamtym cyklu. wczoraj delikanie ćmiło mnie podbrzusze @-owo, ale krótko, no i męczyły mnie zaparcia, piersi pobolewały. a dziś znów nic nie boli i ziewam cały czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 Acha :) Czyli dalej czekamy :) Wiesz ze ja zaciskam piąstki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 One Kiss gratulacje z okazji zdecydowania sie na kurs :D Przekonałas M ????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 7, 2011 hihihihih :D wiem, wiem! nie-dziekuje, żeby nie zapeszyc :D ja wiem, że to ładnie pasuje do objawów ciążowych, ale ja wiem swoje, staram się juz trochę i wiem, ze "te"objawy to są bardzo subiektywne i nie ma co się nimi kierować, bo @ jak ma przyjść to i tak przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 7, 2011 a co kursu tańca to TAK, przekonałam Pawła :D noo, długo to nie trwało :D kilka ruchów :D hahahahahahaha :D a Pawłowi muzyka w tańcu nie przeszkadza :D będzie fajna odskocznia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 Sennosc to moze byc za zmiane pogody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 Wiem wiem ziewanie i sennosc to moze byc przez ten deszcz i zmiane cisnienia. Super :) Ja tez zawsze marzyłam o tańcu i kusie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 7, 2011 tak, ja też tak pomyślalam od razu. juz skończyły się czasy, wsłuchiwania się w swój organizm i doszukiwania się na siłę objawów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 Mmmmmmmmmm napiłabym sie winka :D Jak pojedziemy z mezem na rocznice gdzies to sobie kupimy chyba :P:P:P:P Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nie podoba mi sie nasz plan finansowy na październik :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 No tak :) W pierwszym cyklu jak sie staralismy to odrazu mi było niedobrze :) Piersi mnie bolały itp, niestety to wszystko idzie z główy. Człowiek sam sobie wmawia. A teraz zaden objaw mi nie pasuje do ciazy. I jej nie ma. Moze jak sie kiedys uda to "TO" poczuje ? Albo i nie....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 ONE KISS za długo sie staramy juz i jestesmy na placu boju zeby łapac sie kazdego objawu prawda > ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 7, 2011 prawda . . . prawda . . . juz nie ma sił na eksctywanie się objawami . . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 Ani sił ani nerwów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 Ja mam dzisiaj ogórkowa na obiad ale jeszcze nie wiem co zrobie w pn na obiadek, bo zakupy dopiero trzeba bedzie zrobic bo pustki w lodóweczce........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 7, 2011 a ja na dzis szukam inspiracji :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 To zapiekanke zrób :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 Kużwa nadal nie ma wypłaty :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 7, 2011 nie chce zapiekanki . . . myśle dalej :-) wrócił mąż juz z pracy? nie dali wypłaty? a do którego każdego m-ca dostaje pieniądze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 Kasiu poszedł do pracy. Na 10 dostaje przelew na kotno no ale 10ty w pn to czesto było juz w piatek :( A jak bedzie w pn dopiero po południu to bedzie przerabane ! Bo ja mam tą biocenoze rano i badania krwii płatne...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 Kasiu no to makaron z serem :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 Chyba byłam za rozrzutna w dwa poprzednie miesiace :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 7, 2011 a droga ta biocenoza i te badania krwi? sylwia wymyśliłam :D zrobię pizzę :-) :D :D :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 7, 2011 A z czym pizzze ?????? One Kiss biocenoza 30 a badania krwii tez pewnie wyjdą coś koło tego , wiem nie duzo ale jak mam 1 złoty w portfelu to ta kwota wydaje mi sie kosmiczna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach