Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu na moście

nie dam na WOŚP ani grosza

Polecane posty

Poprostu nie zamierzam przeznaczać na ten cel żadnych pieniędzy. Wszystko do czego doszłam zawdzięczam sobie i swojej ciężkiej pracy i dlatego nie będe się dzieliła tym na co ciężo sama zapracowałam. Mi nikt nie pomagał i nikt niczego za darmo nie dał dlatego ja mam tez w dupie potrzebujących

Gość sonia duza lydka
ja tez nie dam....te dzieci to tylko wielka przykrywka dla jego wielkich czarnych interesow

Gość dlatego nadal masz niewiele
bo kto daje otrzyma 2 krotnie więcej

Gość ciekawe czy tak samo
ciekawe, czy tak samo będziesz mówić jeśli urodzisz chore dziecko potrzebujące szybkiej pomocy. sama mu sprzęt za kilkaset tysięy kupisz?

Gość idiotka po priostuu
wy jesteście okropni:/ kto wam każe wasz majatek oddawać?? wystarczy 50 groszy , od tego nie zbiedniejesz a dzieciom można pomóc, ciekawe czy jak będziecie mieć chore dziecko na raka czego oczywiście nie życze albo sami bedziecie chorować to też tak będziecie myśleć??? Ktoś, kto miał bliski kontak t z ludźmi chorymi na te okropną chorobę, to wie co mówi....straszne jest jak umiera dorosła osoba na taka chorobe a co dopiero dziecvko:/ tyen temat to jest po prostu prowokacja - super jak sama do wszystkiego doszłaś ale po cholere to mówisz?? Czy ktoś ci każe wsystkie pieniądze oddawać czy jak??? czy ktoś ci w ogóle cokolwiek każe dawać?? nie - no właśnie, więc skoro myślisz ze ten temat ciebie nie dotyczy to nie rozpoczynaj bzdurnych rozmów.....

lulu...a na którym moście jesteś? To pójde tam i dam Ci kopa w dupe...co prawda nie wiem do jakiej rzeki wpadniesz ale i tak najszcze Ci z góry na łeb potem :classic_cool:

Zagranicą w szpitalach jest sprzęt medyczny niezbędny do ratowania życia. Ja też uważam, że cała ta orkiestra to uspokajanie sumienia drobniakami, ale kórwa motywy lulu do mnie nie trafiają. 🖐️

Znowu nakupi sprzeętu bez konsultacji ze szpitalami i będzie to stało bo szpital nie będzie miał pieniedzy na specjalistyczny personel ani na zaadaptowanie pomieszczenia.

Gość nie musicie dawać niczego
Na tym polega działalność charytatywna, że ludzie wpłacają dobrowolnie. Kto (obojętnie z jakich powodów) nie chce wrzucić do puszki 50 gr - nie wrzuca. Szkoda że nie można tego powiedzieć o np. podatku kościelnym, który płacę czy chcę czy nie chcę.

A poza tym kontrolowane sa jego wydatki czyli czy cała kasa idzie na sprzęt. Ale procedury przetargowej już niekt nie kontroluje. A może on kupując sprzet dwókrotnie przepłaca bo powiedzmy jego kolega jest dystrybutorem sprzętu medycznego????

Gość smutne masz zycie autorko

Ja nie jestem przeciw. Jeśli cel zostanie osiagniety to dobrze. Denerwuje mnie to, że w sumie impreza pomyślana jest tak aby łechtac ego darczyńców. Doojdzie do tego, że za drobny datek będą wszystkich publicznie beatyfikowac. Ale widocznie tylko tak można przekonac ludzi,żeby pomogli komuś "bezinteresownie"

Gość llpp
ja tez nic nie dam. Kiedys robilam badanie krwi i pielegniarka zlecila jeszcze jedno badanie, bo cos jej sie nie podobalo, ale musialam przyjsc ze skierowaniem, to lekarka mi go nie dala. Jak ide do lekarza, to tylko prywatnie, nie mam zamiaru wrzucac kasy, aby poprawic sobie samopoczucie, jaka to jestem milosierna...

nie chcecie nie wrzucajcie!!! a także nie chwalcie się tu bo gówno nas to obchodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a czy ktoś mi wyjaśni
jak to jest, że tvp i tvn podzieliły się tegorocznymi obchodami święta owsiaka?

Ja bym cos dala, ale sama nie mam:D A inicjatywa szlachetna tylko kurcze wkurza mnie ten caly harmider w telewizji. Nawet nie wlaczam tv bo mnie sie flaki przewracaja jak slysze te krzyki i w ogole:O

Gość dfrghjkjgfnhgsddh
ja tez nie dam. od utrzymywania szpitali jest rząd a nie ja. wystarczy, że zdzieraja mi co miesiąc podatek więc chyba juz daje na leczenie

Gość vx xvvv
Przemawia przez was zwykłe polskie pieniactwo :-O jeśli macie dowody na przekręty to zgłoście to tam gdzie trzeba . myślicie że Owsiak robi przekręty i to mu uchodzi od kilkunastu lat? sami innym gówno daliście , zajmujecie się tylko sobą i czy bedziecie mieli się czym wysrac a pomawiacie człowieka który robi coś dla innych

Gość Świadomy 78432789423
Ludzien ie dajcie sie oszukać OWsikowi, temu wilkowi w owczej skórze! Wasze pieniądze trafią do niewiadomo czyich kieszeni! Tacy jesteśiue bogaci i głupi?! Osobiscie zdelegalizowałbym cala te akcje i powsadzał wszystkich na czele z Owsikiem w areszcie!

Gość WIĘKSZOSC Z WAS
To istne sknery !!!!!!!!!!!!!! Nawet nie wiecie kiedy taki sprzęt który jest zakupiony właśnie z tych pieniędzy zebranych przez WOŚP może uratowac czyjes życie może wasze a może waszych bliskich .

Gość aierz
ja nie dam , bo siedze dzisiaj w domu . Wiec nie chce mi sie ruszac kilka kilometrow zeby wrzucic na WOSP . Poza tym nie jestem az takim pojebancem zeby 1 zł nie wrzucić . Kazdy daje na tyle ile moze . Nie odrazu musisz 50 zł wsadzac . Ale 2 zł to przeciez nie gora pieniedzy .

Gość dobre na pół etatu
ale możesz o 13.15 oglądać TVN albo TVP2 i wysłać sms :-) Ja tez nie wychodze dziś z domu, bo zasypało nas, ale kilka smsów na pewno wyślę :-)

Gość Świadomy 78432789423
Chcecie finansować wygodne życie Owsika i jego świty? Oni właśnie czekają na takich naiwniaków. Bo chyba nie wierzycie, że on to robi za darmo? Z czegoś musi żyć, a żyje dostatnio, bo jednego dnia w roku zarabia sporo kasy... na WAS... idioci!

Gość Oszczędny i Rozsądny
Oczywiscie, nigdy nie dałem nawet złamanego grosza ani nie dam! Nie jestem naiwniakiem! Nie będę finansował takich przekrętów jak ta "akcja charytatywna" !

Gość aierz
no to nie dawaj . KOgo to obchodzi ?

Gość Oszczędny i Rozsądny
Powinno kogos to obejść bo może ktoś weźmie ze mnie przykład, zastanowi się i zbojkotuje masowe wyciąganie pieniędzy na rzecz luksuswoego życia zdemoralizowanego Owsiaka i jego świty. PRzez jeden dzieńzarobią tyle kasy na dostatnie życie, że przez cały rok wylegują dupy i śmieją się z tych milionów naiwniaków !