Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamatrojki

chce miec 4 dzieciatko

Polecane posty

Gość dobrze mieć trochę szczęścia
jak czytam teksty takich infantylnych mamusiek,których jedyną rozrywką jest kolejna ciąża,to aż mi się słabo robi,dobrze ,że na taką ludzką samicę nie trafiłem

lallla - ja to bardzo dobrze rozumiem ;-) za dlugo zyje w polsce zeby tego nie zauwazyc;-) i w porzadku ;-) tylko dlaczego w druga strone to nie dziala? ktos wczesniej zapytal co w takim razie jest twoim celem (w domysle - jesli nie rozmnazanie)? stad moja odpwiedz nie denerwuj sie - bo zlosc urodzie szkodzi ;-)

jak ktos chce miec nawet 5-tke dzieci - to jak dla mnie oki;-) oby tylko byl w stanie sam je utrzymywac - nie rozumiem dlaczego zaklada o tym topic na forum? ;-) \sadze, ze liczy na komentarze - no wiec je dostaje ;-)

Gość lalalalla
wasze wypowiedzi śa dziwne ,z góry zakładacie kobieta z 4 dzieci to suka rozpłodowa ! ludzie kochani rodziny wielodzietne na całym świecie to normalna sprawa ! ale widać w Polsce zacofanie jest i wszyscy krzywo patrzą na to:( kobiety w takiej rodzinie też się spełniają zawodowo ,maja ambicie !

Gość lalalalla
temat zapewne jest dla kobiet które również chca miec 4 dzieci a nie dla wrednych babsztyli które sieją smród durnymi komentarzami

Gość frentii
Lalala, normalna sprawa w Meksyku i innych biednych krajach, gdzie wlasnie celem kobiety jest rozmnazanie sie i gotowanie obiadkow, i gdzie 25 latka bez meza i dzieci to stara panna. Ciekawe dlaczego ludzie, ktorych naprawde stac na to, aby miec 4 dzieci i zyc na bardzo wysokim poziomie, ograniczaja sie do dwojki?

Gość lalalalla
nie zgodzę sie z Toba we Włoszech to bardzo popularny układ ! dlaczego z góry zakradacie że ta kobieta ,,robi sobie ''dzieci i jest maszynka do rodzenia! tak was to w oczy kole?? naprawdę ciężko zrozumieć że sa rodziny gdzie sytuacja materialna pozwala na to? ale nie najlepiej do jednego wora porządne rodziny wielodzietne z patologią !

Gość makaroni dziecioroby
Włochy ,to taki sam ciemnogród ,jak u nas ,wiadomo ,blisko Watykanu,hahahaa

ROR po twojej wypowiedzi wnioskuje ze nie czytalas ze ;ZROZUMIENIEM' moich wczesniejszych wypowiedzi:O czy ja kogos obrazilam,NIE no ale jak ktos obraza to co moze mam jeszcze zaklaskac?? twoim odmiennym zdaniem... ja nie bede obrazac osob nie majacych dzieci, badz majacych jedno dwoje bo to jest ICH INDYWIDUALNA SPRAWA.. kazdy ma INNY CEL W ZYCIU i kazdemu potrzeba czego innego do szczescia, i tu widac komu trudniej to ZROZUMIEC;) i czym sie rozni rodzic z jednym dzieckiem a rodzic z 3 czy 4 dzieci...ROZMNAZANIEM' ..widac kto tutaj najczesciej kogo obraza:O:O wiec ROR zanim osadzisz przeczytaj dokladnie plisss

Gość hdwb
niektorym zdarzaja sie blizniaki, trojaczki, czworaczki ...jako te drugie ciaze . i co wtedy??????????

"ja nie bede obrazac osob nie majacych dzieci, badz majacych jedno dwoje bo to jest ICH INDYWIDUALNA SPRAWA.. kazdy ma INNY CEL W ZYCIU i kazdemu potrzeba czego innego do szczescia, i tu widac komu trudniej to ZROZUMIEC " i vice versa. przeciez napisalam ze ja to rozumiem to "dzieci...ROZMNAZANIEM' ..widac kto tutaj najczesciej kogo obraza " nic na to nie poradze ze slowa rozmnazac - powszechnie uzywane - jest dla Ciebie oraza ;-) wiec ROR zanim osadzisz przeczytaj dokladnie plisss - oki;-)

"temat zapewne jest dla kobiet które również chca miec 4 dzieci a nie dla wrednych babsztyli które sieją smród durnymi komentarzami" ulalalla ;-) jak ty grzeczna wyjatkowo jestes ;-)

Gość mamatrojki
Witam:) Topik dla mam chcacych i starajacych sie o 4 malucha:) Dzionek spedzilismy na sniegu,bylo super,dzieciaki przeszczesliwe:D Odpowiem na pare nurtujacych co niektorych spraw: sex-jakze niektorych ciekawi-zycze kazdemu takiej jazdy jaka my z mezusiem uskuteczniamy(dodam ze mam zalozona spirale,zeby nie bylo,ze kroliki rozplodowe),reszta do wyobrazni kazdego z odwiedzajacych:P Coz tam jeszcze za ciekawostki wypisano.....chyba nic interesujacego,bo nie pamietam,a wszystkim wyrozumialym dziekuje,choc nie ukrywam,ze chcialam pogadac o duperelach z mamami wielo:) Jestescie ? Stacey,Mogewtracicslowko???:) U nas zaspy,ze na chodnik trzeba sie wspinac..i ciagle pruszy,nie wiem jak maz jutro stad do pracy wyjedzie,caly dzien ludzie pchaja auta stojace wpoprzek ulicy,cos niesamowitego. Hello jestescie kobitki?

