Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu na moście

nie dam na WOŚP ani grosza

Polecane posty

jakbyście mieli cięzko chore dziecko i uratowac mu zycie miałby ten właśnie sprzęt co byście wtedy tu pisali ? :-)

To nie dawaj .Na szczęście jest wielu ludzi , którzy dadzą.Ja dam :)

Gość Oszczędny i Rozsądny
Szpitali nie stać na takie "prezenty", to wpychanie na siłę! No i jestem przekonany, że spora częśćtej kasy idzie na wygodnickie życie Owsiaka!

Gość nie oni nie mają chorego
dziecka :o ja mam :( i mieszkam w DZIURZE i gdyby nie sprzęt Owsiaka moje dziecko już by nie żyło :( Co za banda z Was :o Nie chcesz - NIE DAWAJ ! NIE IDŹ , nie komentuj - nie pierrdol ilez to Owsiak na tym ZARABIA- SAM COŚ ZRÓB - zobaczysz - jak TO wygląda.

Gość Świadomy 78432789423
Stulejmanoglu- brawo, kolejny świadomy i rozsądny człowiek :) Niestey, debili nie brakuje, a własciwie stanowią oni większość. Zawsze jednak liczę, że ktośsię zrelektuje i nawet przyzna- OK, byłem debilem, wpłąciłem pieniądze... ale juz wiecej tego nie zrobię! A zatem- ludzie, przejrzyjcie na oczy. Zacznijcie MYŚLEĆ ! Bądźcie ŚWIADOMI i pokażcie Owsikowi środkowy palec !

"cwaniaczek 8 000 tysiecy zarabia i udaje wielkiego dobroczyńcy.Płacą frajerzy.Zobaczcie czy za granicą takie cyrki są." Prawda! Tylko to nie jego dochody, tylko jego żony, księgowej bodajże. Naiwniaki dają, bo czują się od tego lepiej. Tyle w temacie.

Gość dfrghjkjgfnhgsddh
Od 30 lat mój ojciec pracuje w służbie zdrowia i powiedział że to co robi owsiak to śmieszne podrygi i nic nie znaczące grosze. Od lat patrzy jak marnowane są miliardy ( nie mylić z milionami) złotch i owsiaka kasa to może 1% rocznego trwonienia. Wydawane bezsensownie pieniądze na sprzęt który potem jest magazynowany, sprzedewanie i kupowanie długów i inne przepychanki finansowe powodują że to co owsiak robi to cały chuj.

Ja bym wpłaciła,ale nie widziałam żadnych wolontariuszy(a co roku byli). Jeśli ktoś nie chce dawać nie musi,nikt go do tego nie zmusza. Jasneee ciekawe jak oni to robią 18 lat takie przekręty i jakoś się im udaje dalej działać.

I jeszcze jedno- Jeśli macie tyle pieniędzy, że możecie je wydać na taki cel, to nie dawajcie jej ludziom Owsika a podarujcie bezpośrednio ! Wpłaćcie na konto szpitala a nie na konto tej bandy malwersantów i oszustów...

Gość nie oni nie mają chorego
dfrghjkjgfnhgsddh - nie dolewaj oleju do ognia Twój stary nie zrobił NIC a NIC i niech nie pieprzy ! Tylko na kopertę czeka . Służba zdrowia jest CHORA - i to cała. Nie widziałam żeby w szpitalu "zalegała;' jaki sprzęt od Owsiaka - wszystko DZIAŁA ! Pierrdolenie i tyle.................

Persymona - racja! 8 tysięcy złotych ? Podczas gdy ja zapierdalam za 1000 zł jak dziki osioł ?! Owsik i jego świta żyją w bogactwie, śmiejąc się z naiwnych ludzi, którym łatwo namieszać w głowach. Ale nie mnie !

Gość pan cwaniak
a ja mam na tyle dużo kasy, że mogę życ na dośc dobrym poziomie ale ani grosza nie dam. Mi nikt tego nie dał tylko zdobyłem ciężką pracą. Nie będe dawał na niczyje leczenie bo od tego jest ministerstwo a nie ja. Jak mój brat umierał to nikt mu nie pomógł więc dla mnie te bachory moga wyzdychać jeden po drugim - tyle w temacie

Gość zawistni ludzie......
zalozcie sobie jakies fundacje jak zazdroscicie i tez tyle zarabiajcie albo i wiecej. kto wam broni? demokracja jest czyz nie? a najwiecej szczekaja ci co nawet 1 grosza nie podaruja.

