blue01 0 Napisano Październik 5, 2011 KISS patrzac na twoj wykresik to szansa jreszcze jest mozliwa,trzymam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 5, 2011 Sylwia przepraszam pisałam rano i dałam wyślij do wielu, a się spieszyłam i nawet nie spojrzałam, że nie poszło do Ciebie :( przepraszam . . . byłam u dentysty dziś, bałam się panicznie, popłakałam się jak zobaczyłam fotel, a babka mi powiedziała, że takiego strachu w życiu nie widziała. ale . . . . . . jedyneczka wyleczona i . . . u w a g a ! ! ! ! BEZ ZNIECZULENIA :-))))))))) juuuupi :D nie było tak źle :D następna wizyta 12.10 godz. 10:30 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 5, 2011 blue piekny ten "plusik" u ciebie :-) szybko ci wyszedł , nie? :D super! kochana a u mnie. . . no nie wiem . . . raczej nic nie będzie z tego, ale przynajmniej zanim zajdę w ciąże, to ząbki sobie poleczę :D Malutka witaj długo juz się staracie o dziecko? mieliscie jakies badanka robione? bardzo fajnie, że zajrzałaś do nas :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 5, 2011 ONE KISS super ze jeden ząbek juz wyleczony :) My sie bierzemy w listopadzie, najpierw mąz idzie bo mu juz jeden zą dokucza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 5, 2011 ja sobie postanowiłam, że wyleczę wszystkie do końca roku :D mam jeszcze dwie male dziurki do wyleczenia, z szóstką może być problem, a i 2 do wyrwania. ale przetrwam! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 5, 2011 No mnie nie stac zeby mi i mezowi do konca roku wylczyc zeby, ale mamy sie za to wziąśc w listopadzie, miał byc pazdziernik ale sa opłaty itp wiec nie da rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 5, 2011 One Kiss trzymie Cie za słowo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 5, 2011 A jak tam praca Kasia ? U mnie dzisiaj marny ruch, wykładałam towar który zszedł, i sprzatałam. Dowiedziałam sie ze zeby miec premię trzeba miec utarg 5000 :-( 50 złotych za 5000 :-( Ech.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 5, 2011 ooo kurde :( poważnie 50 zł za 5000 zł utargu? sylwia może za 500zł? przeciez to nieralne żeby utargować 5000 zł w jeden dzień. . . sylwia, blue działa Wam 28 dni? ja nie mogę wejść, w ogóle strona nie wyskakuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Październik 5, 2011 Oj, widze ze tutaj obradujecie :) Przedstawie sie, bo znamy sie z prywatnego forum - Anita :) Kiss, przykro mi :( Ale mam nadzieje, ze moze za wczesnie na test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 5, 2011 ONE KISS mi tez szwankuje 28dni. ONE KISS za 5000 utargu na miesiąc na jedną osobe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 5, 2011 Hehhee dzisiaj np na mojej zmianie zarobiłaz az 37 złotych :D Anitko :) No obradujemy :) Moze ktos dołaczy na nasze forum :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 5, 2011 A tamtym mies jak liczyłam miałam 3800 wiec jakbym pracowała tamten tydzien to moze moze bym dociągła do 5tys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 MIŁEGO DNIA ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 6, 2011 anitkoo hejjj a tak się złozyło, że tu zaglądam za namowom Sylwii właśnie żeby nowe dziewczyny miały szansę nas odnaleźć :D powiedz co u ciebie? juz po owu? miałaś zastrzyk? ja zaglądam na nasze forum, ale sprawdzam tylko wiadomości priv i już. nie jestem w ogóle w temacie . . . :( Sylwia heeej! ty dzis w domku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 Na 15 ide do pracy ONE KISS :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 A TY jak dzisiaj w pracy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Październik 6, 2011 Hello;-) Popieram Anitke naszą, obrady tu a obrady:-p A ja wczoraj odebralam suknie slubna wisi i gapie sie w nia jak w obrazek, chyba mogłabym ja zakładac i sciągac na przemian tyle ze to nie takie proste, jak te kobiety kiedys w tych zasznurowanych sukniach bez oddechu mogły tak paradowac, masakra, nie ma to jak t-shirt i dźinsy, dziekuje temu kto zmienil te czasy hehe:-) Miłego dnia zyczę Kobitki :-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 AISZKO witaj :) I sukienka wyglada tak jak chciałas ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 6, 2011 Sylwia to ty będziesz szła do pracy a ja będe się powolutku zbierać do domku :-) eh to nasze dorosłe zycie! nic tylko obowiązki :-) a ja sie pytam: a kiedy przyjemności??? :D :D :D Asiu super, że suknia juz w szafie jest :-) przeciez zostało niecałe 3 tygodnie :D stresujesz się? blue jeeeesteś? jak sie czujesz? :-) ulahulaaa :D koleżanko z Leszna zaglądasz jeszcze do nas? :-) malutka, luteina - dziewczynki gdzie jestescie? pewnie w pracy albo w szkole :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzieja.miłość 0 Napisano Październik 6, 2011 hej dołącze do Was, jeśłi można, tez staramy się.. początkii dopiero biore bormergon od 7 dni :) noi teraz gynalgin... wiec troszku jeszcze poczekam Ile Wy sie staracie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 6, 2011 witaj nadziejko ja sie staram juz troszeczkę , to będzie 1 rok i 7 m-cy. tez biore bromergon juz kilka miesiecy, bedzie niedługo rok, do tego inne leki też: metformax, folik - obowiązkowo, do tego to jest mój drugi cykl z CLO i Pregylem, monitorowany, a po owu luteina i acard :D powiedz proszę, co jest za lek "gynalgin"? pierwsze to słyszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 ONE KISS :) Lulanula załozyła juz konto na forum :) Bo tutaj ma problem z logowaniem :) Na CIEBIE tez czekamy z utesknieniem :) Dziewczyny widza ze czasem jestes i pytaja co u CIEBIE i zebys napisała :) TĘSKNIMY !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 nadzieja.miłość WITAJ :) Odrazu szczerze mówie ze my tutaj mało piszemy , mamy prywatne forum i tam piszemy w ciszy i nikt nam sie nie wcina jak tutaj reklamy albo złosliwe pomarańcze :) Wiec jak bedziesz tez miała ochote to podaje maila: czekajaca1984@wp.pl i podam link :) My z mezem staramy sie juz prawie 22 miesiece........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzieja.miłość 0 Napisano Październik 6, 2011 one kiss --- bromergon i folik biore tez :) a gynalgin to tylko globulki bo mialam słaby odczyn o charakterze ziarniaków, nie wiem czy te globulki konieczne ale skoro lekarz przepisał to biorę ... widze ze ten bromergon jest dosyc czesty... strasznie dlugo sie juz starasz. Powodzenia ! :) moze warto na jakies wakacje wyjechac, na luzie bez stresu jest ponoc łatwiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 6, 2011 Sylwia ja będe z Wami pisac tam na forum, ale jeszcze nie teraz :( ja zaglądam na forum bo sprawdzam wiadomości priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 Nadzieja Miłość tak sie mówi ze bez stresu lepiej ale ciezko sie niestresowac i o tym nie myslec, chcociaz my i One Kiss to juz dojrzałe w starankach tak mysle i inaczej do tego podchodzimy.... Chyba ze sie myle ONE KISS ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzieja.miłość 0 Napisano Październik 6, 2011 Dzieki wielkie, mail poszedł jeszcze zaraz Wam wkleje fajny artykol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 Nadzieja MIłosc poszedł link :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 Rozumiem ONE KISS i czekamy :) Czekam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach