Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdanie facetów do kobiet

kobiety nie podskakujcie za dużo

Polecane posty

Gość zdanie facetów do kobiet

1.nie udzielajcie się w tematach dla was niezrozumiałych bo się ośmieszacie 2.dla większości z was sprawy które rozumieją faceci stanowią dla was zagadkę nie do rozwiązania 3.bądźcie posłuszne i wierne i nie zdawajcie głupich pytań 4.w razie uniesienia emocjonalnego rozmawiajcie z facetem który natychmiast sprowadzi was na ziemię 5.wykonujcie polecenia bez zbędnych słów

Gość żona Egipcjanina.
ales pojechał, he he dobre.

Chora osoba pisała tego posta : D Jak chcesz mieć za dziewczynę/żonę idiotkę bez własnego zdania, to idź na dziw*i ;)

Gość aallaaa
ej. dobry jestes. tylko z takimi tekstami to uciekaj na bliski wschód a z tąd spadaj :)

Gość żona Egipcjanina.
niepozorny a ty miałes kiedyś pizdę wokól szyi???

Gość nikkitta
aż mi cię szkoda:P przy mnie skamlał byś jak malutki szczeniaczek;)

Niepokorny Typ- wszystkie?? Nie źle musiała Cię jakaś zranić , współczuję.

Gość aallaaa
dla mnie niepokorny typ to prawiczek. za duzo ma w sobie hormonow dlatego takie bzdury wypisuje. jakby sobie ulzyl to inaczej by pisal :)

Gość żona Egipcjanina.
he he tak myślałam, że g z próbówki wyciągnęli, dlatego taki z niego wytrzep.

Gość morrison
Aga ale cie dotkneło:P:P:P cos w tym jest

Rozczare was paszteciary.Radze sobie doskonale,ale nie zamierzam bawic sie w zwiazki i uczucia.Na dzien dzisiejszy wykorzystuje tylko was.Moja taktyka polega na tym,zeby was rozkochac,wydupcyc i zostawic.Wtedy jestes usatysfakcjonowany.

Gość morrison
niepokorny typ na dzien jutrzejszy bedzie tak samo, a emeryture spedzisz w samotnosci jesli hiv cie nie zabije

Gość morrison
zastanów raczej kto chciałby utrzymywac Ciebie, a czas minie szybciej niz ci sie wydaje

Radze sobie,zarabiam dosyc duzo zeby sie utrzymac i odlozyc na przyszlosc,takze bez obaw.nie chce dzieciarni,i jakiegos lachona ktory za pare lat bedzie mi sie szwedal po moim domu.Jestescie potrzebne na 5 gora 10 min.Pipadupapapa!

jest takie przyslowie"glupich nie sieja, sami sie rodza". Prawda, ze wiele madrosci w tym jest?

Gość żona Egipcjanina.
niepokorny-szkoda że twoi starzy nie wychodzili z takiego samego założenia jak cię robili- było by jednego idioty mniej-żal mi cię.

Gość morrison
5 gora 10 minut, zalosne, w takim wypadku mozesz liczyc tylko na puste lachony, problem jest pewnie z toba bo nie potrafisz utrzymac przy sobie zadnej kobiety ani zadnej dogodzic

Niepokorny jeszcze spokornieje . Niech się bawi, póki się nie zakocha i jakaś laska go nie wydupczy :D

Gość żona Egipcjanina.
wolę byc jak to piszesz arabską kurwą-otoczona miłością i szacunkiem-niż użerać sie z takim prostakiem jak ty. Wybacz ale nie będę się zniżać do twojego poziomu i kończę to bezsensowną dysputę- a ty kiedys ockniesz sie ze swoją kasą-sam bez nikogo- z poczuciem zmarnowanego życia.

Wydupcaj do arabów,bede cie tam pierdolic brat,szwagier i cala arabska rodzina,a ty kurwo bedziesz chciala wtedy wrocic tu,i znalezc jakiegos naiwniaki.Zalosna jestes!

Gość żona Egipcjanina.
nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz.

Gość aallaaa
5-góra 10 minut??? Wiedzialam.!!! P R A W I C Z E K !!!! NORMALNY FACET ZASPOKAJA KOBIETE I SIEBIE SAMEGO MIN POL GODZINY . w dziesiec minut to ja dopiero po rozgrzewce jestem. ha ha ha. a co z calonocnym sexem? malenstwo twoje tak dlugo nie wytrzymuje?

Gość morrison
niepokorny jest sflustrowanym i skrzywdzonym emocjoinalnie duzym chlopcem, a odpowiednikiem zenskiego worka na sperme jest meska brudna szmata, sa i takie i tacy