Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu na moście

nie dam na WOŚP ani grosza

Polecane posty

Gość Pitolek
Dokładnie, Owsik zbiera kasę OD NAS a potem wszyscy wychwalają jaki to ON jest wspaniały i hojny a gdyby nie nasza kasa to gówno by z tego interesu miał...

Gość Kosmita z UFO
Dokładnie, zarabiam 1200 zł i musze płacic na NFZ wiec niech Owsik nie wyciąga łapy i nie wkłada jej do naszych kieszeni...Niby to dobrowolne, ale ludzie nie myślą krytycznie, są otumanieni propagandą...

Gość Pitolek
miałobyć hojny

Gość Pitolek
MIALO BYC H O J N Y nie wiem czemu cenzor wstawia gwiazdke i dodaje litere C

Gość Kosmita z UFO
To zawsze miłe, że znajdzie się ktoś, kto skrytykuje tę akcję wyciągania kasy, bo można zwątpić w umiejetność analitycznego myślenia u ludzi. Mało to cwaniaków pokroju Owsika wyciągających łapę lub brutalnie zdzierajacych z nas kasę ? Niestety, debili nie brakuje i ta akcja będzie miala dalej miejsce...Ale trzeba zwiększać swiadomosc ludzi, by potrafili pokazac WOSP środkowy palec, by potrafili powiedziec : Owsiak, wypierdalaj cwaniaku, ode mnie nic nie dostaniesz !

Gość ale jesteście naiwni
prawda jest taka, ze w Polsce sa setki różnych fundacji i WSZYSCY tam zarabiają! Ale czy to znaczy, ze nie pomagają, że kasę, którą dostają z 1% czy innych źródeł zabierają sobie i jadą na wakacje??? Po prostu akcja Owiaka jest rozpowszechniona na ogromną skalę i to jest cudowne, ale nie macie pojęcia ile to wymagało pracy, zeby zaangażować do tego tyle instytucji itp. Naprawdę poraża mnie wasza głupota, płytkie myslenie i debilizm.

Gość Kosmita z UFO
To Ty jesteś naiwny/a i debilna, ale nie potrafisz tego dostrzec. Nikt nie pyta Owsika ile na tym zarobił, a mozna sie domyslac, ze są to dziesiątki tysięcy...Wszystko pod przykrywką akcji charytatywnej. JAki taki z niego dobroczynca to niech zacznie UCZCIWIE pracować i przestać pobierać kasę te swoja akcje. Tak trudno to pojąć ?

Gość Im so sorry for you
kosmicie poprostu zal 1 zl. Podaj numer konta biedaku przeleje ci ta zlotowke i mozesz sie zesrac z radosci

Gość Pitolek
Ja bym dawał pieniądze na WOŚP, gdyby całe 100 procent kwoty szło rzeczywiście na sprzęty a mało kto sobie zdaje sprawę z tego, że idzie ledwie kilka procent... bo przecież jest Woodstock, muszą zarobić pośrednicy no i Owsiak z żoną w końcu też...

Gość Kosmita z UFO
On wlaśnie żeruje na ludziach ktorzy uwazaja ze 1-5-10 zł to zadne pieniadze... Takich jak Ty lubi szczególnie, nie ma to jak motłoch pozbawiony mozliwosci krytycznej oceny sytuacji.

Gość ale tu sa jebnieci ludzie
Kosmita z UFO chyba jestes juz stary i nieszczesliwy, pierdolisz jak potluczony :o Dla ciebie kazda dzialalnosc charytatywna wiaze sie z tym, ze ludzie ktorzy sa w nia zaangazowani nie zarabiaja zadnych pieniedzy, najlepiej zeby zyli jak Franciszek z Asyzu i spali w stodole. Prawda jest taka, ze sprzet na ktory zbierane sa pieniedze jest kupowany i nikt nie zbiera kasy, a potem nie mowi " spierdalajcie nic nie kupujemy, bo chcemy sobie pojechac na Seszele i wybudowac sobie domy " . Poza tym nikt ci lapy do kieszeni nie wklada, nie chcesz nie dawaj.

Gość Pitolek
WOŚP jes także wspaniałą okazją do prania brudnych pieniędzy...

Gość Im so sorry for you
sluchaj kosmito motloch to moze ty i twoja zasrana rodzinka. To, ze mi nie zal dac 1 zl nie upowaznia cie to obrazania mnie maly czlowieczku o mozgu wielkosci orzeszka ziemnego

Gość Kosmita z UFO
Oczywiscie, nie powinien zarabiac ani grosza jak jest takim dobroczynca... ale NIE JEST ! Jest bezwzględnym skurwysynem ,biznesmenem, liczy sie tylko KASA...gadanie o chorych dzieciach to tylko przykrywka i za to powinien być potępiony. Niech znajdzie sobie uczciwą pracę, cwaniaczek jeden... Niech otwarcie powie, ile zarabia na swoim procederze !

