Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIMKA

Viktor Żenni

Polecane posty

Gość Jolanta Ś
Stwierdzono u mnie Hashimoto.Byłam bardzo słaba,miałam zawroty głowy, obniżoną temperaturę ciała i suchą skorę. Poziom przeciwciał przeciwtarczycowych anty TPO był przekroczony ponad 40-krotnie. Zastosowałam dietę bezglutenową i elektrostymulację Metodą Zenni ,co w efekcie spowodowało poprawę samopoczucia i wyników (z 1300 spadly do 300) Po 5 elektrostymulacjach była już bardzo duża poprawa a po nastepnych 3 objawy choroby całkowicie ustąpiły.

Gość gość
Mialem wole i 2,5 razy powiekszoną tarczycę, która ciągle rosła. Lekarz skierował mnie na operację. Czekając na termin zabiegu, poddałem się elektrostymulacji Metodą Zenni. Po 6 ciu stymulacjach wykonałem badania kontrolne, które wykazały że tarczyca zaczęła się zmniejszać. Stwierdzono u mnie też motylicę wątrobową, ktora po kilku elektrostymulacjach wątroby zniknęła- nie ma po niej śladu.

Gość gość
Miałam guzki na tarczycy, 13mm, 8mm (p.lewy) oraz 21mm(p.prawy) Po 8 elektrostymulacjach wykonałam badania i okazalo się , że guzki zniknęły. Ustąpiły też zawroty i bóle głowy. Spadło mi ciśnienie. Elektrostymulacje pomogły mi też na bolące kolano. Teraz mogę chodzić i zginać nogę bez bólu.

Gość Beata47
Miałam problem z tarczycą i byłam na 6 zabiegach, niestety nic nie pomogło. W jaki sposób mogę odzyskać stracone pieniądze?

Gość Klara99
Beata dałaś się omamić to zapłaciłaś!Ja też zapłaciłam ale tylko 2 razy, moja siostra z którą tam byłam jest doktorem na WUM i podsumowała to jednym słowem -Szujostwo!

Jestem bardzo zawiedziona :-(, zdrowie się pogorszyło w dużym stopniu a miało być lepiej, miałam zaufanie bo dużo opiń pozytywnych, to myślałam że i mnie pomoże, sam Doktor Zenni okazywał pewność że pomoże, niestety skutki odwrotne :-(

Gość Roman So
Przykro mi :( najgorsze, że człowiek w potrzebie wierzy takim draniom ale to już Pan Bóg ich rozliczy nie my.

Gość gość
Ciebie też Pan Bóg rozliczy za pisanie takich bzdur.

Gość gość
Hej pani dr.WUM naucz się pani poprawnie wystawiać.Przecież jest pani taka wykształcona to co pani robiła w gabinecie medycyny naturalnej?

Gość gość
Stwierdzono u mnie chorobę Hashimoto i zespół policystycznych jajników. Lekarz mówił, że nie zajdę w ciążę. Poddałam się Metodzie Zenni. Po czterech elektrostymulacjach Anty TPO spadło z 580 na 17, a TSH jest w normie. Ku zaskoczeniu wszystkich dwa miesiące temu zaszłam w ciąże, a USG wykazało że jajniki są zdrowe. Niech Bóg błogosławi dr Żenni

Gość gość
Czekając na operację polipa, poddałam się elektrostymulacjom Metodą Zenni . Po trzech sesjach wykonałam badania i okazało się że polip zniknął. Lekarz kilkakrotnie wykonywał badanie, bo nie wierzył, że zmiany już nie ma. Powiedział, że w jego praktyce jeszcze się to nie zdarzyło.

Gość gość
Z tego co wiadomo, to Zenni nie ma zadnego tytułu dr. jest tylko zwykłym oszustem, dorobkiewiczem ale skarbówka zaczyna się już nim interesować...

Gość gość Włodzimierz
Psy szczekają, karawana idzie dalej. Nienawistnicy byli i będą. Potrafia tylko opluwać, a jadu im nie brakuje. Mam 80 lat. Bolało mnie kolano i nie mogłem chodzić. zwłaszcza po schodach.Po trzeciej elektrostymulacji była już poprawa, a po czwartej ból całkowicie ustąpił. Również biodro boli mnie dużo mniej. Pan dr Zenni robi dobrą robotę, a ktoby słuchał szczekania?Włodzimierz

Gość gość Alicja
Gościu z 22.52 .Cierpisz na bezsenność? Zrób coś pożytecznego dla społeczeństwa.Idź do Hospicjum i pomóż chorym.i cierpiącym.

Gość gość
Mam wrażenie pana dr Victora Zenni, bronią osoby podstawione, allbo jedna i ta sama, pisze tyle postów w obronie p. Zenni, bo prze cież biznes ważniejszy niż zdrowie ludzi poszkodowanych. Jak metoda jest dobra to nie wyrządza szkód na zdrowiu, i jak jest ryzyko że może zaszkodzić, też się nie stosuje takiej metody, pacjent nie musi wiedzieć czy jest ryzyko, od tego jest lekarz. Tyle w temacie.

Gość gość
Mam wrażenie że byle co jesz i byle co piszesz.To tyle w temacie.

Gość gość
Negatywne opinie są wystarczająco przekonujące.

Gość gość
Negatywne są od osób ,które chorobliwie zazdroszczą doktorowi sukcesów.Przeważają jednak pozytywne osób ,którym metoda pomogła.

Gość gość
Znam osobiście osoby, którym ta metoda zaszkodziła, nie mają powodów do zazdrości.

Gość gość
Tak zgadza się wszystkie pozytywne wpisy to jedna ta sama osoba sprawdzilem po ip. Masakra!!! Tu nie ma jadu, niech samozwańczy doktorek pokaże dyplom i wszystko będzie ok ale jak pokazać dyplom skoro go nie ma:-)

Gość gość
A kim Ty jesteś że tak wszystkich sprawdzasz i w dodatku błędnie?

Gość gość
A Ty jesteś stary glupek.

Gość gość
Właśnie poprawnie, znajomy sprawdził i też widzi, że pozytywne komentarze mają ten sam IP, a kim jest nie ma powodu tłumaczyć.

Gość gość
Nie nabierajcie się na oszystwo. Elektroprądy pobudzaja wzrost guzów i raka !!! Moje małe guzy na tarczycy które od lat były takie same po roku zabiegów powieksxyły się 4 krotnie. Musiałam miec operację.

Gość gość
Też słyszałem, że współpracował z bespieka, ponoć nawet w internecie można znaleźć.

Gość gość
Odnosnie wpisu Zenni to jest stary ubek Art.212 Znieslawienie.Dz.U.2016.1137t.j.Ustawa z dnia6czerwca1997r.Kodeks karny.Paragraf 1. Kto pomawia inną osobę lub grupę osób o takie postępowanie lub właściwości które mogą ponizyc go w opini publicznej lub narazić na utratę zaufaniapotrzebnego dla danego stanowiska zawodu lub rodzaju działalności podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

Gość Jan Dz
A mi to obojętne, robi facet kase to niech robi, ludzie sami chcą płacić więc niech płacą. Ja byłem na 2 sesjach i zadnej poprawy nie poczułem, a personel no przepraszam... każdy kumaty zrozumie jak zobaczy.

Gość gość
Czy ktoś po terapii doktora Zenni zaczął odczuwać objawy bezsenności, albo ma gorszy sen ?, bo spotkałem się z taką opinią od niektórych osób korzystających z tej terapi

Gość gość
Patrz wpis powyżej z 19.21!

Gość gość
Patrz wpis powyżej z 19.21!