Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzoWysokiPrzystojniak

Rzuciła mnie dala niższego

Polecane posty

Mam 195cm wzrostu, więc jestem wysoki. Od zawsze wiadomo było że wysoki chłopak to przystojny chłopak. Tak było jest i będzie. Spotykałem się dziewczyną, bardzo piękną,(II vicemiss swojego województwa) jest fotomodelką. Nie jest wysoka ma 160cm. Ale dziewczyna nie musi a chłopak ,musi!! Zerwała ze mną i od ponad roku chodzi z chłopakiem ponad 20cm niższym odemnie. Ma na oko tak ze 170cm, może 173cm. Nieraz nakłaniałem ją żeby wróciła, a ona nie i już! Powiedziała że jej on się bardzo podoba oi tyle. Przecież wiadomo że wysoki chłopak być musi im wyższy tym lepszy. Jak zrobić żeby wróciła?????????? Przecież taka ładna dziewczyna powinna mieć wysokiego chłopaka. Ona się zmarnuje przy nim. A on to w ogóle wygląda jak pedał. Taki figo fago. Cały rok jest opalony i w ogóle Podejrzewam że chodzi na solarium. Co mu po tym jak nie jest wysoki. Jak to w ogóle możliwe że mając wysokiego chłopca jak ja wybrała, tego kogucika. Jak jej przetłumaczyć Doradzcie czemu tak jest. Dziewczyna ma 22lata, ten jej figo fago 25, ja 24

Gość krolowa Narnii
a kto ci powiedzial, ze wyzszy to znaczy lepszy?? Widocznie on ma cos w glowie wiecej niz ty. Ladna dziewczyna musi miec wysokiego faceta tez mi teza

Ale przecież on wygląda jak pedał! Napompowany na silowni i brązowy cały rok. A ja jestem naturalny i wyższy od niego o głowe:o

ja mam 174 cm i nienarzekam na powodzenie plci pieknej..to ze jestes wysoki nie znaczy ze zajebisty

Gość krolowa Narnii
no i co w zwiazku z tym?? Co z tego, ze jestes od niego wyzszy o glowe skoro masz w tej glowie pusto?? Poza tym wybacz laska 160 i koles 195 to wyglada poprostu komicznie

Przecież wszędzie piszą że kobiety wolą wysokiego. No to nie rozumiem:o

Bardzo prosze was o poważne porady...

Gość 195 cm toż to odchył genetyczn
y jesteś z rocznika 1986-87???

Gość 195 cm toż to odchył genetyczn
poza tym może jemu te brakujące 20cm poszło w wacka

Gość krolowa Narnii
ale jakie porady koles?? Rzucila cie i koniec. Skoro prosiles zeby wrocila a ona nie chce to juz po sprawie. Miej honor i przestan skomlec

chodz na kolanach to moze bedziesz mial te 170 cm wzrostu i wtedy moze do ciebie wroci:)

Ale przecież ona się zmarnuje przy tym zjaranym solarką koguciku. A ja jestem przystojniejszy od niego nie musze chodzić ani na siłownie, ani nigdzie bo jestem naturalny. Ona jest ślepa?? Tak dziewczyna i wybrała jego????

Gość krolowa Narnii
nie, dyskusja z toba nie ma sensu. Moze i jestes wysoki ale masz ptasi mozdzek. Widocznie dziewczyna to zauwazyla i w pore sie zmyla. Adio

Powiedzcie chociaż czemu tak jest. Co ma on czego nie mam ja?? On napewno nie ma takiego zrostu jak ja!

Choćby nawet nie musze się sztcznie oplać w solarium, tak samo jak nie musze zelować włosów jak ten kogucik. Na kafe kiedyś czytałem, że chłopak chodzący do solarium to pedał więc nie rozumie. Przecież ona gustu nie ma.

od razu pedał ! No to ty dla odmiany poszukaj sobie dziewczyne wyższą od ciebie i bladą :D

Gość Im so sorry for you
widocznie jest lepszy w lozku

A ty blekota jesteś dziewczyną? Ile masz wzrostu??

Wczym ten kogucik może być lepszy odemnie?? Napewno nie włóżku. Przecież jak jest mały to ma mniejszego wacka niż ja

Gość Im so sorry for you
jestes pewny?? W czym moze byc lepszy?? We wszystkim. Jak narazie wygladasz mi na zdesperowanego, pustego kolesia ktory moze zaoferowac tylko swoj wzrost. Ani inteligentny, ani meski- zali sie na babskim forum i pierdoli caly czas tylko i wylacznie o swoim wzroscie. Widocznie nie jestes taki super

Widziałeś kiedyś wacka od karła ? zdziwyłbyś się ! duży wzrost nie oznacza od razu dużego wacka :-O

To już by była w ogóle draka jakby mnie dla karła takiego 1m wysokości rzuciła

no widzisz ! masz się z czego cieszyc nie rzuciła cie dla jednometrowego facecika :D

Zaczynają się pojawiac plusy ... jeszcze chwila a będziesz zadowolony ,że cię rzuciła :p

Tylko nie rozumiem, jestem wysoki przystojny, dobrze zarabiam. A ona rzuciła mnie dla tego kogucka. Jest niższy zarabia tyle co nic. Taki wylizany żelem opalony na solarce laluś. Taka cipka. Coż z tego że na siłownie chodzi/. I jeszcze w dodatku jeżdzi jakimś 15-letnim rzęchem. To jest żal:o Szkoda mi tej dziewczyny:(