Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubie kino

10 Waszych ulubionych filmów

Polecane posty

Gość Lubie kino

Wiem ,ze ciężko wybrać ,ale może sie nawzajem zainspirujemy;) Prosze tez o podanie ulubionego reżysera i aktora/aktorki:)

Gość dggtrrttgrr

Gość Lubie kino
Mój to oczywiście "Diki z Afryki", utożsamiam się z ofiarami czarnych kutongów :classic_cool:

Gość 10 hmmmmmm
braveheart nie czas na łzy morderstwo pierwszego stopnia apartament pamiętnik zielona mila dom dusz wichry namietnosci tyle... 🖐️

Gość Wróżka Milagros
te, które jeszcze nie nakręcili:D albo te, których jeszcze nie widzieliśmy;) Np: Parnasuss czy tam Miłośc i krew, Templariusze:D Mogłabym wymienić 10 ulubinych bajek;) teraz leci reniferek Niko:P:D Czekam na żabki;)

Gość MagdaAweNiu
pamiętam sprzed lat... zakochałam się w tym filmie jako nastolatka: "miłość w rytmie rap" :)

a ja lubię: człowiek w ogniu (denzel washington) wróg u bram (jude law) Pearl Harbor (Josh Hartnett ) gothica (hally berry) Gattaca - Szok przyszłości (jude law) teraz jakoś mam pustkę w głowie ale jak coś mi się przypomni to napiszę ;)

Gość Pol zartem pol serio
Dr Ziwago Noce i dnie Seksmisja

Gość polehka
rezyser: -Woody allen -Quentin Tarantino -David Lynch aktor: -Morgan Freeman -Jack Nicholson - Leonardo Dicaprio -Nicholas Cage -Al Pacino aktorka: -Michelle Pfeifer -Cate Blanchet -Winona Ryder -Mia farrow -Diane Keaton -kate winslet -emma thompson

1.hydrozagadka 2.piknik pod wiszącą skałą 3.maximo oliveros rozkwita 4.madeinusa 5.nie boję się 6. mondo z lżejszych 7..my dzieci z dworca zoo 8. chlopaki na ibizie :D 9.okna 10. dirty dancing :P ulubionego reżysera brak...może Craig R Baxley za sfilmowanie kilku scenariuszy S.Kinga - Burza Stulecia, Szpital Królestwo (mistrzostwo!:)) Czerwona róża...ale to były miniseriale więc nie uwzględnilam jako film aktorzy - podobają mi się zwykle aktorzy jednej roli , nie lubię znanych nazwisk. może być Louis de Fines, Leslie Nielsen ...kojarzą się pozytywnie...

Gość Lubie kino
To ja też napisze swoje:) - Łowca androidów -Między słowami -Forrest Gump -Pi -American Beauty -Into the wild -Donnie Darko -Lśnienie -Mechaniczna pomarancza Reżyser Kubrick:)

Gość Wróżka Milagros
Bankog z Nicole Kidnamn Others..z Nicole Kidman..fajny, pokazuje inaczej nasz/ich świat:) Ciekawy pomysł. Amelia - to samo. Inaczej. Ciekawie. Malena.- to samo. Zmysłowo. Przerwana lekcja muzyki z Winoną, była tam Joli..też. Miłość w Nowym Jorku z Winoną Ostatni Mohikanin Czarownice z salem z Winoną List w Butelce - romans Lepiej późno niż później..Bardzo mi sie podobała fabuła, gra.:) a 10 to wszystkie, które naznaczył Mój Mąż:D świadek pana młodego...włoski film..piękna gra, fabuła. I miłośc:) wiele, cięzko wymieniac o tak poznej porze:);) i trhiller z Michel Peiffer miała tam syndrom pustego gniazda. A chodziło oto, że mąz zabił kochankę,a ona z nią nawiązała konkatk..I dałam się nabrac. czułam strach, co rzadko mi się zdarza. Bo często oglądając film, wiedziałam co się stanie. Był tez film z Douglasem..grał tam psychiatre..miał żonę córkę..i wezwano go do niemej kobiety..chodziło o mordestwo.. Lubię takie filmy kryminał, psychologia i miłosc, rodzina w jednym:D

Gość Wróżka Milagros
Oh zapomniałam.Lista Shindlera:) Pasja Korzenie - piękny film..serial. Mogliby powtórzyc. Na faktach, Tytanic:) Oh zapomniałam E.N Są takie filmy, że raz obejrzysz i starczy. Tak było z Amelią, Forest Gump (omawiany również na fakultecie: w szkole)..o dziwo...Niedawno powtarzali. Na powtórki nie masz ochoty, są takie filmy, które z chęcią ogląda się po raz 2,3:) I takie, które na sam dzwięk..budzą emocje:) Na sam tytuł:)

Gość Wróżka Milagros
Oh zapomniałam..Piękny Umysł... I Mardvock..ten od boksu..

Nie mam w swojej głowie nic takiego jak 10 ulubionych filmów. Zawsze dziwią mnie tak postawione pytania. Już w trakcie próby odpowiedzi moje oceny różnych filmów mogą ulec zmianie. :P