Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashantii

od 4miesiecy nie mam okresu. co jest nie tak??

Polecane posty

Gość ashantii

mam 18 lat. miesiaczkuje od prawie pieciu lat. niestety mam z tym pewien problem, gdyz moj okres jest strasznie nieregularny. czasem spoznia sie o dwa tygodnie, czasem nie mam go miesiac. . . nie wiem co robic bo od czterech miesiecy nie miesiaczkowalam... ciaza odpada bo z nikim nie wspolzylam. nie wiem co mam robic, bo przyznam szczerze ze wizyta u lekarza mnie przeraza.!!!!!!!!!!!!!!!!

na twoim miejscu poszlabym do lekarza. co prawda powszechnie wiadomo,ze spolecznosc kafeterii to osoby nieprzecietnych umyslow,jednakze lekarzami nie jestesmi... wg mnie to moga byc policystyczne jajniki tak btw

Gość Xxana
czy przy policystycznych jajnikach się tyje ? ja od października nie mam miesiączki a przytyłam sporo .

Gość vfdfvfff
ja przytylam jak mialam zapalenie przydatkow, bardzo powazne,

nie rozumiem jaki to wstyd iść do lekarza... taa lepiej być chorym niż iść i się wyleczyć??!!!

ja tam wiem tyle ile w necie czytalam,z tego co pamietam to jeden z objawow to tez otylosc;) sama sobie poczytaj

Gość Xxana
Ja poszłam do lekarza , wykrył mi włókniaka i mówił że trzeba obserwowac :( mam też problemy z tarczycą i mówił ,że przez to też mogę miec zaburzenia miesiączkowania . Tak myśle czy nie powinien mi dac skierowania na jakies dodatkowe badania . Czuję się taka zepchnięta ... mam czekac i obserwowac siebie ...hm tylko na co mam zwracac uwagę ?