Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lleatitia24

dieta norweska od niedzieli

Polecane posty

Gość lleatitia24

witam.. planuje ropocząc diete norweską od niedzieli jutro bedzie takie małe przygotowanie..kto ze mną??

Gość lleatitia24
czesc, ta dieta to porazka, zamiast schudnac to przytylam :(

a jadlas o regularnych porach? i faktycznie to co w diecie. zobaczymy kazdy organizm inny, sprobuje na sobie, na kopenhaskiej schudlam

Gość ogarnięta obsesją
Witam. Nie ma możliwości żeby przytyć na norweskiej chyba że się za dużo żre, za dużo soli i posiłki są nie o stałych porach, a wtedy dietą norweską tego nazywać nie można. Dziennie na niej zjada się ok 700-800 kalori. Ja zakończyłam ją w tamtym tygodniu i schudłam 5 kg. Czułam się na niej dobrze i nie chodziłam głodna. Jak dla mnie dieta lepsza niż kopenhaska bo na tej myślałam że umrę z głodu po 3 dniach, miałam zawroty głowy i byłam osłabiona. Tak więc trzymajcie się dziewczyny i walczcie.

Gość lleatitia24
chodzi o to, ze wkrotce przytyjesz, zatem dieta i tak pojdzie na marne, tak to jest :(

Gość ogarnięta obsesją
Jak się rzucisz na jedzenie to oczywiście przytyjesz. Trzeba odpowiednio wychodzić z diety, a najlepiej zmienić styl odżywiania już na resztę życia. Znam laski, które tyją bo jedzą jak świnie, później odchudzają się na dietach cud po to żeby znowu przytyć. Wtedy dieta rzeczywiście nie ma sensu.

A czym sie różni norweska od kopenhaskiej? Ja kiedyś byłam na którejś - rano kawa i kostka cukru, na obiad kawał miesa z sałatą, albo jajko, albo ryba i w międzyczasie jeszcze grapefruit. To była najgłupasz dieta w moim życiu. Schudłam sporo, ale wróciło szybko, a do tego byłam ciągle głodna i słaba. To juz na głodówce czułam się o niebo lepiej.

agawa_agawa bylas na kopenhaskiej norweska wyglada inaczej, w norweskiej jest sniadanie w postaci jajek i grejfruta poczytaj w necie ja na kopenhaskiej tez chodzilam glodna ale tylko na poczatku w 8 dni schudlam 5 kilo potem przerwalam diete i jak zjadlam cos slodkiego to mnie mdlilo i brzuch bolal ale sie rozkrecilam i przytylam bo faktycznie sie obzeralam ja k swinia jak powiedziala rtutaj jedna dziewczyna, ale teraz dosyc obzerania....jestm 1 dzien i jest okei:)

agawa_agawa ja ci wierze, tylko ja jak nie mam narzucenego z gory menu to u mnie porazka, dopiero po tej diecie zdecyduje sie takie odzywianie jak ty:)