Gość Kosmita z UFO
Naprawdę nie czujecie sie przez niego, za przeproszeniem, wyruchani (to pytanie do tych którzy oddali mu pieniądze)? Nie widzicie niczego nagannego w tym, że on ZARABIA NA DZIALANOSCI PONOĆ CHARYTATYWNEJ ? ... Naprawdę przechodzicie nad tym faktem do porządku dziennego ? Wszystko gra ?

Pitolek - ty faktycznie pitolisz, ale jak masz wąty to zgłoś tę sugestię w Prokuraturze !

Gość Pitolek
Teraz policzmy - każdy Polak daje co najmniej 1 PLN to nam daje około 40 000 000 PLN (a nawet i więcej). A ile pieniędzy zbieranych jest na sprzęty? Nawet nie 1/3 tej kwoty...

Gość kochani wysyłajcie
kosmito, pomodlę się za CIebie :-) widocznie masz okropne życie, taki jesteś zgorzkniały i zły na cały świat :-O

Gość kochani wysyłajcie
szczekasz najgłośniej i szukasz poklasku innych prymitywów :-O żal

Gość Kosmita z UFO
Nie mogę wprost uwierzyć, że nie kwestionujecie niczego w dzialanosci Owsika. Nie razi Was to że ZARABIA NA DZIAŁANOSĆI PONOĆ CHARYTATYWNEJ ? Ze cała jego rodzinka i świta potem pławi się w luksusach ?Nie czujecie, że jest to wielce niesprawiedliwie i że nie powinni oni dostawac tych pieniędzy ? Ja jestem o tym przekonany. Otwórzcie oczy i zacznijcie MYŚLEĆ !

Gość Im so sorry for you
napisz do Przyjaciolki i sie wyzal...Tobie wcale nie chodzi o owsiaka poprostu zal ci dupe sciska ze on ma kase a ty nie

Gość kochani wysyłajcie
poczytaj debilui torchę o fundacjach, zebys się nie błaźnił więcej w publicznej dyskusji :-O w fundacji się NORMALNIE ZARABIA! Czy Ty zrozumiałeś te słowa, czy napisac Ci po chińsku? Ciagle pieprzysz, że zarabia i zarabia I CO!?? Przeciez wiemy, ze zarabia, bo pracuje codziennie w fundacji, no to zarabia jak kazdy pracujący człowiek

Gość ile to kosztuje
Chuj z Owsiakiem ile zarabia. Pytanie ile kosztuje zorganizowanie tej całej akcji? Ile kosztuje organizacja tej dzikie lewackiej orgii jaką jest przystanek łudstok? Skąd pochodzą narkotyki zażywane na przystanku łudstok?

Gość Kosmita z UFO
Jestem z siebie dumny, bo udało mi się przekonać już 2 moich znajomych by zbojkotowali proceder Owsika. Jeśli choć jedna osoba czytająca moje posty w tym temacie zdała sobie sprawę, że nie jest wcale tak wesoło, że Owsik to nie pan dobroczyńca a przebiegły wilk w owczej skórze to już mowie jej lub jemu- gratuluje ! ...

Gość ile to kosztuje
Z tych pieniędzy któe ludzie dają na dzieci idzie ułamek procęta za resztę organizowana jest dzika lewacka orgia w kętrzynie!

Gość kochani wysyłajcie
wspaniale , możesz być z siebie dumny! naprawdę przysługujesz się dobrej sprawie i społeczeństwo jest z ciebie dumne! :-O Musisz mieć naprawdę smutne życie a mózg zalany jadem i nienawiścią... jesteś zakompleksiony i niestety niedouczony tłuk

Gość Kosmita z UFO
Toż to jawna niesprawiedliwosc, że on się bogaci kosztem cudzych dzieci. Nawet jeśli zarabia legalnie, to jest to moim zdaniem naganne moralnie. Niech sie pochwali ile z tego wzial, ile wziela jego rodzinka, a ile jego ludzie. Ile z tej kasy wydał na swoj zaćpany Wudstok? Nóż w kieszeni się otwiera !

Gość Pitolek
Tak? To sobie wyobraźcie taką sytuację - wasz sąsiad chce pilnie pożyczyć od was 10 000 PLN. Wy się nie chcecie zgodzić, ale sąsiad jest zmartwiony, że grozi mu eksmisja za niezapłacony czynsz, zresztą zawsze żył w biedzie. Pożyczacie mu te pieniądze. Okazuje się, że sąsaiad długów miał ledwie 1000 PLN a za resztę kupuję sobie samochód... jak byście się czuły/li?

Gość Kosmita z UFO
Dlaczego nie zacznie uczciwie pracować ? Niech popracuje na kasie w supermakrecie albo sprząta ulice, na nic wiecej go nie stac, wiec wqymyslil sobie akcję dojenia kasy z dojnych krów czyli z Was ... To żałosne, jak bezwolni i bezmyślni jesteście.