Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu na moście

nie dam na WOŚP ani grosza

Polecane posty

lulu na moście: Nikt cię nie zmusza do dania tych "aż" 50 gr ;) Nie przeszkadza mi, że Owsiak bierze z tego część dla siebie (niby), bo za coś jednak ten sprzęt kupuje, prawda? Ty może masz pieniądze, ale inni niestety nie, więc dziwi mnie, że dla ciebie problem to przeznaczenie na cele charytatywne paru groszy :o

Gość krolowa Narnii
Caly swiat podziwia polske za wosp a polacy jak zwykle wszystko pierdola. Skapcy co im zal 1 zl.

Gość magiczkaaaaaaa
Pytacie osoby przeciwne Owsiakowi co by zrobiły gdyby ich dziecko potrzebowało leczenia na sprzecie podarwoanym przez fundacje,czyli przez wszystkich Polakow zrzsucajacych sie na ten cel.A ja zapytam,jak byscie sie poczuli gdybyscie dajac co rok datki na fundacje i Wasze dziecko by zachorowało,a Wy nie mielibyscie peiniedzy na leczenie wąłsnie na tych sprzetach,gdyby Wam kazano opłacac leczenie,albo po prostu byłaby mozliwosc szybszego skorzystania z tego sprzetu tylko za opłata.Czy czulibyscie sie wspaniale wtedy?

Gość krolowa Narnii
lulu moze i pieniadze ma ale te pieniadze zrobily z niej zimna suke. No ale zawsze tak jest ze ci co maja mniej sa bardziej skorzy to dzielenia sie niz ci co im sie lepiej powodzi. No bo przeciez to "az" 1 zl.

Gość biedna studenciknna
a ja nie dam nic, bo nie mam pieniedzy, jestem biedna studentka :/

Gość Kosmita z UFO
Myslę, że się śmieje po cichu bo jest niewykształconym trepem, który zarabiałby tak jak wiekszosc spoleczenstwa marne 1200 zł ale udało mu się wpaść na genialny pomysł wyciągania kasy pod przykrywką akcji charytatywnej. OK, sprzet za to jest kupiony (co nie znaczy że każdy szpital będzie mógl zrobic z tego uzytek) ale przy okazji przelicza on setki tysięcy złotych które pobiera. Gdyby byl uczciowym człowiekiem, robił by to za darmo. Ale Jerzy Owsiak niczym nie rozni sie od Tadeusza Rydzyka- obaj to wilki w owczej skóze, skurwysyni bezwględnie zarabiajacy na ofiarnosci i głupocie ludzkiej.

Gość magiczkaaaaaaa
Włąśnie,jak to Ktoś napisał.Wiele jest dobroczyncow nie za swoje peiniadze i do tego zarabiaja na tym

Gość Kosmita z UFO
Do k**wy nędzy płacimy podatki i w ch*j wysoki składki na ubezpieczenie zdrowotne i gówno z tego mamy! Kupowanie sprzętu medycznego to zasrany obowiązek NFZ czy innych sk**wysynów, w końcu i tak na to płacimy! Więc Owsiak niech się nie wpie**ala w paradę rządowi i niech nie cwaniakuje jaki to on miłosierny - ZA NASZE PIENIĄDZE! Klecha woła DAJ, Owsiak woła DAJ, rząd nie woła daj tylko sam sobie bierze... każdy k**wa tylko doi z ludzi kasę! Jak Owsiak taki miłosierny to niech ze swojej kasy kupuje sprzęt medyczny, niech rozda swój majątek potrzebującym! Za cudze pieniądze to każdy potrafi być miłosierny! BRAWO ! GŁOS ROZSĄDKU !... Skurwysyn w masce dobroczyńcy, ot cały Owsiak !

Gość maria 13
To jest żenujące!! idę do kościoła, wychodzę, stoją prawie przy drzwiach....skończyły się msze, przybiegli do marketu....nigdzie człowiek dzis nie ma spokoju!!! płacę podatki, płacę zusy i nfz...niech za to kupują! a do lekarza, jak potrzeba to chodzę prywatnie, bo termin za 3 m-ce, a mnie dziś boli. to co? mam drzazgę w oku, nie przyjęli nawet prywatnie, bo jest lista możecie mnie zr...ć ale mam dość takich akcji i naszego kraju!!!!

Gość trzeba dac i koniec tematu

Gość dsfggfgfssf
Ona pójdzie do szpitala z dzieckiem i tam powie : tylko nie podłącajcie go do sprzetu z WOŚP ja protestuję !

Gość Kosmita z UFO
Owsiak dobroczynca za cudzą kasę... zeby jeszcze nic na tym nie zarabiał, ale nie, spędza wakacje na Hawajach a córki wysyła na naukę za granicę...Taki sam złodziej z niego jak z Rydzyka !

Gość maria 13
a..jeszcze koledę mam w tym tygodniu a w ubiegłym chodzili misyjni kolędnicy strażacy z kalendarzami a niech sie ...powieszą!

Gość kartaczka777
Lulu---- a opowieść wigilijną oglądałaś? Dając 10 nic mi nie ubędzie, a oni tez się nie wzbogacą. Widziałam w moim szpitalu sprzęt od Owsiaka, który jest używany. Poznałam też jego i jest to wspaniały człowiek, któremu coś się chce robić. Przepraszam, na kościół też daję, a co z tego mam. Za chrzciny płacę, za ślub, za mszę za wszystko, na kolędę, za modlitwę przy trumnie, a nawet za miejsce na cmentarzu.

