Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaa007

jak dyskretnie dokuczyć współokatorce

Polecane posty

Gość a zachowujesz sie
"i powtarzam ze ona nie ma nic przeciwko jego pobytom u nas" A dziwisz sie.... ma do kogo robic mydlane oczka. Odpusc sobie zagrywki bo to jak woda po kaczce , przypadek niereformowalny, tylko sobie wroga zrobisz i bedzie jeszcze "weselej".

Gość małaaa007
no dobra muszę kończyć.Dzięki kochani wygadałam się i już trochę mi lepiej:)

daj sobie luz kobieto. Jak ona chodzi wpół nago to ty też rób to samo,przytulaj się do niego,wkładaj mu rękę w rosporek,zachowuj się lubieżnie dając jej do zrozumienia co wyprawiacie w pokoju u siebie. Zostawcie uchylone drzwi i pieprzcie sie ile wlezie. Nie ma nic gorszego niż taka zazdrosć. Znudzi jej się. A do niej nikt nie przyjeżdża?

albo inny sposób,napewno zadziała :) zapros mnie do siebie razem z Twoim lubym.Zostaw mnie samego a sama udaj sie ze swoim na chwilke do sklepu lub gdziekolwiek. Ja mam 40 lat, 105kg wagi i luuubię biuściaste. Kilka moich wizyt i wyprowadzi się,chyba ze lubi takich natrętów jak ja. Poprosisz ja czy nie mogłaby sie zająć wójkiem twojego chłopaka bo musicie wyjść.

Gość blekitna_laguna1987
LIROY :D

Gość upupupupu

Gość krul kometaz
1. ładnie sie pszywitac 2 . dyskretni dawac jej strzha jak spi 3 . włonczac telewizr w nocy jak jej pszeskada i wyłoncza to włoncza 4.pyskowac wbic13 gwozdzi do łuzka jak uprawai seks pszeskadzaj

Gość krul weken
mysle ze ma wielkie problemy jak bedzie to dzwonic do mnie nr 21283