Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zaradzic ..

NIESPOKOJNY SEN !!!

Polecane posty

Gość jak zaradzic ..

Ja nie wiem już jak sobie z tym poradzic mój 4 miesięczny synek potrafi co godzinę a nawet co pół godziny budzic się w nocy,ja nie mam już siły to jest srasznie męczące :( co robic ??

Gość jak zaradzic ...
raczej staram się go nie przegrzewac :/

kurcze, no dziwne, mi moj maluszek od 2 dni sie budzi w nocy co 2 godziny na jedzonko , nigdy tak nie bylo, wogole zrobil sie marudny , mam nadzieje ze niedlugo mu przejdzie, bo zawzse ladnie spal, moze twojemu tez :)

Gość dziewczyny moze
zeby.. u mnie to samo bylo przez ok miesiac..a teraz przywitalismy dwa sliczne zębolki :)

Gość jak zaradzic ...
mój jest z 1 września a widzę że Twój z 16 :) mój do 3 miesiąca budził się raz albo dwa razy a teraz tragedia :(

hmm polecam usypianie dziecka przy odkurzaczu ,moja córka tak usypiała :) tylko nie może on za głośno chodzić ,ja miałam taki wyciszany i córa spała spokojnie :) jak zasneła od razu go wyłączałam

Gość jak zaradzic ...
to byc może zęby bo on tak się ślini i cały czas gryzie co popadnie :( a za ile wyszły zęby? ile ma maluszek ?

no ja tez sie tak zastanawiam czy Adas na zabki taki marudny sie nie zrobil, mam nadzieje ze dzisiejszej nocy da sie wyspac i wstanie jak zawsze dopiero kolo 2 na jedzonko a pozniej spowrotem spac i do rana :P chcialabym sie wyspac;)

Gość u nas to alergia
nie daje malemu spac i zabki pewnie tez

Gość jak zaradzic ...
alergia raczej nie ale ząbki pewnie tak...ja też marzę żeby się wyspac :(

Pisalam kiedys na podobnym temacie ze 3 miesiace temu. Bez zmian, u mnie nocki wygladaja tak od 7 miesiecy...z wiekiem coraz gorzej niestety. No ale przez ostatnie 2 dni ma usprawiedliwienie bo gorne zeby ida. Poza zabkowaniem to moge na glowie stawac i nic nie pomaga i nie wiem czemu moja corcia tak ma. Raz (tak jeden raz)przespala 22-5 w wieku okolo 4 miesiecy. Zazdroszcze dziewczyna ktore moga miec chocby 4 godziny snu ciagiem...

Ja mam to samo synek ma skonczone 5 miesiecy leci 6 i od jakiegos miesiaca mamy to samo potrafi sie budzico godzine albo co pol tez nie jest mu za cieplo bo nie przegrzewam ...teraz troszke lepiej bo jak zasnie o 21 to do 1-2 spi ale od 3 rano zaczyna sie bonanza i trzeba co chwile do niego wstawac:/

pewnie marne to będzie pocieszenie, ale ja przerabiam coś podobnego po raz drugi...obie córcie spały ładnie przez pierwsze 3 miesiące, a potem było juz tylko coraz gorzej... młodsza ma teraz 8 miesięcy i potrafi budzić mi się co 2 godz. w zasadzie bez konkretnej przyczyny... widać, ze ją coś męczy i dręczy, bo czasem sobie cichutko pojękuje... ze starszą było podobnie... noce zaczęła przesypiać jak skończyła 2 lata... czyli trzeba się chyba uzbroić w cierpliwość, bo niektóre dzieci tak po prostu mają... dadam, że wypróbowałam już wszystkiego, by pomóc im spać spokojnie, ale nic nie pomaga... a ja nie przespałam całej nocy od jakiś 3 lat i jakoś funkcjonuję, więc da się z tym żyć :)

Moja młodsza córka miała tak do właściwie roczku.wiem to straszne co piszę...Chodzilam dolekarzy,robilam badania.Wszystko ok.Pediatra powiedziala ze to takie dziecko,tak moze spac do 5 r,z.I rzeczywiscie,teraz jest o wiele lepiej ,ma 2 latka,ale fakt,budzi sie i tak pare razy w nocy,jęczy,kręci się.rzadko bywa moze raz na tydzien a nawet nie ze spi spokojnie i spiac obok mozna sie wyspac.Maskara jakas.Oczywiscie musi w nocy opic wode.Zrezygnowalam z sokow,zeby jej nie motywowac do picia,ale i tak chce pic.Trudno.Nie rozumiem tego bomoja 3 latka od urodzenia wzorowo spała,nigdy noca nie pila,w ogole no problem.Dla may ktora nie ma takiego dziecka trudno to pojąc.Czytalam juz na tym forum o takich dzieciach,czesto inne mamy krytykowaly taka matkę ze sama doprowadzila dziecko do takiego zachowania itp.Zawsze to kwitowałam smiechcem-sama jestem dowodem na to,ze to nieprawda pzd

ja teraz też podchodzę do tego "na spokojnie" (choć czasem to trudne :p), bo wiem, że kiedyś będzie lepiej... pedzej czy później, ale będzie :)