Gość ja bym dała gdyby
owsik miał normalną pracę i sam na siebie zarabiał a całą kwotę zebraną z akcji przeznaczył dla potrzebujących a nie jeszcze się przyznaje, że bierze sobie z tego kasę.i to nie mało. nie dam nawet 50 gr żeby on mogł sobie pojechać na wczasy, bo mnie na nie nie stać.

Gość kdsfbaifo
ale co Was do cholery obchodzi ile mu zostaje??popatrzcie na to co po odtraceniu zostaje:poa zostaje duzo!!!i ratuje zycie!!jak ktos nie robi nic zle jak cos robi tez zle??wiec i tak znajdzie sie jeden z drugim i bedzie narzekal, gadal, psioczyl!!!skoro tak latwo wyrolowac kilka mln ludzi i dobrze na tym zaorbic to czemu sami tego nie robicie-he??

Gość 8000 zł to bogactwo
????????? Wg was każdy kto zarabia więcej niż te wasze 1200 jest cwaniakiem i złodziejem :o

Gość zawistni ludzie......
pracuje ciezej ni wam sie wydaje? myslicie ze on pracuje tylko w styczniu jak jest orkiestra?

Gość dfrghjkjgfnhgsddh
mój ojciec nie pracuje jako lekarz. Był lekarzem ale od kilku lat pracuje jako specjalista w ministerstwie i wie jak to wygląda i ile realnie jest warta pomoc owsiaka w porównaniu z tym ile pieniędzy jest marnowane na głupoty - Owsiak to kropla w morzu

Natura Polaka - zawiść , agresja , zazrość i podejrzliwość i nic od siebie - bo wszyscy kradną , oszukują , to po co ?

Źle bym się czułperfidnie wyciągając pieniądze z kieszeniu ludzi...MAm jeszcze, w przeciwieństwie do Owsika, resztki moralności... Po co płacicie? Dlaczego dajecie mu zarabiac ?

Czy ktoś odpowie na moje pytanie ? " Co byście tu pisali gdyby życie waszego dziecka zalezalo od sprzetu na który kase zbiera Owsiak ? " Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia . ale najłatwiej ludzi od debili wyzywac :-) a jakże

Gość kdsfbaifo
no to sluchaj niech ten Twoj ociec dziala!wyjdzie powie, pokarze nam jaka jest prawda!zaproponuje cos!sluchaj skoro dajemy Owsiakowi mozemy dac jakiemus Panu z ministerstwa ktory dla siebie nie zatrzyma nic, kupi duzo i wszyscy beda szczesliwi!!ja nei wiedze problemu?zapytaj Tate czemu nic takiego jeszcez nie zrobil!

Pracuje w szpitalu i mamy tu sporo sprzetu od Owsiaka, sprzet ten jest caly czas uzytkowany. Ponadto mamy tez karetke sponsorowana przez WOSP. Nie wiem czy mamy jedna mogac miec trzy, bo kase na pozostale dwie wzial ktos do kieszeni, czy nie, ale ciesze sie, ze dostalismy chociaz cos.

Gość 8000 zł to bogactwo
bo tata ma ciepłą posadkę w ministerstwie i pewnie niedużo do emerytury, to po co ma się wychylać....

Gość do pan cwaniak
obys ty huju nigdy bachorow nie miał,jestes pierd olnietym kutasem ktory powinien byc wykastrowany przy urodzeniu,a jak ci juz Pan BOg da dzieci to maja byc ciezko chore od urodzenia zebys juz wiecej takich głupot nie pierdolił

Czy ktoś odpowie na moje pytanie ? " Co byście tu pisali gdyby życie waszego dziecka zalezalo od sprzetu na który kase zbiera Owsiak ? " Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia . ale najłatwiej ludzi od debili wyzywac a jakże DZIEKI ZA ODPOWIEDZI TEGO SIĘ SPODZIEWAŁEM