Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu na moście

nie dam na WOŚP ani grosza

Polecane posty

Gość krolowa Narnii
kinia o co ci kurwa chodzi?? Przyjebalas sie do mnie jak zep!!!Przeczytaj caly topik i dopiero drzyj morde. Jestem jak najbardziej za akcja owsiaka a ty wydzierasz na mnie ryja. Napisalas kilka postow nie zadajac sobie trudu przesledzenia calego topiku i teraz jedziesz na mnie. Zalosna jestes

Gość kinia323
Żenująca jesteś wejdź sobie na wp i tam sobie ludzi denerwuj to jest właśnie czat dla takich debów na takim poziomie jak Ty reprezentujesz!

Gość krolowa Narnii
pisz do mnie jeszcze

Gość maxik...
jesli caritas na cos zbiera to całosc przeznacza na cel na ktory byla zbiorka. o radiu m sie nie wypowiadam bo wiadomo jak jest.

Gość Krolowo Narni
Krolowo Narni nie przejmuj sie Kinia, przeciez widac na jakim ona poziomie jest

Gość limonetka2
Najgorsze że wypowiadaja sie tutaj nuińki które zielonego pojęcia nie mają co to WOŚP i nawet groszem nie śmierdzą bo już dawno przewaliły miesięczne kieszonkowe na fajki ale zamiast zadanie domowe odrabiać to piszą te bzdury, plują i jadą po ludziach.Nie ma wam kto dupska porządnie przetrzepać.Dobranocka i spać !

Gość czytam R
Lulu to nie dawaj twoja sprawa:)

Gość limonetka2..
mnie ruchaja codziennie murzyni w anusa i dlatego jetem taka pierdolnieta

Gość Wojtaszek
Szczerze mówiąc nie przepadam za owsiakiem, nie przepadam za woodstockiem, chociaż słucham podobnej muzyki. Nie chcę uogólniać jak większość, nie powiem, że to jest białe, albo czarne, ale pieniądze idące na fundację mogą iść jedynie na cele statutowe. Jeśli w statucie jest zapisane, że Owsiak bierze X kasy, to jakby są dwa oblicza. Jedno jest takie, że X% z tego, ile zbiorą idzie na Owsiaka. Ale jednak większość idzie na szpitale. Cóż to jest trudna sprawa, i myślę, że to nie jest takie proste jak mówicie