Gość Stacey
Jestem jestem mamo trojki.Wlasnie przeczytalam wypowiedzi tego towarzystwa i po prostu mi rece opadaja:( Musze ochlonac.

Co nie?masakra?skad oni te pomysly biora,kon by sie usmial...ale ja mysle,ze to srodowisko w jakim zyja,biora to za przyklad,dobrze,ze jestem kim jestem i a nie kims takim narzekajacym(to przewaznie ludzie niezadowoleni,niezaspokojeni tak marudza,nie ma ich chyba co cieszyc):P Wpadlam na chwilke ide na pomoc maluchom bo je ojciec na smierc zagilgota:D

Gość Stacey
O mamotrojki -widze ze zrobilas sie na czarno.Wiem ze nie trzeba sie przejmowac glupimi komentarzami, ale takie chamstwo i nietolerancja po prostu mnie obezwladnia.

Gość mamaJulka
A ja chciałam pogratulować mamom 4 dzieci!!! Nie rozumiem również dlaczego na tym forum i w tym kraju tyle zjadliwych wypowiedzi dla ludzi, którzy świadomie decydują się na większe rodziny?????? cholera, tylko się cieszyć i gratulować, ktoś na ten wasz nieszczęsny ZUS musi robić sfrustrowane zazdrosne kobity!!!! Ja mam jedno dziecko i w planie drugie, na więcej mi zdrowie nie pozwoli, z wielkim szacunkiem podchodzę do tych mam co ogarniają czwórkę, kształcą się jeszcze i pracują. Zresztą to bez znaczenia- zawsze uważałam że praca w domu powinna być liczona jako dodatkowy etat :P We Francji posiadanie czwórki i więcej dzieci w wykształconych, zamożnych rodzinach to norma, a tu tyle jadu i agresji... polskie społeczeństwo jest jeszcze strasznie w tyle ....i tak mało życzliwości, tyle frustracji, na szczęście na co dzień jakoś tego nie odczuwam, bo już by mnie tu nie było :P przesyłam ciepłe uściski wszystkim mamom trójki i więcej z tego topiku!!!

Gość naróbcie więcej tych bachorów
no na pewno na ZUS te nieroby będą pracować,hahaa roboty nigdzie nie ma tylko będą za rentami się oglądać i po podstawówce od razu do emerytury na kuroniówce hahaa

Gość zaluukkaa
Francja a Polska to jest kolosalna różnica, a afryce też mają po 4-8 dzieci, także może one z tego kraju biorą przykład,

Gość mama 2 i nic
Ja bym bardzo chciała trzecie ( i ostatnie jak na razie, chyba że nagle nasze warunki finansowe tak się poprawią ze będzie nas kiedyś stać na kolejne dzieci. Jak na razie trójka wchodzi w grę.)

Gość o nieeeee
co, tyle razy w ciąży i taka orka na całe życie, przecież to w domu zapieprz 24 godzin na dobę. A tak tu wypisują niektóre jak im ciężko w ciąży, jak wszyscy na około winni ustępować miejsca, no proszę a tu ciąża za ciąża i im nie przeszkadza.

Gość tylko się powiesić
już sama myśl ,że tylko bym miał przejść cztery chrzty potem komunie i te następne koscielne jaja,to juz mnie bierze na rzyganie,a co dopiero mówić o wychowaniu tej zgrai,hahah

Gość leć na smyranie
zobacz kobieto,która godzina,leć do starego niech ci brzycha kolejnego zrobi,nie marnuj czasu dzieciorobie

Gość mama 2 i nic
jak dobrze ze jutro poniedziałek to cała dzieciarnia pójdzie do szkoły. Niestety niedługo ferie to znów wlezie ta hołota na forum. Swoją droga uważam ze rodzice powinni kontrolować to co robią ich dzieci nawet te nastoletnie.

"cholera, tylko się cieszyć i gratulować, ktoś na ten wasz nieszczęsny ZUS musi robić sfrustrowane zazdrosne kobity!!!!" pogratulowac takiego myslenia ;/ ja nie chccialabym 4 dzieci miec - ale uwazam ze jak ktos chce to oki;-) nie pisze ze ta osoba ma 4 dzieci bo i czegos zazdrosci ;-) skad u ciebie takie myslenie - ze jak ktos niechce 4 to sfrustrowany i zazdrosny?;-) przeciez 4 dzieci moze miec kazdy;-)

Gość Nie stac cie na 4
Wiec spadaj stad

Gość rodzić rodzić
z czemu tylko czwórkę,to na więcej cię nie stać,egoistko?hahaha

Dzien Dobry:) Jak mamusie dzien sie zaczal?:) U mnie ok,lece zaraz pod prysznic i do papierniczego,musze kupic kolorowa bibule na stroj dla corki,wystepuje w przedstawieniu,jest lipcem,takze zrobie jej pelerynke z zielonej powycinam liscie lipy ,ponaszywam,a na opasce na glowke sloneczko,mysle,ze to wystarczy,takze uciekam bo troszke przede mna,papa:)

Gość mamunka
witam ;d tak sobie wpisalam taki temat w wyszukiwarke bo juz myslalam ze jestem sama ;d na szczescie nie zwariowalam ha ha tez mam troje dzieci prawie 9,6 i 4 l. chyba 4 tydzien brzuszka ;D jutro juz bedzie wiadomo czy napewno.pozdrawiam goraco wszystkie mamusie i ciesze sie ze jest nas wiecej bo teraz wszedzie sie slyszy tylko slowa krytyki jak ktos ma wiecej niz dwoje dzieci nie moiac juz o czworce.jednego tylko sie boje...zeby nie byly blizniaki a ryzyko jest oogrooomne ;d