Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaa007

jak dyskretnie dokuczyć współokatorce

Polecane posty

Gość małaaa007
tak skąd ja to znam bieganie w gaciach reczniku i halce.

Gość małaaa007
pytacie co on na to? "Ale o co Ci chodzi"??????????????????????????????????

Gość a to dzifka jedna
co na to twoj chlopak??jak on zeaguje na nia tez sie do niej szczerzy??widzisz przeciez jego reakcje??wie ze ci to sie nie podoba mocno??powiedzials mu o tym??

Gość małaaa007
zupełnie nnejesteśmy. Inny typ urody. Ja mam ładną twarz ona ładny nr stanika:) On mówi ze by jej kijem nie tknął ale sami wiecie:)

Gość wiesz co jak on Cie zlewa
to masz problem z nim a nie z kolezanka. Kolezanka tylko Ci to pokazala. Jezeli jej sie czepiasz, to przypomina to sytuacje zdradzonej zony, ktora drapie pazurami kochanke, a mezowi robi laske. Czyli szmata bez honoru, co boi sie konfrontacji z wlasnym facetem.

Gość a to dzifka jedna
ha wiec jak on ja olewa to sobie odposc chyba ze widzisz po jego minie ze eksploduje na jej widok:P

Gość verena v
plaza to cos innego. Czym innym jest chodzenie w stringach na plazy a czym innym krecenie tylkiem w prywatnym mieszkaniu, dajmy na to w kuchni, przed nosem czyjegos faceta i nachalne szczerzenie sie do niego, wdzieczenie i zagadywanie. To wkurza i koniec.

Gość małaaa007
on przymnie juz nawet się nie patrzy na nią jak ona do niego coś mówi:) A na plarzy to w szyscy w majtach biegają.Co innego chyba jak siedzisz na plarzy a co innego jak ci sie pzejdzie po domu taka

Gość a to dzifka jedna
daj jej i swoja fotke osadzimy:P:P:P:P miss wybory tu zrobimy

Gość małaaa007
oj verenao v jak Ty mnie rozumiesz jak nikt

Gość ffvgbhnj
powiedz jej w twarz, ze nie podoba ci sie jej zachowanie, i nie masz zamiaru bawic sie z nia w podchody, ze jest niewychowana i nie ma szacunku. powiedz tez ze to koietowanie na nic sie jej nie zda i zeby nie robila juz z siebie wiekszej idiotki . i powiedz ze nie zyczysz sobiue zeby wam przeszkadzala i glupio sie szczerzyla do twojego chlopaka . niech sobie szmata znajdzie swojego !!!! i powiedz, ze przez jej glupie zachownaie, starcilas do niej szcunek . Jak ma resztki godnosci to to zrouzmie i przestanie . I nie otwieraj jej drzwi, a jak cos to ty wychodz do niej i juz !

Gość małaaa007
ja wiem czy takie rozkminki czynią nmnie pustakiem? Duchowość duchowością ,miłoś miłością ,miralnoś,zasady zasadami a kurwy są kurwami. Faceci są draniami. Dlamnie to biologia samica zachęca samiec robi swoje.

Gość albo jest wierny albo nie
Sa dyskoteki, kluby, burdele, panienki na telefon, sasiadki, tirowk i wynalazki. Taka typiara co biega z gaciami po domu to akurat najmniejsze zmartwienie, jak widac nie dla ciebie.

Gość a to dzifka jedna
wbij sobie to do glowy i przestan sie przejmowacON JEST Z TOBA A INNE NIECH SIE SLINIA! bo jak bedziesz sie tak zadreczac i przy okazji swojego chlopa zle to sie oodbije na waszym zwiazku

Gość jasnogrod
!

Gość albo jest wierny albo nie
Tekst o biologii mnie zabil :D Taaak wszyscy faceci zdradzaja , przy pierwszej okazji, jak tylko kawalek golej dupy zobacza hhehhehehehheheheheh

Gość małaaa007
23 lata mam :P

Gość a zachowujesz sie
jak bys miala 13 a nie 23.

Gość jasnogrod
eh zamiast sie cieszyc i byc szczesliwa ty przejmujesz sie kolezanka bo nie masz powaznych zmartwien!

