Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaa007

jak dyskretnie dokuczyć współokatorce

Polecane posty

Gość małaaa007

jak dyskrenie dokuczyć współlokatorce???????? Mamy oddzielne pokoje.Może ktoś ma pomysł jak zasmrodzić jej pokoj,albo jka to jest z tą watą szklaną(wtartaw bieliznę nie zaszkodzi)?????????

Gość dfvgthy
a czemu chcesz jej dokuczyć? :O

Gość małaaa007
bo jest głupią pindą.Co weekend przyjeżdza do mnie chłopak i ona wtedy zaczyna swoje przedtawienia i go kokietuje.Widzi ze irytuje mnie jej zachowanie no ale udaje słodką idiotkę

Gość to ta slynna
kobieca zlosliwosc

Gość wiesz co laleczko
Poprostu sie dobralyscie, teraz bedziecie sobie wzajemnie szpile wbijac, jak to baby.

Gość małaaa007
a co mam być ofiarą???????????? Nie mogę sie wyprowadzić ona nie ma zamiaru.Jak z uśmiechem na twarzy wbija szpilę to niech też zobaczy jak to jest.

Gość może powiedz chłopakowi
żeby bardziej stanowczo ją odtrącił? Ale to trudniejsze niż zasmrodzenie pokoju...

Gość tez nie
powiedz dla chlopaka ze masz jej dosc bo codziennie wieczoerm faceta sobie sprowadza innego i moze zaproponuje zebyscie zamieszkali razem

Gość małaaa007
może powiedz chłopakowi - masz rację to najtrudniejsza z opcjii.No bo jaki facet nie lubi gdy się go kokietuje???? Zresztą ona to robi tak dwuznacznie że nie można jej nic zrzucić. I nie sądzę by jej przeszkadzało ze on przyjeżdza wręcz owotnie jest wówczas w świetnym humoże i tryska optymizmem

Gość małaaa007
ok rybka będzie:) co tam jeszcze macie

Gość nie zabronisz jej tego
Niech sobie kokietuje, a skoro cie to denerwuje to znaczy ze czujesz sie zagrozona a to znaczy ze nie jestes pewna swojego faceta :P

Gość ja bym byla szczera
powiedz ze jej naje,biesz:P

Gość no ewidentnie
Cos jest na rzeczy , jakby byla pewna swego to by olała sprawe i tyle, ale chyba strach jej w oczy zaglada :D

Gość rozbij zbuka
gdzies zeby nie widziala...

Gość małaaa007
no zgadza się jest dla mnie rywaką i czuję się zagrożona . Niech sobie kokietuje dla sportu kogo chce ale nie mojego faceta

Gość twoje to są
Osrane gacie na dupie i pozwol slonko ze on bedzie decydowal czyj jest - i to cie boli ;)

Gość małaaa007
jest paszteciarą jakich mało ale ma wielkie dojce to fakt .I co może go wreszcie złapie za fiuta i mnie zdradzi. To nic w końcu nie jest mój tak?????????????

Gość małaaa007
laska ma radoche ze mnie wkurwia i się dowartościowuje moim kosztem i mam udawać ze wszystko gra

Gość ja bym byla szczera
jak macie dwa pokoje to po co siedzicie razem??zapraszecie ja do twojego pokoju??ty przychodzisz z chlopakiem drzwi zamykacie i co za problem nie beda sie widziec

Gość jak nie jestes pewna chlopa
to go wymien na innego, bo jak ten z ktorym jestes jest puszczalski to zawsze znajdzie sie taka, ktora wam zamiesza w zwiazku. Taka kolezanka to wlasciwie skarb, jak sie chlop na jej triki nie zlakomi, znaczy ze mu na tobie zalezy i jest ciebie wart, jak sie pusci znaczy ze i tak by cie zdradzil. To dobry test dla faceta i dobry test twojej pewnosci siebie, jak nie wierzysz w siebie to zawsze bedziesz sie bala jakiejs innej kobiety. Sobie wloz rybe smierdzaca do pokoju i tam trzymaj, az to zrozumiesz.

Gość o zgrozo
to drastyczne ale proponuj eci srodek przeczyszczajcy zaapikuj jej w napoju badz w inny sposob jak bedzie mial przyjechac twoj chlopak jak dostanie sraki i troche popierdzi glosno w kiblu bedzie sie wstydzic i unikac go :D

Gość małaaa007
on do kuchni ona już leci on d kibla ona już w przedpokoju pod byle pretekstem. Puka do nas do pokoju że to ze tamto i to nawpół naga.Kochana to jest taka aparatka że szok!!!!!!!!!

Gość małaaa007
fakt to dobry test jego wierności.Ale czy nie jest tak ze okazja czyni złodziejem... ????????????? Ja wolę dmuchać na zimne.Jestem realistką

Gość o zgrozo
no prawidziwa sucz wodzi go na pokuszenie ....to w takiem wypadku wy tez rozbierajcie sie do polnaga jak wyejdzie raz drugi to sie moze zastanowi..albo jak poka to mow ze jestescie zajeci bo jestescie w trakcie...przygaszaj swiatlo zapalaj swiecie jak ma troche taktu nie bedzie lazla

Gość o zgrozo
to ty tez idz jak on wychodzi z pokoju jak ona leci to pytaj czy coz potrzebuje eh chore to to