Gość maria 13
ile byśmy nie dali, to nowy łapę wyciągnie i ciągle im mało

Gość Mr. Kuguar
jak Owsik wyciągnie łapę po kasę to napluję ! Banda idiotów z puszkami... niech ich szlag trafi ! ZŁodzieje !

Gość dsfggfgfssf
Moja racja jest mojsza niż twojsza ! oto cała ta dyskusja

Gość ale jesteście naiwni
czemu tak wrzeszczycie i opluwacie człowieka, który poruszył niebo i ziemię, żeby Orkiestra mogła działać! Przecież oni cały rok pracują w tej fundacji i mają normalne pensje, ale to chyba normalne, co? A ty chodzisz do swojej pracy i harujesz za darmo? A poza tym inni pracujący w fundacjach TEZ ZARABIAJĄ, bo to jest miejsce ich pracy! czy wy tego nie rozumiecie??? Naprawdę aż tak ograniczeni jesteście? A myślicie, ze Anna Dymna w swojej fundacji nie ma ani grosza??? To bardzo mylicie!

Gość Kosmita z UFO
Skurwiel zarabia na cudzym nieszczesciu... jak tak iz niego dobroczynca to niech oficjalnie odda cała swoja kase ! Nie odda ? Bo jest cwaniakiem i tyle ! Znalazłsobie zajebisty sposob na zarabianie... Za dzialanosc charytatywną nie powinien pobierać ani gorsza... Dupek z niego ,taki sam złodziej i kanalia jak Rydzyk. Przejrzyjcie na oczy ludzie !!! Jesteście naprawdę aż tak zaślepieni ?

Gość krolowa Narnii
kosmita oddaj cala swoja kase. Oddasz?? najlepiej siedziec na dupie, nic nie robic i pierdolic glupoty

Gość Dr reh. Ferdynand Kiepski
Ja też kurde uważam że na tę Wielką Orkiestrę Straży Pożarnej nie ma co dawać, bo kurde tam są same nieroby, złodzieje i pasożyty, a lepiej te pieniądze spożytkować na coś kurde lepszego.

Gość już wolę Rydzykowi dać
Już lepiej kurwa Rydzykowi dać pieniądze bo ten przynajmniej kitu nie wciska że to na chore dzieci tylko otwarcie kupuje se Maybacha i nie kryje się z nim

Gość Kosmita z UFO
Ja nie wyłudzam kasy od ludzi pod przykrywką charytatywnych akcji. Jestem tym oburzony i nigdy nie zrozumiem, skąd biorą się tak naiwni ludzie, którzy dają tę choćby symboliczną złotówkę. O złotówkę za dużo! Skoro Owsik jest takim wielkim dobroczyńcą, to czem usam nie zadeklaruje ile tysięcy złotych da z własnej kieszeni ? Hę ?

Gość ale tu sa jebnieci ludzie
Szum robicie jakby nie wiem co sie dzialo, nie chcecie dawac to nie dawajcie, ja dalam 5zl i jakos przez to nie zbiednieje, a jednak sprzet medyczny za te kase jest kupowany i moze pomoc innym. Na dzien dzisiejszy nikt z moich bliskich nie choruje, a co bedzie gdy kiedys faktycznie potrzebna bedzie specjalistyczna aparatura do badan. Straszne z was buraki i tyle.

Gość Kosmita z UFO
Dlaczego nie mówi się na jak wspaniałym poziomie, jak pączek w maśle żyje Owsik ? Dlaczego tak niewielu ludzi zwraca uwagę, że takie życie zapewnia mu jeden dzień w roku kiedy to zagarnia sporą część kasy? Nie wuidzicie, jak bardzo jets to nieuczciwe ? Inaczej mieszkałby w bloku i żyłby jak kazdy normalny, uczciwy cżłowiek pracujac uczciwie. Ale podobnie jak w przypadku Rydzyka, pod maską dobrotliwego człowieka czyniącego dobro kryje się pozbawiony skrupółów biznesmen. I nie musze go znać osobiscie by tak stwierdzić, to jest jasne w momencie gdy ktos zechce zwrócić uwagę, w jakie luksusy opływa ten cwaniaczek.

Gość krolowa Narnii
kosmita zal ci dupe sciska i tyle mam ci do powiedzenia. A zycze ci tylko zeby nikt z twoich bliskich nie musial uzywac sprzetu kupionego przez orkiestre, a jesli juz ktos znajdzie sie w sytuacji zagrozenia zdrowia czy zycia idz do szpitala i krzycz, ze placisz na NFZ i wymagasz. Wysmieja cie naiwny czlowieczku

Gość ale tu sa jebnieci ludzie
Tak jasne Owsiak w ciagu jednego dnia kasuje taka fortune ze z tego zyje caly rok i jeszcze sobie domy kupuje, wez sie ogarnij :o

Gość Kosmita z UFO
Nie dajcie się omamic owsikowej porpagandzie, nie wszystko złoto co się świeci... Chcecie brać udział w czymś co jest ie wporządku ? Ja nie chcę. Nie zamierzam fundować Owsikowi ani jego rodzinie wczasów w tropikach...znaleźl isobie sposób na zarabianie, banda nierobów ! Jestem tym co roku oburzony...czy to kiedyś się skończy ? Czy ludzie zmądrzeją ?! Czytając niektóre wypowiedzi szczerze wątpie ... to przykre.

Gość Mr. Kuguar
No wlasnie, to sprawa NFZ a nie Owsik wyciąga łapę... ja płącę uczciwie a nie jestem skurwysynem żerującym na nieszczęściu dzieci... Pieprzony hipokryta z tego Owsiaka i tyle :/

Gość 221212
Nie dam ani grosza ! Jesteście pojebani że daliscie.