Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rooda85

alkohol a śpiące dziecko

Polecane posty

Gość ja powiem tak.....
manka d...masz rację raczej nikt nie myśli o tym w takich kategoriach że zaraz może z tego wyjść aż taki cyrk dobrze że opisałaś swoją historię bo na pewno każda osoba po przeczytaniu zastanowi się być może 2 razy za nim coś tam łyknie :D

Gość manka d
tragedia tragedia-najlepsze ze mały jeszcze dlugo pytal kiedy tam znow pojedzie ;/ mial fajniejszych kolegow niz w przedszkolu

Gość Miałam podobnie
byliśmy u szwagierki na urodzinach wypiłam drinka,było przed 21 właśnie zbieraliśmy się z mężem już do domu a mały tak broił z wujkiem że rozwalił głowę na kaloryferze,no i na pogotowie,szycie głowy,ale że syn jest pechowcem i na pogotowiu nas już znają więc nie było problemów,ale stracha miałam:) Mąż nie pije wogóle więc nie było problemu.Teraz się dwa razy zastanowię czy wypić sobie coś:o

Gość 77777ttt
Po prostu różnie może być... Moi znajomi siedzieli przed domem i pili piwo. Sąsiad zadzwonił na policję i powiedział że urządzają pijackie imprezy i awantury. I maja nie lada problemy. Teraz co raz ich nadzorują, dzieci mają stres bo wypytują ich czy rodzice piją, itd.

supermama666 jest utaj najlepsza, wypija butelke wina DZIEN W DZIEN na rozluznienie hehe czy to nie jest juz jakby UZALEzNIENIE:O??? osobiscie uwazam ze lampka wina czy troche piwka nie zaszkodzi ale sama na tyg. ZERO alkoholu, teraz oczywiscie wogle nie pije chodz lyka piwa sie ostatnio napilam ale zaznaczam LYK a tak to czasem na weekendzie z M piwko , on casem drinka ja nie lubie:O i powiem szczerze jedno piwko mi wystarczy bo zarowno ja jak i M mamy slabe glowy do alkoholu (po 2 bym majaczyla a po butelce wina zygala haha) a jak chce sie na tyg. odstresowac to wypijam nescafe 3in1 i dziala cuda:P(oczywiscie nie teraz:(:(:() mam straszna(M rowniez chodz to tez zalezy od pory roku dla niego;)) niechec do picia na tyg.,jakos lubie miec to oddzielone i na weekend isc do baru , wypic piwko ze znajomymi pogadac i wtedy ma to sens, czy nawet czasem w domu z M jak juz nie mozna inaczej ale aby pic jeszcze na tyg. to raczej weekend stracilo by to taki pociag..jakas taka monotonia by powstala...slkohol dzis alkohol jutro i pojutrze eeeeeee to nie dla mnie;) i abym nie zostala zle zrozumiana, nikogo nie potepiam za to ze wypija 1/3 lampki dzien w dzien;) jego sprawa jego zycie jego nalogi... a co do spiacego dziecka..to tak zdazalo mi sie wypic piwko na weekendzie a maly spal na gorze...za to M rzadko sie zdaza aby sie upil ;) no chyba ze wybywa na meski wieczor...wtedy hulaj dusza bo jak to on powiedzial chodz raz w roku busi sie zwalic z nog a potem cierpi biedaczek i obiecuje w cierpieniach ze to juz byl ostatni raz haha

Gość perepeczkowa
he he w innych krajach nie maja problemu i nie zastanawiaja sie czy moga lampke wina wypic przy dziecku-po prostu pija. bo picie wina czy piwa jest na porzadku dziennym. tylko w tej zachlanej Polsce matki boja sie wypic okazyjnie,a publicznie tym bardziej.bo zaraz od alkoholikow je wyzwa. gdyby w Pl byla wieksza kultura picia to byscie nie mialy takich dylematow.

Gość perepeczkowa
dodam jeszcze,ze powinniscie pic przy dzieciach-piwko czy lampke wina i uczyc od malego,ze mozna wypic alkohol DO SMAKU,DO OBIADU;KOLACJI-kulturalnie. i ze alkohol nie sluzy tylko do nawalenia sie na maxa -konczac impreze wspolnym zyganiem u cioci na imieninach. pokazac,ze mozna pic kulturalnie! ja bedziecie sie ukrywac a potem na imprezkach zalewac to takie dziecko od malego wyczuje,ze alkohol sluzy wylacznie nawaleniu sie.