Gość małaaa007
no nie wszyscy faceci zdradzają zgadza się czasem zdradza też kobieta,ale przyznaj ze coś w tym jest,moim zdaniem to że tacy jesteśmy to nawet nie nasza wina taka sexualnoć nasza i basta. Podobno wokół dupy cały Świat się kręci...

Gość verena v
ludzie, to nie o zdrade chodzi, przeciez to oczywiste, ze swiat jest pelen kobiet i dziewczyn ladniejszych, zabawniejszych, z wiekszym biustem itd. Mozna zwiariowac, jakby sie oczekiwalo, ze facet poleci za kazda, ktora mu biustem zaswieci przed oczami. Czy wy naprawde nie rozumiecie, jak WKURWIAJACE jest, gdy wspollokatorka lazi z GOLA DUPA po mieszkaniu akurat wtedy, gdy przychodzi TWOJ facet, szczebiocze do niego i och, "wlasnie wyszlam z kapieli i jestem cala taka mokra" (takie teksty walila ta moja "przyjaciolka") albo zaczyna sie nacierac jakims balsamem "zapominajac" zmknac drzwi do lazienki, albo opowiada mu jakies pierdoly wywracajac oczami i zanoszac sie perlistym smiechem a ty grzecznie czekasz az skonczy choc masz ochote kopnac ja z ten swiezo wybalsamowany zad.

Gość a zachowujesz sie
"Podobno wokół d**y cały Świat się kręci..." A znasz znaczenie tego powiedzenia ? widocznie nie.

Gość Tika_Wayaln
ja swojej współlokatorce kiedyś chciałam dopiec bo mi zalazła za skórę. to był piątek i ona miała iść na imprezę z jakimś gościem, który jej się podobał . No to ja kupiłam w sklepie piwo, przyniosłam to do domu i jej powiedziałam, "dawaj wypijemy sobie po piwku przed wyjściem" na co ona oczywiście chętnie przystała.( Piwo KONIECZNIE trzeba podać z sokiem!!) i do tego piwa wlałam jej pół butelki Laxigenu, który ma taki różowy kolor i lekko owocowy aromat - ten sok w piwie własnie po to żeby się nie zorientowała. Minęło pół godziny i się zaczęło....dostała takiego srania, że ledwo dotarła do kibla, koleś po nią przyjechał, siedział w pokoju, a ona przez 5 godzin prawie z kibla nie wychodziła....spędzili razem może z 15 minut, bo resztę czasu ona spędzała na sedesie....w końcu go to już w opór zniesmaczyło tym bardziej, ze jej pokój był przez ścianę z łazienką, a jak to w bloku bywa-ściany cienkie, wszystko słychać :P no i sobie poszedł, a ona została na tym sedesie, bo nawet nie poczekał, ąż ona wyłoni się z toalety, zeby z nią pożegnać najlepsze jest to, że ona zupełnie nie wiedziała od czego ma to sranie... :D

Gość ona jest u siebie i moze sobie
nawet z gola dupa latac; po co sprowadzasz chlopaka na kazdy weekend? łaske ci robi, ze sie na to zgadza a on powinien sie wam do oplat dokladac skoro ciagle u was siedzi; jak ci tak przeszkadza jej zachowanie to idzcie sobie na te weekendy do hotelu i po sprawie;

Gość do verena
Tak robia skonczone idiotki w dodatku nie zdajac sobie z tego sprawy !! Zrozum. NIE ZDAJE SoBIE SPRAWY. Dziecko z porazeniem mozgowym albo autyzmem tez sobie nie zdaje sprawy ze swojego stanu/zachowania (nie uwlaczajac chorym). Wiec trzeba luzowac poslady, a moze traktowac jak chorego ;) dla swietego spokoju.

Gość małaaa007
a zachowujesz sie to proszę oświeć mnie

Gość a zachowujesz sie
popatrz post wyzej i luzuj poslady :D

Gość małaaa007
on rozlicza się z nami nie jest pszkodowana finansowo i powtarzam ze ona nie ma nic przeciwko jego pobytom u nas. Jak jest sama czy z facecem we własnym mieszkaniu niech sobie nawet nago chodzi 24 na dobę w dupie to mam ale przy obcych to niech ma troche wyczucia

Gość małaaa007
a zachowujesz sie o co Tobie chodzi masz tęż jakiś problem to pogadaj gdzie indziej